TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Wolt otrais gads Rīgā: vairāk nekā 100 jauni restorāni un sekošana līdzi tendencēm

23.oktobrī, ēdienu piegādes platforma Wolt atzīmēja otro veiksmīgi aizvadīto gadu Latvijā, kura laikā ievērojami palielināts lietotnē pieejamo ēstuvju skaits, piedāvājot nu jau 308 restorānus visdažādākajām gaumēm.

"Mēs esam ļoti priecīgi redzēt attīstību Rīgas tirgū. "Woltošana" nu jau kļuvusi par daļu no rīdzinieku dzīvesstila un ikdienas. Kopš pagājušā gada Wolt Latvijā ir ne tikai dubultojis, bet trīskāršojis savus apgriezienus, un mēs turpinām augt. Tas pilnīgi noteikti nebūtu iespējams bez mīlestības un atbalsta, ko saņemam no rīdziniekiem. Paldies!" teic Wolt vadītāja Baltijā Līsa Ristala (Liis Ristal).

Restorānu skaits, no kuriem ar Wolt palīdzību ir iespējams saņemt ēdienu ar piegādi, ir mērķtiecīgi palielināts, lai cilvēkiem nodrošinātu visplašākās izvēles iespējas, vienlaikus piedāvājot ātru ēdienu piegādi. Aizvadītajā gadā visātrākā piegāde tikusi paveikta četru minūšu ietvaros, kad divās minūtēs tika sagatavots sūtījums ar virtuļiem, un vēl pēc divām minūtēm tas jau tika piegādāts blakus ēkā. Tiesa, šī gada karstākā tendence ēdienu izvēlē bija pilnīgi citādāka tipa ēdieni nekā pagājušajā gadā – modīgais havajiešu ēdiens Poke un garšīgās japāņu Ramen zupas, kā arī visdažādākie vegānu ēdieni.

Tomēr apskatot kopējo statistiku, vispopulārākie ēdieni Wolt platformas lietotāju vidū pēdējā gada laikā bija suši, picas un burgeri, aiz sevis ceturtajā vietā atstājot daudzu iemīļotos kebabus. Runājot par nedaudz eksotiskākām maltītēm, tālāk populāro ēdienu topā atrodams visdažādāko veidu ķīniešu, indiešu un taizemiešu ēdiens.

Lielākoties cilvēki ir izvēlējušies pasūtīt ēdienu no sev tuvākajām ēstuvēm, taču tālākā piegāde šogad tikusi veikta, kad starptautiskajā kanēļmaizīšu dienā gardās bulciņas ceļoja no IKEA uz Mārupi, kurjeram mērojot vairāk nekā 12 kilometru. Daudzi jau labi zina, ka Wolt piegādes veic kurjeri zilās jakās ar lielām mugursomām uz pleciem, bet diez vai daudzi būs aizdomājušies, cik lielus attālumus šie kurjeri ikdienā mēro. Aktīvākais Wolt piegāžu veicējs šajos divos gados, kamēr Wolt darbojas Latvijā, ir ceļā pie klientiem pieveicis 49 tūkstošus kilometru un nostrādājis 4200 stundu.

“Mēs priecājamies, ka mūsu platforma ne vienam vien cilvēkam Rīgā ir kļuvusi par palīgu ikdienas steigā. Esam novērojuši, ka Wolt ir populārs gan aizņemtu biroja darbinieku vidū, gan arī, piemēram, starp jaunajiem vecākiem, kuri mazāk vēlas veltīt laiku ēst gatavošanai, bet vairāk – savai ģimenei. Netrūkst arī oriģinālu pasūtītāju, jo aizvadītajā gadā ir bijuši gan cilvēki, kas savam birojam lūdz piegādāt 100 virtuļus, gan tādi, kas vienkārši vēlas, lai atvedam 100 irbulīšus. Cenšamies izpildīt mūsu klientu vēlmes ik dienas, tāpēc, novērtējot viņu lojalitāti, oktobra ietvaros arī dāvājam aplikācijas lietotājiem promo kodus, ar kuriem var segt piegādes izmaksas,” stāsta Wolt Mārketinga vadītāja Latvijā Elīza Jaka.

Par Wolt:

Wolt ir Somijā dibināts start-up uzņēmums, kas piedāvā mobilo lietotni ar mērķi padarīt patērētāju dzīvi vienkāršāku, nodrošinot ātru un ērtu veidu, kā tikt pie kārotās maltītes. Mobilā lietotne Wolt ieguvusi Apple Dizaina balvu (Apple Design Award). Baltijas valstīs vien Wolt nodarbina vairāk nekā 2000 kurjeru un sadarbojas ar vairāk kā 1300 restorāniem. Šobrīd Wolt darbojas 19 valstīs, nodrošinot ēdienu piegādi 60 pilsētās.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44916797sec.