TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Paziņoti uzņēmumi un uzņēmumu vadītāji ar labāko reputāciju

Aldara Alus muzeja telpās notika svinīgā Uzņēmumu reputācijas topa 2017 apbalvošanas ceremonija, kurā tika paziņoti uzņēmumi un uzņēmuma vadītāji ar augstāko reputāciju. Par uzņēmumu ar labāko reputāciju šogad atzīti Lāči, bet par vadītāju ar augstāko reputāciju – Normunds Skauģis. Savukārt laikraksta Dienas Bizness lasītāju simpātiju balvu saņēma Latvijas Mobilā telefona vadītājs Juris Binde.

“Augsta reputācija ir greznība, kuru nevar atļauties ikviens. Tikai tie, kuriem tā rūp un kuri vēlas ko vairāk par naudas pelnīšanu. Līdz ar komunikācijas iespēju attīstību un informācijas aprites dinamiku ik gadu uzņēmumu rūpes par reputāciju pieaug. To apliecina arī šā gada rezultāti, jo uzņēmumu kopējais reputācijas indekss ir palielinājies par 12%. Tas priecē!” uzsver Nords Porter Novelli valdes priekšsēdētājs Krišjānis Caune.

Pasākumā viesus uzrunāja Ministru prezidents Māris Kučinskis, kā arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols, kas klātesošajiem sacīja: “Reputāciju nav iespējams nopirkt, iemainīt vai aizlienēt no kāda cita. Tas ir rezultāts ilgstošam un mērķtiecīgam darbam, iegūstot ne tikai indeksa rādījumu vai vietu topā, bet arī apliecinājumu, cik labs uzņēmums ir šobrīd un cik labs tas varētu būt turpmāk. Svarīga ir vēlme augt un attīstīties, neapstāties pie jau sasniegtā!”

Uzņēmumu reputācijas topa 2017 godpilno 2. vietu ieņem Madara Cosmetics, kas salīdzinājumā ar pērno gadu pakāpies par piecām vietām. Nemainīgi 3.vietu saglabā – Dobeles Dzirnavnieks. Izrāvienu par divām vietām piedzīvojis Stenders, šā gada topā ierindojoties 4.vietā. Topa 5.vietā ierindojas Latvijas Mobilais telefons, savukārt ilggadējais TOP10 uzņēmums Grindeks šogad ieņem 6.vietu. Kāpumu par piecām vietām piedzīvo Starptautiskā lidosta “Rīga” un ierindojas 7.vietā. Lēcienu piedzīvo arī Latvijas Valsts meži un, pakāpjoties par piecām vietām, ieņem 8.vietu. Savas pozīcijas nemainīgi ir saglabājis Latvijas Finieris, kurš ieņem 9.vietu. Savukārt kritumu par sešām pozīcijām piedzīvo Swedbank un noslēdz TOP10, ierindojoties 10.vietā.

Uzņēmums ar straujāko reputācijas izaugsmi 2017. gadā – Orkla Confectionery & Snacks Latvija – kāpums par 70 vietām un 58. vieta Uzņēmumu reputācijas topā.

Savukārt Uzņēmumu vadītāju reputācijas topā par 2. labāko atzīts LIDO īpašnieks Gunārs Ķirsons, bet 3. vietā iedzīvotāji un uzņēmēji ierindojuši Lotti Tisenkopfu-Iltneri no Madara Cosmetics. Par ceturto reputācijas ziņā labāko vadītāju atzīts Latvijas Mobilā Telefona ilggadējais vadītājs Juris Binde, bet 5. un 6. vietā – Apgāds Zvaigzne ABC vadītāja Vija Kilbloka un Žurnāls Santa īpašniece un galvenā redaktore Santa Anča. 7. vietā – UPB īpašnieks Uldis Pīlēns, kam seko Swedbank valdes priekšsēdētājs Reinis Rubenis. TOP10 vadītāju sarakstu noslēdz Cēsu alus vadītāja Eva Sietiņsone un Preiļu siers valdes priekšsēdētājs Jāzeps Šņepsts, attiecīgi ieņemot 9. un 10. vietu.

Nozaru topā par labākajiem iedzīvotāju un uzņēmumu vērtējumā atzīti: Būvniecība un nekustamais īpašums - UPB; Elektroenerģija, gāze un ūdens apgāde – Latvenergo; Finanšu starpniecība – Swedbank; Ieguves un apstrādes rūpniecība – Knauf; Koksnes un koka izstrādājumu ražošana – Latvijas Valsts meži; Ķīmisko vielu pārstrāde – Madara Cosmetics; Pārtikas produktu, dzērienu un tabakas ražošana – Lāči; Sabiedriskie, sociālie un individuālie  pakalpojumi – Veselības centrs 4; Tekstilizstrādājumu un apģērbu ražošana – Lauma Lingerie; Tirdzniecība – Circle K Latvia; Transports un sakari – Latvijas Mobilais Telefons.

Nords Porter Novelli, laikraksta Dienas Bizness un pētījumu centra SKDS veidotais Uzņēmumu reputācijas tops ir apjomīgākais uzņēmumu reputācijas pētījums Baltijā, kura apbalvošanas ceremonija jau 13. reizi pulcina Latvijas vadošo uzņēmumu vadītājus un uzņēmējus. Uzņēmuma reputācijas tops tapis sadarbībā ar LIAA un jau ceturto reizi norisinās Eksporta foruma Magnetic Latvia ietvaros, kas ir nozīmīgākais eksporta tematikai veltītais pasākums Latvijā. Vairāk www.porternovelli.lv (link is external) un Dienas Bizness žurnāla speciālizlaidumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45867896sec.