Šogad «DNB Stipro skrējiena» dalībnieki starta numurus varēs saņemt iepriekš

Šogad pirmo reizi tirdzniecības centrā "Domina Shopping" no 2016. gada 2. līdz 5.maijam norisināsies "DNB Stipro skrējiena" EXPO. Tā laikā katru dienu no 15.00 līdz 21.00 dalībnieki varēs saņemt sacensību starta numurus un reģistrēties pasākumam, kā arī gūt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem un satikt citus skrējējus.

Lai skrējiena dalībniekiem nebūtu jāierodas "DNB Stipro skrējiena" norises vietā (atpūtas un sporta kompleksā "Zelta Zirgs") krietnu laiku pirms starta un jāstāv rindā, lai saņemtu starta numurus, šogad pirmo reizi tiek organizēts EXPO. Apmeklētājiem tas būs pieejams tirdzniecības centra "Domina Shopping" (Ieriķu iela 3, Rīga) centrālajā laukumā pie restorāna "Vairāk Saules", kur atradīsies īpašs "DNB Stipro skrējiena" stends. Tur ikviens sacensību dalībnieks varēs saņemt savu starta numuru. Līdzi obligāti jāņem reģistrācijas apliecība, kurā minēta personas izvēlētā starta grupa un dalībnieka numurs, kas sastāv no pieciem cipariem. Tās lejasdaļā ir vairāki lauki, kuri iepriekš noteikti ir jāaizpilda – par to, ka cilvēks pieteicies dalībai skrējienā brīvprātīgi un ir informēts par iespējamiem riskiem, par kuriem uzņemas atbildību.

"Aktīva atpūta, gūstot pozitīvas emocijas un enerģijas lādiņu, ir viena no lietām, kurām aizņemtais pilsētnieks labprāt velta savu brīvo laiku. Tās ir arī tirdzniecības centra "Domina Shopping" apmeklētāju intereses, tādēļ priecājamies, ka esam kļuvuši par "DNB Stipro skrējiena" atbalstītāju. Ikvienam skrējiena dalībniekam novēlam uzstādīt savu personisko rekordu, neaizmirstot pārsteigt arī ar kolorītu ārējo izskatu, kas piešķirs papildu jaudu un spēku," saka Eda Vecvagare, tirdzniecības centra "Domina Shopping" mārketinga vadītāja.

"DNB Stipro skrējiena" rīkotāji EXPO laikā nodrošinās iespēju reģistrēties pasākumam. Tirdzniecības centra "Domina Shopping" Klienta Kartes īpašnieki varēs saņemt papildu 15% atlaidi dalības maksai vēlamajā starta grupā, norādot unikālo atlaižu kodu – "Domina Shopping" klientu kartes numuru. Tāpat uz vietas interesenti varēs saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem, iegūt informāciju par trasi, tajā esošajiem šķēršļiem u.c.

Pieteikšanās "DNB Stipro skrējienam" turpinās. Komandas var reģistrēties līdz pat 6.maija plkst. 18.00, bet individuālie dalībnieki - arī sacensību norises dienā. Sīkāka informācija par "DNB Stipro skrējienu" pieejama mājaslapā www.dnbstiproskrejiens.lv vai "Par stipru Latviju" sociālo tīklu kontos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5471139sec.