TŪRISMA BIZNESS | Bizness

airBaltic palielina rokas bagāžas izmērus

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka palielina izmērus rokas bagāžai, ko katram pasažierim atļauts pārvadāt lidmašīnas salonā. No 2018. gada 1.augusta rokas bagāžas izmēri airBaltic lidojumos var sasniegt 55x40x23 centimetrus.


airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Šis ir nozīmīgs solis mūsu pasažieru lidojuma pieredzes uzlabošanas stratēģijā, palielinot atļautās rokas bagāžas izmēru visos airBaltic lidojumus.”


airBaltic ir 21 sadarbības lidojumu partneris, sniedzot iespēju pasažieriem ērti ceļot uz gandrīz jebkuru galamērķi pasaulē. Jaunie rokas bagāžas izmēri ir starp populārākajiem izmēriem airBaltic globālo partneru vidū. Šādus pašus rokas bagāžas izmērus izmanto arī tādi airBaltic sadarbības lidojumu partneri kā Air France, KLM un Alitalia.


airBaltic lidojumos katram pasažierim ir atļauts lidmašīnā ienest vienu rokas bagāžu (55x40x23 centimetri) un vienu personīgo mantu (30x40x10 centimetri). Rokas bagāžas un personīgās mantas kopsvars nedrīkst pārsniegt astoņus kilogramus, ceļojot ar Basic vai Premium biļeti.


Divās jaunākajās Airbus A220-300 lidmašīnās airBaltic uzlabojusi salonu ar jauniem, moderniem un komfortabliem krēsliem. Jaunās sēdvietas sniedz pasažieriem tādas priekšrocības kā vairāk vietas kājām, jaunus kabatas nodalījumus aiz sēdekļiem un blakus krēsliem izvietotus pakaramos žaketēm. Sēdvietas tiks uzlabotas visām airBaltic A220-300 lidmašīnām.


“Pasažieri ir apliecinājuši, ka augstu vērtē mūsu apkalpošanu lidojumu laikā, punktualitāti, kā arī ērto reģistrāciju lidojumiem internetā,” papildina Martins Gauss.


Lai ceļošanas pieredzi padarītu vēl tīkamāku, liela daļa  airBaltic pasažieru izvēlas tādus populārus papildu pakalpojumus kā sēdvietu rezervāciju, bagāžas reģistrāciju vai iepriekš pasūtītu maltīti. Pasažieri savā virtuālajā ēdienkartē pat stundu pirms izlidošanas no Rīgas var izvēlēties maltīt no vairāk nekā 70 ēdienu piedāvājumiem.

 

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2018. gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienojusi astoņus jaunus galamērķus no Rīgas uz Malagu, Lisabonu, Splitu, Bordo, Gdaņsku, Almati, Sočiem un Kaļiņingradu. Papildus tam airBaltic sākusi tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Tallinas uz Londonu.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā lidsabiedrība pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 80.05% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 33 lidmašīnas: desmit Airbus A220-300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām lidsabiedrībām pasaulē, savukārt 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. Papildus tam 2014., 2015., 2016. un 2017. gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29962397sec.