TŪRISMA BIZNESS | Bizness

«Tez Tour»: Lieldienās cilvēki galvenokārt izvēlas atpūtu Ēģiptē

Šajās Lieldienu brīvdienās atpūtai ārvalstīs cilvēki lielākoties izvēlējušies ceļojumus uz Ēģipti, liecina Latvijas vadošā tūrisma operatora Tez Tour dati.

“Šogad ceļotāji galvenokārt izvēlējušies Lieldienu brīvdienās doties uz Ēģiptes kūrortiem Hurgadā un Šarm eš Šeihā. Tāpat populārs brīvdienu galamērķis Latvijas ceļotājiem ir Tenerife,” saka Tez Tour Latvija vadītājs Konstantīns Paļgovs.

Pēc viņa teiktā, pēdējo divu gadu Lieldienu brīvdienas nav salīdzināmas ar 2022. gadu, jo iepriekšējos gados tūrisms ir bijis vai nu pilnībā apturēts, vai būtiski ierobežots.

“Mēs redzam, ka cilvēki ir burtiski izsalkuši pēc augstas klases ceļojumiem un atpūtas ārpus Latvijas. Tas iepriecina un ļauj cerēt, ka šī gada vasaras sezona varētu kļūt par masu tūrisma atjaunotnes pirmo un pilnvērtīgo sākumposmu pēc ilgstošajiem ierobežojumiem,” uzsver Tez Tour Latvija vadītājs.

Patreizējā informācija liecina, ka kopumā atpūtu Lieldienās ārpus Latvijas baudīs aptuveni 500 ceļotāju.

“Uzreiz pēc Lieldienu brīvdienām sāksies arī aktīvā tūrisma sezona Turcijā, Kiprā, kas ir ļoti pieprasīti galamērķi Latvijas ceļotājiem, līdz ar to paredzams, ka ceļotāju skaits turpinās pieaugt, uzrādot labus rezultātus,” informē K. Paļgovs.

Vasaras sezonas čarterreisu programma sadarbībā ar airBaltic sāksies no 19. aprīļa, un tās ietvaros paredzēti līdz 5 reisiem nedēļā uz Antalju, kā arī divi reisi nedēļā uz Burgasu un uz Peloponesas pussalu Grieķijā. Savukārt no 24. aprīļa sāksies iknedēļas tūres airBaltic regulāro lidojumu ietvaros uz Kipru (Larnaka), Grieķijas salām (Krēta, Roda, Korfu), tāpat paredzēts arī jauns virziens – Batumi Gruzijā.

Tez Tour šogad plāno nodrošināt ceļojumus aptuveni 40 tūkstošiem tūristu, kas būs par 15-20% vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Visu Tez Tour vasaras galamērķu agrās rezervēšanas rezultāti 2022. gadā ir ļoti iepriecinoši, un tas liecina, ka cilvēki vēlas ceļot un atpūsties ārpus Latvijas.

Pateicoties sinerģijai, kas izveidojusies ilggadējās sadarbības laikā ar nacionālo aviokompāniju airBaltic, tūroperators saviem klientiem var piedāvāt dažādas čarterreisu un regulāro lidojumu kombinācijas gan 2022. gada ziemas, gan vasaras sezonās. Līdz ar to Tez Tour tūrisma produkti ir pārdotākie gan tūrisma uzņēmumos, gan prevalē arī ceļotāju izvēlē, rezervējot ceļojumus internetā, atzīmē uzņēmumā.

Starptautiskais tūrisma operators Tez Tour Latvijā strādā kopš 2002. gada. Tez Tour organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas Tez Tour nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12946701sec.