Ventspils aicina uz ūdenspriekiem

Laikā, kad ārā vēl vēss Ventspilī ir iespējams atpūsties Ventspils peldbaseina Ūdens atrakciju un SPA kompleksā. Tur var izbaudīt visus ūdens priekus – mākslīgā viļņu baseinā, masāžas strūklakās, bērnu baseinā ar figūrām – kā arī SPA zonas atpūtu – pirtis, saunas un sāls istabu.

Ventspils peldbaseina Ūdens atrakciju un SPA komplekss ir sadalīts divās daļās. Gan ūdens atrakciju, gan SPA pakalpojumus var iegādāties kopā vai atsevišķi. Vienreizējs Ventspils peldbaseina relaksācijas kompleksa apmeklējums ilgst 2 stundas, tāpat iespējams iegādāties arī dienas kartes.

Ūdens atrakciju zonā izveidots 1,6 m dziļš mākslīgo viļņu baseins, kurā viļņi darbojas periodiski. Baseinā ir pretstraumes masāža un strūklas. Šajā daļā ir arī siltais baseins ar ūdens kaskādi un horizontālām masāžas strūklām, bērnu baseins ar figūrām - čūsku, putnu un sēni, kā arī divas 53 un 56 m garas un 6 m augstas slīdrenes, „Kalnu upe”, divas SPA vannas un sauna.

SPA zonā atrodas trīs dažādas pirtis – Turku pirts, aromātiskā sauna un Tylarium sauna, sāls istaba, aukstā ūdens baseins, piecvietīga masāžas vanna, masāžas dušas, aukstā ūdens toveris un mākslīgā ledus ģenerators. Turku pirtī apmeklētāji paši var izvēlēties četrus dažādus aromātus. Pirtīs, saunās un sāls istabā skan nomierinoša mūzika. Gaisa temperatūra ir ~28˚C, viļņu baseinā, kas savienots ar slīdkalniņiem ~26˚C, bet bērnu baseinā, masāžas vannās un burbuļvannās ir ~36˚C.

Sāls istaba ir telpa, kur sienas, griesti un grīda ir pārklātas ar īpašu sāls kārtu. Uzturēšanās sāls istabā veicina visa organisma attīrīšanos un atjaunošanos, noņem uzkrāto stresu un nogurumu, uzlabojas ķermeņa ādas struktūra un noregulējas dabiskā vielmaiņa, paaugstinās organisma spēja pretoties dažādām slimībām. Uzturēšanos sāls istabā rekomendē, lai ārstētu elpošanas ceļu slimības, plaušu slimības, ādas slimības un profesionālās slimības. To iesaka apmeklēt smēķētājiem un tiem, kas strādā putekļainās vai slikti vēdinātās telpās, vai arī telpās, kur ir kondicionēts un pārāk sauss gaiss. Sāls istabu iesaka apmeklēt arī bērniem ar vāju imunitāti, diatēzi, alerģiju, bronhiālo astmu u. c. slimībām. Sāls istabā ieteicams uzturēties 15 – 20 minūtes.

Adrese: Lauku iela 5, Ventspils

Darba laiks:

P- Pk 12.00 – 22.00

S 09.00-22.00

Sv 09.00-19.00

Kontakti: +371 636 23974

Cenas: http://www.ventspilspeldbaseins.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.366225sec.