TŪRISMA BIZNESS | Bizness

Sekojot pieaugošajam pieprasījumam, tūroperators «Join Up! Baltic» pievieno papildu lidojumus uz Ēģipti no Rīgas

Novērojot pieprasījuma pieaugumu Latvijā, tūroperators “Join Up Baltic” pievieno papildu lidojumu nedēļā uz Ēģipti. Ar pievienoto papildu reisu “Join Up Baltic” piedāvā plašāko lidojumu programmu uz Ēģipti šajā ziemas sezonā Baltijas valstīs. Arī Lietuvā un Igaunijā tūroperators novērojis pieprasījuma pieaugumu un pievienojis papildu lidojumus uz Ēģipti.

Šobrīd tūroperators piedāvā ceļojumus uz Šarmelšeihu trīs reizes nedēļā, sākot no 20.februāra, un divas reizes nedēļā uz Hurgadu, sākot no 5.marta, ar tiešo lidojumu no Rīgas.

“Šā gada sākumā mēs esam novērojuši izmaiņas ceļotāju paradumos Latvijā. Pieprasījums pēc ceļojumiem uz populārākajiem apūtas galamērķiem pieaug un, pateicoties mūsu stratēģiskajam partnerim “SkyUp Airlines” esam spējuši izpildīt ceļotāju vēlmes un pievienot papildu lidojumus uz Ēģipti šajā ziemas sezonā,” saka Sabina Saikovskaja, “Join Up Baltic” vadītāja. “Tā kā strādājam ar Ukrainas lielākā tūroperatora Join UP!™ zīmolu, kam ir plaša 10 gadu pieredze ceļojumu organizēšanā uz Ēģipti, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ceļotāju izvēlei piedāvājam 40 viesnīcas, kas pieejamas tikai pie “Join Up Baltic”. Redzam, ka ceļotāji to novērtē un arvien vairāk ceļojumu organizēšanu uztic tieši mums.”

Pagājušajā gadā tūroperators novērojis, ka ceļotāji vairāk izvēlējās pēdējā brīža ceļojumus pandēmijas un pilna mēroga kara dēļ. “Tagad, gada sākumā, arvien vairāk cilvēki plāno savus ceļojumus savlaicīgāk. Kas nāk par labu gan tūrisma biznesam, gan arī pašiem ceļotājiem - mums tas ļauj precīzāk plānot lidojumu programmu, piedāvāt jaunus galamērķus, savukārt ceļotājiem - saņemt labākus piedāvājumus, plašāku viesnīcu un pakalpojumu izvēli,” norāda S.Saikovskaja. “Kopumā esam optimistiski, sagaidām, ka tūrisma tirgus augs, un esam gatavi piedāvāt arī jaunus ceļojumu galamērķus, tiklīdz novērosim pietiekami lielu pieprasījumu.”

“Join Up Baltic” organizēto ceļojumu lidojumus izpilda Ukrainas aviokompānija “SkyUp Airlines” ar tiešajiem lidojumiem no Rīgas. Šobrīd “Join UP Baltic” ir vienīgais tūroperators Baltijas valstīs, kas veic lidojumus ar savas grupas aviosabiedrību. Join UP!™ un “SkyUp Airlines” iekļaujas “UPfamily” uzņēmumu grupā.

Tūroperators “Join Up Baltic” aktīvu darbību Balcijas valstīs sāka 2022.gada aprīlī un šobrīd kopumā ir apkalpojis vairāk kā 70 tūkstošu klientu Baltijas valstīs. Tūroprators patlaban piedāvā ceļojumus uz Turciju, Ēģipti un Melnkalni. “Join Up Baltic” strādā ar Ukrainas lielākā tūroperatora Join UP!™ zīmolu, kam ir vairāk kā 12 gadu pieredze tūrisma jomā. Join UP!™ ceļojumus uz Ēģipti piedāvā 10 gadus, kopumā ik gadu uz iecienīto galamērķi aizvedot vairāk kā 500 tūkstošus klientu. Join UP!TM turpina attīstību arī citās Eiropas valstīs, nesen uzsāka darbību Rumānijā un Polijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13972187sec.