Jau šonedēļ Lielais Rīgas piedzīvojums svinēs piecgadi

Jau šonedēļ Rīgas Svētku ietvaros piecgadi svinēs Latvijā populārākās piedzīvojumu sacensības xRace, kas jau piecus gadus pēc kārtas galvaspilsētas vērienīgākos svētkus piedāvā svinēt sportiskā garā. Lielais Rīgas piedzīvojums startēs 16. augustā pulksten 15.00 no pludmales pie Vanšu tilta. Sacensībām reģistrējušies jau vairāk kā 500 dalībnieki gan no Rīgas, gan citām Latvijas pilsētām un novadiem.

Īpašu pārsteigumu visiem sacensību dalībniekiem, kā arī citiem Rīgas Svētku dalībniekiem piedāvās piedzīvojumu parka ''Mežakaķis'' instruktori ar aizraujošu atrakciju Bastejkalnā. Sacensību gaitā dalībniekiem būs iespēja izbaudīt Rīgu un arī tās apkārtni vēl nepieredzētā veidā. Dalībnieki orientēsies, brauks ar velosipēdiem, kā arī laivām pa Rīgas kanālu un pildīs dažādus speciālos uzdevumus.

Reģistrēties sacensībām iespējams līdz 16.augustam mājas lapā www.xrace.lv. Par godu Rīgas Svētkiem, ikvienam ir iespēja reģistrēties sacensībām Sporta vai Tautas klasē ar 15% atlaidi, ievadot atlaižu kodu RIGA. Bērniem sarūpētas īpašas atlaides, startējot Mini klasē kopā ar vecākiem.

Ikviens var izvēlēties distanci pēc savām spējām: Mini klasē aicināti piedalīties piedzīvojumu sacensību iesācēji, bet jo īpaši ģimenes ar bērniem, Tautas klasi ieteicams izvēlēties ikvienam ar orientēšanās pamatzināšanām, kam patīk aktīvas nodarbes pie dabas, bet Sporta klase piedāvās sacensties ar labākajiem piedzīvojumu meklētājiem un pārbaudīs ikviena dalībnieka fizisko sagatavotību.

Visiem dalībniekiem tiek nodrošināts augstas kvalitātes serviss: ūdensdrošas kartes, veloserviss, sporta dzērieni un ēdināšanas punkti distancē, speciālo uzdevumu ekipējums, fotografēšana un filmēšana, dzēriens finišā, duša un pusdienas pēc sacensībām.

xRace ir populārākās piedzīvojumu sacensības Latvijā. Šogad no 26. aprīļa līdz 20. septembrim pieci sacensību posmi norisinās ievērojamu, skaistu un gleznainu pilsētu apkaimēs- Ādažos, Saldū, Daugavpilī, Rīgā un pēdējais sacensību posms norisināsies 20. septembrī Ērgļos. Sacensībās piedalās profesionāli sportisti, piedzīvojumu meklētāji, aktīvās atpūtas mīļotāji, kā arī Lattelecom, Nordea, Statoil un citu uzņēmumu kolektīvi, ģimenes, draugi un citi aktīvisti.

Sacensības atbalsta-Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Isostar, Sportland, Garmin, Mežakaķis, Fazer, Prisma, Vitamax, Vichy, VivaSport, RedBull, 1188. Sīkāka informācija xRace mājas lapā www.xrace.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.41423416sec.