TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Tūroperators «Join Up Baltic» sadarbībā ar «United24» un «Ziedot.lv» uzsāk līdzekļu vākšanu Ukrainas atbalstam

Tūroperators “Join Up Baltic” sadarbībā ar Ukrainas prezidenta dibināto līdzekļu vākšanas iniciatīvu “United24” un “Ziedot.lv” uzsāk ziedojumu vākšanu Ukrainas atbalstam. Ikviens Latvijas, Lietuvas un Igaunijas iedzīvotājs, izvēloties “Join Up Baltic” piedāvātos ceļojumus, iegādājoties ceļojumu tiešsaistē https://joinup.lv/lv ceļojuma aģenta starpniecību, var ziedot 1 eiro Ukrainas aizstāvju atbalstam.

Savāktie līdzekļi ar “Ziedot.lv” starpniecību tiks novirzīti steidzami nepieciešamo pirmās palīdzības komplektu iegādei Ukrainas aizstāvjiem. Katrs komplekts satur nepieciešamos līdzekļus, lai apstrādātu ievainojumu brūces: medicīniskos instrumentus, medikamentus, pārsējus un higiēnas piederumus.

Join UP!™ ir Ukrainas lielākais tūroperators, kas dibināts 2010.gadā. “Join Up Baltic”, jauns tūroperators Baltijas valstīs savu darbību uzsāka šā gada aprīlī, piedāvājot ceļojumus uz vispopulārākajiem galamērķiem ar tiešajiem lidojumiem no Rīgas, Viļņas un Tallinas. Uzņēmuma stratēģiskais partneris lidojumu veikšanā ir “SkyUp Airlines”. Tā ir vienīgā Ukrainas aviokompānija, kas turpina darbus kara apstākļos, veicot čarterlidojumus Join UP!™ zīmola organizētajos ceļojumos Baltijas valstīs, Kazahstānā, Moldovā, Rumānijā, kā arī iznomājot lidmašīnas ar apkalpi citām aviokompānijām. Viens no “SkyUp Airlines” gaisa kuģiem kopš oktobra nes “United24” krāsojumu ar QR kodu, kas aizved uz līdzekļu vākšanas iniciatīvas tīmekļa vietni.

“Mūsu biznesa darbības turpināšana kara apstākļos ir mūsu atbalsts mūsu valstij, Ukrainai, - esam saglabājuši darbavietas mūsu cilvēkiem, atbalstām Ukrainas ekonomiku, maksājot nodokļus,” saka Aleksandrs Alba, Join UP! un “SkyUp Airlines” līdzdibinātājs. “Uzsākot sadarbību ar “United24” vēlamies pasaulei atgādināt, ka Ukrainai ir nepieciešams atbalsts karā, kurā ukraiņi nenogurstoši cīnās gan par savu brīvību, gan par visas pasaules demokrātiskajām vērtībām.”

“Kopā mums ejams viens ceļš un sasniedzams viens galamērķis! Katrs atbalsts ir svarīgs, jo tas glābj cilvēkus un dod cerību. Paldies Ukrainas tūroperatoram par labadrības iniciatīvu!”, stāsta Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Tāpat ikviens var ziedot līdzekļus pēc saviem ieskatiem pirmās palīdzības komplektu iegādei, veicot tiešo maksājumu: https://donorbox.org/skyup. “SkyUp” un “United24” izlozēs arī īpašas balvas ziedotāju vidū.

“United24” ir Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska 2022. gada maijā atklāta iniciatīva - kolektīvā finansēšanas plaforma Ukrainas atbalstam. Tā izveidota ar mērķi vākt līdzekļus, lai stiprinātu Ukrainas valsts aizsardzību, nodrošinātu humāno palīdzību un likvidētu kara radītos postījumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25243402sec.