TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

2019.gadā par 35% audzis pieprasījums pēc airBaltic papildpakalpojumiem

Pieprasījums pēc Latvijas lidsabiedrības airBaltic papildpakalpojumiem 2019. gadā audzis par 35%, kas ir straujākais kāpums uzņēmuma vēsturē. Populārākie pakalpojumi pasažieru vidū bija reģistrētas bagāžas pievienošana rezervācijai, sēdvietas rezervācija un iepriekš pasūtīta maltīte.


airBaltic ieņēmumu pārvaldības vecākā viceprezidente Eva Plakane norāda: "Pērn mēs ieguldījām papildu darbu, lai turpinātu veicināt un uzlabot mūsu papildpakalpojumus. Lai pasažieri izbaudītu šo pakalpojumu sniegtās ērtībās, ir svarīgi viņus par tiem informēt. 2019. gadā ieviesām jaunu ēdienkarti ar iepriekš pasūtamām maltītēm, kuras izstrādāja šefpavāri no visām trīs Baltijas valstīm. Savukārt no decembra piedāvājam bagāžas kavēšanās garantijas pakalpojumu."


"Aprīlī mēs iepazīstinājām ar inovatīvo papildu svara rokas bagāžas pakalpojumu, sniedzot iespēju pasažieriem savu bezmaksas rokas bagāžas svaru palielināt par četriem kilogramiem. Pakalpojums strauji kļuva iecienīts, kļūstot par airBaltic ceturto populārāko papildpakalpojumu, nodrošinot lielāku elastību mūsu pasažieriem, kuriem ir nepieciešami vairāk kā astoņi kilogrami," piebilst Eva Plakane.


Starp populārākajiem papildpakalpojumiem vislielākā pieprasījuma izaugsme novērota iepriekšējai sēdvietas rezervācijai, sasniedzot 62% pieaugumu salīdzinājumā ar 2018. gadu. Visbiežāk pasažieri izvēlas rezervēt sēdvietu pie loga. Pateicoties uzlabotam vispārējam pasažieru komfortam un lielākiem logiem, pasažieri šo pakalpojumu visbiežāk izmanto lidojumos, kas tiek veikti ar jaunajām Airbus A220-300 lidmašīnām.


2020. gadā airBaltic turpina paplašināšanos Baltijas valstīs un sāks lidojumus 14 jaunos maršrutos, tostarp uz četriem jauniem galamērķiem no Tallinas un pieciem jauniem galamērķiem no Viļņas. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes uz jaunajiem galamērķiem jau ir pieejamas lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 38 lidmašīnas: 22 Airbus A220-300, 4 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30638909sec.