TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic pievienojas Airlines for Europe asociācijai

airBaltic ir pirmā lidsabiedrība no Austrumeiropas, kas pievienojas  Eiropas lielākajai lidsabiedrību asociācijai Airlines for Europe (A4E), kura turpina attīstīties un piesaistīt jaunus asociācijas dalībniekus. airBaltic ir Latvijas nacionālā lidsabiedrība, kas nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas, Viļņas un Tallinas.

Lidsabiedrība airBaltic A4E pievienojās pēc noslogotas vasaras, kad tika strādāts pie gaisa satiksmes kontrolieru streiku ietekmes mazināšanas, nesamērīgu nodokļu atcelšanas un ES lidostu izmaksu sloga samazināšanas. A4E un asociācijas lidsabiedrības ir arī iesaistītas atbalstīt ICAO pasaules mēroga procesu, lai risinātu starptautiskās aviācijas radīto ogļskābās gāzes izmešu jautājumu.

„Esam priecīgi pievienoties Airlines for Europe, kas ir nozīmīgākā un ietekmīgākā Briselē bāzētā lidsabiedrību asociācija, kā arī sadarboties ar asociācijas dalībniekiem, kas veido spēcīgu un vienotu Eiropas lidsabiedrību grupu. Pārstāvot Austrumeiropu, mēs sniedzam jaunu, nozīmīgu ieskatu par mazākiem, bet strauji augošiem tirgiem Eiropas Savienībā. Esmu pārliecināts, ka no tā iegūs visi pasažieri Eiropā,” skaidro airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

„Eiropas aviācijas tirgus un tā aviokompānijas sniedz jaunas ceļošanas iespējas iedzīvotājiem un uzņēmumiem. Tādēļ gaisa transports veicina ekonomikas aktivitāti, kā arī sniedz būtisku ieguldījumu ekonomikas izaugsmē un darbavietu radīšanā. No A4E un tās pieaugošās dalībnieku bāzes ir atkarīgs tas, lai nodrošinātu, ka aviācijas sektora nozīme tiek atzīta Briselē un dalībvalstīs,” uzsver A4E rīkotājdirektors Tomass Reinaerts.  

Par A4E:
Airlines for Europe (A4E) ir Eiropas jaunākā un lielākā lidsabiedrību asociācija, kas bāzēta Briselē. 2016.gada janvārī dibinātā asociācija apvieno Aegean, airBaltic, Air France KLM, easyJet, Finnair, International Airlines Group (IAG), Jet2.com, Lufthansa Group, Norwegian, Ryanair, TAP Portugal un Volotea, un tā plāno turpināt paplašināšanos. Ar pārvadātiem vairāk nekā 550 miljoniem pasažieru gadā A4E dalībnieki veic vairāk nekā 70% no kontinenta lidojumiem, kopā veidojot 2700 lidmašīnu floti un gada apgrozījumam pārsniedzot 100 miljardus eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55537701sec.