TŪRISMA BIZNESS | Bizness

TEZ TOUR nekavējoties atsāks ceļojumu nodrošināšanu uz galamērķiem, kurp tas būs iespējams

Latvijas vadošais tūrisma operators TEZ TOUR pēc ārkārtējās situācijas un starptautisko lidojumu aizlieguma atcelšanas plāno nekavējoties atsākt ceļojumus uz galamērķiem, kurp tas būs iespējams.

TEZ TOUR visu šo krīzes laiku ir aktīvi strādājis gan ar sadarbības partneriem, gan klientiem, lai tiklīdz tas būs iespējams, varētu uzsākt Vasaras ceļojumu sezonas 2020 programmas īstenošanu. Līgumi par čarterreisu nodrošināšanu ar nacionālo aviokompāniju airBaltic ir noslēgti jau pirms starptautisko lidojumu aizlieguma, tāpat lidojumi ir saplānoti un saskaņoti.

"Savstarpēji esam vienojušies rūpīgi sekot pašreizējās situācijas attīstībai, un tiklīdz robežas tiks atvērtas, varēsim elastīgi un operatīvi rīkoties, lai realizētu ieplānotos lidojumus un līdz sezonas beigām sasniegtu plānoto lidojumu skaitu," skaidro TEZ TOUR Latvija vadītājs Konstantīns Paļgovs.

Viņš arī piebilst, ka TEZ TOUR biroji 16 pasaules valstīs ir pilnībā gatavi darbam un ar nepacietību gaida, kad varēs uzņemt ienākošos tūristus.

"Nenoliedzami, koronavīruss ir ievērojami ietekmējis tūrisma jomu un joprojām ir ļoti daudz nezināmā, īpaši, kad un ar kādiem nosacījumiem tiks atvērtas valstu robežas," uzsver TEZ TOUR Latvija vadītājs.

Taču, neskatoties uz pastāvošajām neskaidrībām, uzņēmums vēlas dot skaidru signālu tūrisma jomas pārstāvjiem un ceļotājiem, ka TEZ TOUR kā nozares līderis un vadošais tūroperators Latvijā pēc ārkārtējās situācijas un starptautisko lidojumu aizlieguma atcelšanas būs ieņēmis "zemo startu", lai nekavējoties atsāktu pakalpojumu nodrošināšanu.

"Mēs 18 gadu pastāvēšanas laikā esam pieredzējuši dažādas dabas katastrofas un stihijas, valstu nemierus un apvērsumus, tostarp arī ekonomisko krīzi, līdz ar to kompānijas uzkrātā pieredze ļāva mums nevilcinoties veikt visu nepieciešamo šajā situācijā. Turklāt, es uzskatu, ka tas noteikti palīdzēs arī pārvarēt grūtības, kādas būs radījis šis vīruss, " saka K. Paļgovs.

Šajā periodā TEZ TOUR ir saglabājis visu savu darbinieku komandu – neviens nav atlaists, neviens nav aizgājis – līdz ar to uzņēmuma kolektīvs ir pilnībā gatavs, lai jau no pirmās dienas, nezaudējot laiku, būtu spējīgs realizēt izstrādātās ceļojumu programmas, un tūristi varētu sasniegt savus galamērķus.

Krīzes laikā TEZ TOUR arī uzsāka Ziemas sezonas 2020/2021 un Vasaras sezonas 2021 ceļojumu pārdošanu, lai ceļotājiem, kuru izvēli ietekmēja ierobežojumi, būtu iespēja pārreģistrēt savas rezervācijas uz nākamajām sezonām.

Starptautiskais tūrisma operators TEZ TOUR Latvijā strādā kopš 2002. gada. TEZ TOUR organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas TEZ TOUR nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06151295sec.