Jauns CSDD e-pakalpojums – pieteikšanās punktu dzēšanas kursiem

Turpinot pilnveidot CSDD e-pakalpojumu (https://e.csdd.lv) klāstu, izveidots un digitālajā vidē pieejams jauns pakalpojums – iespēja elektroniski pieteikties pārkāpumu uzskaites punktu dzēšanas kursiem.

Proti, tie autovadītāji, kuri saņēmuši paziņojumus par kursu apmeklēšanu pārkāpumu uzskaites punktu dzēšanai, vai tie, kuriem ir 4 līdz 7 punkti un kas brīvprātīgi vēlas dzēst 2 punktus, CSDD e-pakalpojumos var elektroniski pieteikties šiem kursiem (kursu teorētiskajai daļai par ceļu satiksmes drošību). Šis pakalpojums atrodams CSDD e-pakalpojumu sadaļā "Pieteikšanās kursiem" (kreisajā pusē, apakšā). Tāpat kursiem joprojām ir iespēja pieteikties pa tālruni.

Reģistrējoties kursu apmeklējumam, jāizvēlas mācību apmeklēšanas datums un 30 minūšu laikā no pieteikuma reģistrācijas brīža turpat e-pakalpojumos jāveic apmaksa. Ja tas netiek izdarīts, pieteikums automātiski tiek anulēts (un nepieciešamības gadījumā pieteikšanos iespējams sākt no jauna). Abu nodarbību apmeklējumam var reģistrēties gan uzreiz, gan atsevišķi, bet apmaksa jāveic uzreiz par visu pakalpojumu (36,81 eiro).

Savukārt CSDD e-pakalpojumu sadaļā "CSN pārkāpumi" bez maksas iespējams uzzināt informāciju par šoferim piemērotajiem pārkāpumu uzskaites punktiem un sodiem.

CSDD e-pakalpojumi fiziskām un juridiskām personām nodrošina mūsdienīgus, ātrus un drošus pakalpojumus. Piemēram, bez maksas uzzināt informāciju par sevi kā autovadītāju (vadītāja apliecības, medicīniskās uzziņas termiņi; pārkāpumu uzskaites punkti; sodi); pieteikties un bez maksas saņemt atgādinājumus par savu transportlīdzekļu tehniskās apskates un OCTA polises termiņiem; veikt maksājumus par tehnisko apskati; pārvaldīt uzņēmumu autoparkus.

Populārākie CSDD e-pakalpojumi: vienas dienas braukšanas atļaujas saņemšana; maksājumi par tehnisko apskati; informācija par transportlīdzekļu tehniskās apskates un nobraukumiem (odometri); pieteikšanās vadītāja eksāmeniem; velosipēdu reģistrācija u.c.

CSDD e-pakalpojumi izveidoti 2009.gadā, pirms diviem gadiem uz to bāzes izveidota CSDD mobilā aplikācija. Aktīvo CSDD e-pakalpojumu lietotāju skaits pārsniedz 400 tūkstošus personu, tajā skaitā ir ap 15 tūkstoši juridisko personu (uzņēmumu).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41475415sec.