TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Travelport noslēdz pilna pakalpojumu satura līgumu ar Finnair

Pasaules vadošā ceļojumu darījumu platforma Travelport ir noslēgusi pilna pakalpojumu satura līgumu ar vadošo Somijas aviokompāniju Finnair. Saskaņā ar panākto vienošanos, Finnair ir uzsācis izmantot industrijas vadošo pārdošanas risinājumu Travelport Rich Content and Branding, šādi kļūstot par 200. aviolīniju pasaulē, kas to izmanto.

Pateicoties Travelport un Finnair noslēgtajam līgumam, ceļojumu aģentūras vairāk nekā 180 valstīs, izmantojot Travelport ceļojumu darījumu platformu, tagad spēs piedāvāt Finnair lidojumus un pakalpojumus simtiem miljonu klientu visā pasaulē tieši tādā veidā un formātā, kā pati aviokompānija to vēlas darīt.

Derek Sharp, Vecākais viceprezidents un aviopārvadājumu divīzijas izpilddirektors: “Esam dziļi pagodināti, ka tik respektabls klients kā Finnair turpina atzīt Travelport ceļojumu darījumu platformas vērtību. Noslēgtais līgums iezīmē būtisku pagrieziena punktu vienam no Travelport spožākajiem risinājumiem - Rich Content & Branding, kas patiesi pievieno vērtību mūsu klientu biznesam, piedāvājot aviokompānijām pastarpināti pārdot savus pakalpojumus sev vēlamā un piemērotā veidā.”

Kā minēts, Finnair ir 200. aviokompānija pasaulē, kas ir aprobējusi vadošo pārdošanas  risinājumu ceļojumu industrijā - Travelport Rich Content & Branding. Risinājuma galvenā priekšrocība ir aviopārvadājumu cenu  un papildus satura grafiska attēlošana viegli uztveramā formātā, kas būtiski uzlabo ceļojumu aģentu darbu un aviolīniju pakalpojumu pārdošanas efektivitāti.

Finnair  turpinās izmantot arī Travelport piedāvātos digitālo mediju risinājumus (Travelport Digital Media Solutions un Travelport Sponsored Flights Tool), kas ļauj nosūtīt personalizētus piedāvājumus 250 000 ceļojumu aģentiem visā pasaulē. Abi inovatīvie Travelport risinājumi ne vien veicina papildus rezervāciju un pārdošanas rezultātu pieaugumu, bet palīdz arī aviokompānijām efektīvāk izsekot un saprast mārketinga ieguldījumu atdevi.

Rogier Van Enk, Finnair Pārdošanas stratēģijas, distribūcijas un datu zinātnes  vadītājs uzsver: “Travelport piedāvātie inovatīvie pārdošanas risinājumi kalpos par platformu mūsu biznesam un pārdošanas apjomu izaugsmei, sniedzot mums iespēju labāk paskaidrot Finnair vērtības piedāvājumu ceļojumu aģentiem. Šis ir jauns posms mūsu ilggadējajā sadarbībā ar Travelport, ar kuru saistām daudz cerību.”

Finnair ir Somijas lielākā aviokompānija un OneWorld Aliance partnere. Ik gadus Finnair apkalpo vairāk kā 10 miljonus pasažieru, piedāvājot maršrutus no tās bāzes lidostas Helsinkiem uz 17 galamērķiem Āzijā un vairāk nekā 60 pilsētām Eiropā.

Travelport ir ceļojumu darījumu platforma, kas sniedz izplatīšanas, tehnoloģijas, maksājumu un cita veida risinājumus globālajā ceļojumu un tūrisma industrijā. Kompānija ir pārstāvēta vairāk kā 180 valstīs, nodarbinot ap 3 700 darbinieku, un tās apgrozījums 2015. gadā bija 2,2 miljardi ASV dolāru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Uzņēmumi


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13666797sec.