TŪRISMA BIZNESS | Bizness

GEFCO paraksta vienošanos ar Airbus

“GEFCO”, pasaulē vadošais multimodālo piegādes ķēžu risinājumu sniedzējs, ir parakstījis vienošanos ar pasaules līderi aviobūves nozarē “Airbus”, lai veicinātu pāreju uz tīrāku, videi draudzīgāku piegādes ķēžu nodrošināšanu. Balstoties uz vairāk nekā 30 gadu lielo pieredzi atkārtoti lietojamo iepakojumu jomā, “GEFCO” pakāpeniski aizstās “Airbus” vienreizējai lietošanai paredzamos iepakojumus ar atkārtoti lietojamiem un saliekamiem konteineriem. Tas parāda abu uzņēmumu apņemšanos ievērot augstākos vides standartus, vienlaikus palielinot efektivitāti aviācijas nozarē.


Atbalsta pāreju uz atkārtoti lietojamiem iepakojumiem

Kopš šī gada janvāra “GEFCO” pārvalda jauno atkārtoti lietojamo iepakojumu sistēmu uzņēmumam “Airbus”, kas paredzēts, lai pārvadātu detaļas no “Airbus” piegādātājiem Eiropā uz 10 montāžas rūpnīcām Francijā, Vācijā, Spānijā un Apvienotajā Karalistē. Lai veicinātu ilgtspējīgus risinājumus, projekta ietvaros tiks izmantotas vairāk nekā 30 000 uzglabāšanas tvertnes, un “Airbus” plāno pakāpeniski paplašināt šos ilgtspējīgos risinājumus visā tā Eiropas tīklā un starp saviem piegādātājiem.


Atkārtoti lietojamie iepakojumi ļaus “Airbus” ievērojami samazināt vienreizējās lietošanas iepakojuma daudzumu piegādes ķēdē, kā arī kravas automašīnu skaitu uz ceļiem, jo salokāmo kastu un konteineru izmantošana palīdz optimizēt kravas automašīnu uzkraušanu. Šī pieeja sakrīt ar ļoti nozīmīgām pārmaiņām aviācijas nozarē, kas paredz uzņēmumiem pastāvīgi uzlabot loģistikas risinājumus, vienlaikus ievērojot augstus vides standartus.


Nodrošina visaptverošu iepakojuma pārvaldību visā piegādes ķēdē

Katru dienu atkārtotā iepakojuma pasūtīšanu, savākšanu, iekraušanu un pārvadāšanu veic seši “GEFCO” iepakojuma pārvaldības centri. “Airbus” kopā ar “GEFCO” aktīvu audita komandām strādā, lai apmācītu savas operatīvās komandas iepakojumu pārvaldībā un NETBOX IT sistēmas lietošanā, kas ir paredzēta konteineru izsekošanai un informācijas nodrošināšanai par piegādēm reāllaikā. Apmācība ir pieejama arī “Airbus” piegādātājiem, lai atbalstītu viņu pāreju uz ilgtspējīgiem iepakojumu risinājumiem.


“GEFCO” tehniskie un cilvēkresursi piedāvā “Airbus” visaugstākās kvalitātes izsekojamības standartus, lai uzlabotu piegādes ķēdes pārvaldību, vienlaikus palīdzot uzlabot procesus visā nozarē.


Emmanuels Arnauds, “GEFCO” viceprezidents pārdošanas un mārketinga jomā norāda: “Mēs ļoti priecājamies par “Airbus” uzticību mūsu spēkiem un iespēju sniegt mūsu unikālās zināšanas šim vērienīgajam atkārtoti lietojamo iepakojumu projektam. Mūsu starptautiskais ekspertu tīkls un ievērojamās zināšanas procesos, it īpaši automobiļu nozarē, ļauj pārliecinoši pieņemt šo izaicinājumu, izmantojot partnerības principu, saskaņā ar mūsu zīmola “Partners,unlimited” kultūru.”


Par “GEFCO” grupu

“GEFCO” ir pasaules līderis komplekso piegādes ķēžu risinājumu jomā un Eiropas līderis automobiļu loģistikā. Balstoties uz 70 gadu pieredzi un 15 000 cilvēku lielu darbaspēku, “GEFCO” izstrādā viedus, elastīgus risinājumus, lai atrisinātu sarežģītākās piegādes ķēžu problēmas visās nozarēs. “GEFCO” ar spēcīgu globālo partneru tīklu darbojas 47 valstīs, apkalpo 300 galamērķus visā pasaulē. 2018. gadā grupa guva ieņēmumus 4,6 miljardu eiro apmērā. www.gefco.net. www.gefco.net


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50884795sec.