TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

Par 50% pieaug airBaltic iepriekš pasūtīto maltīšu popularitāte

Latvijas lidsabiedrības airBaltic pasažieru skaits, kuri savā rezervācijā iekļāvuši kādu no vairāk nekā 70 iepriekš pasūtīto maltīšu izvēlēm, 2019. gadā pieaudzis par 49,5%, bet lidmašīnās piedāvāto maltīšu popularitāte palielinājusies par 19,8%.


airBaltic lidojumu servisa vadītāja Zane Pabērza norāda: "Mēs sekojam nozares tendencēm un katru gadu atjaunojam mūsu iepriekšējai pasūtīšanai paredzēto maltīšu ēdienkarti. Mums ir svarīgi spēt piedāvāt plašas izvēles iespējas mūsu pasažieriem un apmierināt dažādas uztura vajadzības. Mūsu jaunā pieeja, kā arī iepriekšējai pasūtīšanai paredzēto maltīšu ēdienkartes ieviešana Tallinā, palīdzējusi šim pakalpojumam iegūt aizvien lielāku popularitāti."


"Šogad mēs turpinām pakāpeniski samazināt vienreizlietojamās plastmasas izmantošanu mūsu pakalpojumu nodrošināšanai lidmašīnās, cenšoties ieviest videi draudzīgākus iepakojumu veidus. Mēs savus piegādātājus izvērtējam rūpīgi, priekšroku dodot tiem, kuri spēj apmierināt mūsu ilgtspējības prasības," piebilst Zane Pabērza.


Populārākie ēdieni, ko airBaltic pasažieri 2019. gadā izvēlējušies iepriekšējā pasūtīšanā, bija terijaki lasis, cūkas fileja un vista latviešu gaumē. Savukārt attiecībā uz lidmašīnās pasniegtajiem ēdieniem trīs populārākās izvēles starp airBaltic pasažieriem bija kruasāns, laša sviestmaize un panīnī.


airBaltic piedāvā plašu ēdienu iepriekš pasūtīšanas sistēmu ar vairāk nekā 70 svaigām maltītēm, kas pieejamas līdz pat 24 stundām pirms izlidošanas mājaslapā www.airbaltic.com vai ceļojumu aģentūrās. Turklāt reisiem, kas izlido no Rīgas, astoņas populārākās maltīšu izvēles pieejamas, reģistrējoties internetā līdz pat vienu stundu pirms izlidošanas.


airBaltic piedāvā plašu maltīšu klāstu cilvēkiem ar dažādām uztura ierobežojumiem un reliģiskajiem uzskatiem, tostarp ēdienus bez glutēna, ar zemu kaloriju daudzumu, ar zemu holesterīna līmeni, ēdienus diabēta slimniekiem, kā arī diētiskus, svaigēdājiem, veģetāriešiem un vegāniem piemērotus ēdienus.


2020. gadā airBaltic turpina savu paplašināšanos Baltijas valstīs un sāks lidojumus 14 jaunos maršrutos, tostarp uz četriem jauniem galamērķiem no Tallinas un pieciem jauniem galamērķiem no Viļņas. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes uz jaunajiem galamērķiem jau ir pieejamas lidsabiedrības mājaslapā www.airbaltic.com.


Par airBaltic īsumā:

airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir viena no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē, kas savieno Baltijas reģionu ar 70 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar aptuveni 80% akciju, bet Larsam Tūsenam ar viņam pilnībā piederošu SIA Aircraft Leasing 1 pieder aptuveni 20%. airBaltic flotē ir 38 lidmašīnas: 22 Airbus A220-300, 4 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2017. gadā lidsabiedrība saņēma CAPA apbalvojumu kā gada reģionālā lidsabiedrība, bet 2018. un 2019. gadā airBaltic tika apbalvota ar ATW Tirgus līdera balvu. 2019. gadā airBaltic saņēma Airline Strategy Nozares līderības balvu (Sector Leadership Award).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.22709203sec.