Aiz polārā loka ar suņu pajūgu? Latviešiem iespēja piedalīties unikālā polārajā ekspedīcijā

Pēc trīs gadu pārtraukuma interesentiem no Latvijas ir iespēja pieteikties suņu pajūga ekspedīcijai “Fjällräven Polar”, kurā vieta rezervēta tikai 20 cilvēkiem no visas pasaules. Sešu dienu laikā dalībniekiem ekstrēmos laikapstākļos ar kamanām būs jāpārvar 300 kilometri. Pieredze suņu pajūgu vadīšanā nav nepieciešama.

Arktiskās suņu pajūgu ekspedīcijas mērķis Zviedrijas un Norvēģijas polārajos reģionos ir sniegt dalībniekiem iespēju izjust dzīvi aiz polārā loka un mudināt vairāk cilvēku ziemā doties dabā. Komanda Polar, kurā būs 20 cilvēki un 180 Aļaskas haskiji, startēs no Ziemeļzviedrijas, Poikijarvi krastiem. Maršruts vedīs cauri lielākajam mūžīgajam sasalumam Eiropā un noslēgsies Norvēģijas ziemeļos, Signaldalenas ielejā.

“Ekspedīcija uz polāro loku suņu pajūgā palīdzēja man atrast kontaktu ar sevi un dabu, kā arī saprast, ka cilvēks nav radīts tam, lai sēdētu četrās sienās,” saka viena no ekspedīcijas dalībniecēm igauniete Maiju Linekunda. “Tas ir Polar skaistums – nekas nav jādara, lai izkļūtu no savas komforta zonas un piedzīvotu kaut ko izcilu, jums vienkārši jāpiesakās. Visu nepieciešamo aprīkojumu un apmācību organizators nodrošinās bez maksas.”

Svarīgi datumi:

    • Suņu pajūgu ekspedīcija Fjällräven Polar norisināsies no 30. marta līdz 5. aprīlim.

    • Pieteikumu iesniegšana sāksies 24. oktobra vakarā un ilgs līdz 13. novembrim. Kandidātam ir jāaizpilda pieteikums Fjällräven mājaslapā un jāpiedalās trīs sociālo mediju izaicinājumos, kur viņam jāpamato žūrijai, kas tieši viņu padara par īsto cilvēku dalībai polārajā ekspedīcijā.

    • Tiesību ieguvēji tiks paziņoti 23. novembrī.

    • 24.oktobrī virtuālajā vidē notika Polar iepazīstināšanas pasākums. Reģistrēties pasākumam iespējams šeit.

Pasākums Fjällräven Polar norisināsies pavasarī Zviedrijas un Norvēģijas polārajos reģionos, un 20 cilvēkus no visas pasaules aizvedīs sešu dienu ilgā polārā braucienā ar suņu pajūgiem, kas aptvers 300 kilometrus. Sešas dienas dalībnieki gulēs lielā aukstumā zem klajas debess, baros savus kamanu suņus un rūpēsies par viņu veselību, nemitīgi pielāgojoties mainīgajiem laikapstākļiem, kas var būt smagi un nežēlīgi. Fjällräven Polar 2023 norisināsies no 30. marta līdz 5. aprīlim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18496799sec.