Ceļojiet pa Austrāliju ar AVIS nomas auto un izmantojiet izdevīgu piedāvājumu

Ja ļoti vēlas, viss ir iespējams. Arī ceļojums uz Austrāliju, kas daudziem ir līdz šim nepiepildīts mūža sapnis. Tik tālam braucienam "uz otru pasaules malu" jāgatavojas ar lielu rūpību. Arī auto noma jāizvēlas pārdomāti, uzticoties tādiem pazīstamiem zīmoliem kā AVIS. Turklāt AVIS Austrālijas apceļošanai līdz šī gada 15. decembrim ir kāds izdevīgs piedāvājums – iznomājot auto, sākot no 10 dienām, sestā diena ir par brīvu.

No Latvijas līdz Austrālijai ir ap 19 000 km un lidojums uz tālo kontinentu atkarībā no izvēlētajām aviokompānijām vidēji ilgst veselu diennakti. Arī laika starpība ir ievērojama – Austrālijā viss notiek 10 stundas ātrāk nekā pie mums. Šīs mazās neērtības drīz aizmirstas, kad esat iekāpuši auto, lai sāktu, iespējams, iespaidīgāko ceļojumu savā mūžā. Ir neiespējami uzskaitīt visas tās vietas, ko būtu vērts redzēt Austrālijā, tāpēc tikai daži, populārākie tūrisma ceļamērķi.

Vispirms tās ir pilsētas, kas dzīvē atrodas tālu viena no otras un vieglāk būtu sasniedzamas ar pārlidojumiem. Taču tas nekavē iznomāt auto uz vietas (jo AVIS biroji ir visā pasaulē) un doties izbraucienos pa tuvējo reģionu. Lielākā Austrālijas pilsēta ir Sidneja, kas slavena ar Operas namu, Hārbora tiltu un citām pasaulslavenām celtnēm, kā arī fantastiskām pludmalēm. Par Austrālijas parku un kultūras galvaspilsētu dēvētā Melburna ar Karalisko botānisko dārzu un krāšņiem parkiem. Klusā okeāna piekrastē atrodas Brisbena – kūrortpilsēta ar lielisku klimatu. Austrālijas rietumu piekrastē ir Pērta – mūsdienīga pilsēta, kur atrodas arī Rietumaustrālijas muzejs un lielākais meteorīta krāteris pasaulē. Ja vēlaties rokās paturēt koala lācīti vai sastapt pasaulē mazākos pingvīnus, jābrauc uz Adelaidu, kur atrodas īpašs zoodārzs, kas darbojas atšķirīgāk nekā mums zināmie.

Viens no populārākajiem tūrisma objektiem ir Lielais Barjerrifs – pasaulē lielākā koraļļu rifa sistēma, kas stiepjas gar Austrālijas piekrasti. Savukārt viena no iecienītākajām sērfošanas vietām atrodas Goldkoustas pilsētā un pazīstama ar nosaukumu "Zelta krasts". Austrālijā ir vairāki unikāli dabas parki, piemēram, Sarkanajā tuksnesī esošais Nambung nacionālais parks ar tūkstošiem dažāda augstuma klinšu veidojumiem, Kata Tjuta Nacionālais parks ar slaveno Uluru smilšakmens klinti, kuras augstums ir 348 m, bet apkārtmērs ir ap 9,5 km. Saullēktā klints iekrāsojas dažādos toņos.

Atrodoties Austrālijas dienvidu daļā, braucot ar auto, varat izvēlēties maršrutu, ko dēvē par Lielo Okeāna ceļu, kas vijas gar piekrasti un savieno Adelaidi un Melburnu. Ceļa slavenākais objekts ir klintis un līči, kam dots nosaukums Divpadsmit apustuļi un ko veidojis okeāns ar savu spēku.

Ņemot vērā, ka šāda tāla ceļojuma plānošana ir nopietns pasākums, aicinām apmeklēt auto nomas kompānijas AVIS Latvija birojus Vecrīgā, 11. novembra krastmalā 29, vai starptautiskajā lidostā Rīga. Profesionāli konsultanti palīdzēs jums atrisināt visus jautājumus saistībā ar auto rezervāciju, nomu, apdrošināšanu u.c., piedāvājot iespējami izdevīgāko risinājumu. Auto varat rezervēt jau tagad vietnē www.avis.lv, ievadot kupona kodu TPPA048.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 23.04.2024 Summer Sound 2024 Liepājas reģiona TIB
Grandiozākais pludmales festivāls Baltijā “Summer Sound”, kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04340792sec.