TŪRISMA BIZNESS | Bizness

AS «Alida Tūrs» paziņojums saistībā ar Covid-19.

Cienījamie klienti! Cienījamie kolēģi!

Latvijas pieredzējušākā tūroperatora AS “ALIDA TŪRS” vārdā, gribu pateikties jums par uzticību un sapratni šajā mums nelabvēlīgajā un sarežģītajā situācijā. Vispirms, lūdzu, nekādā gadījumā neļaujieties panikai un neveiciet nepārdomātas darbības.

AS “ALIDA TŪRS” pilnā apjomā izpilda solītās saistības čārterreisu organizēšanā uz latviešu tūristu iecienītajiem kūrortiem. Nevienā no valstīm, uz kurām AS “ALIDA TŪRS” piedāvā doties ceļojumā, nav izsludināta ārkārtas situācija, Latvijas iedzīvotājiem nav aizliegts ielidot, izlidot un pārvietoties valsts iekšienē.

Gandrīz 25. gadu darbs tūrisma nozarē un gūtā pieredze, mūsu uzņēmuma profesionālie darbinieki, viņu zināšanas tūrisma jomā un pastāvīga situācijas uzraudzība gan Latvijā, gan aiz tās robežām, palīdz AS “ALIDA TŪRS” būt gataviem jebkādam notikumu pavērsienam un pieņemt saprātīgus un adekvātus lēmumus.

Šobrīd lūdzam jūs saglabāt mieru un ievērot parakstītos līgumus un Latvijas Republikas normatīvos aktus. Ja tūristi vēlas atcelt, pārcelt, mainīt utt. savu ceļojumu, tad AS ALIDA TŪRS nekādā veidā nevar ietekmēt šādu pieņemto lēmumu.

Lūdzu pievērst uzmanību tam, ka jebkura ceļojuma atcelšana, pārcelšana, mainīšana utt. notiks saskaņā ar līgumiem un Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem.

Visus paskaidrojumus par šo jautājumu jūs varat saņemt savā tūrisma aģentūrā.Vēlreiz vēlos pateikties par sapratni, aicinu nepakļauties panikai un saprātīgi izvērtēt situāciju!

Ar cieņu
Dr. Arno Ter-Saakovs
Valdes priekšsēdētājs



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84017611sec.