Goodyear prezentē ziemas riepas

Savu pirmo UltraGrip Goodyear izlaida 1971. gadā, un nepārtrauktās inovācijas pēdējo 45 gadu laikā ir padarījušas Goodyear par vienu no ziemas riepu tirgus līderiem. Šajā laikā patērētāji ir iegādājušies vairāk nekā 60 miljonus UltraGrip . Šoziem tirgū Goodyear piesaka divas jaunas UltraGrip riepas: skarbajiem Ziemeļvalstu apstākļiem un citu Eiropas valstu ziemas ceļiem.

Revolucionāras radzes labākai saķerei un īsākam bremzēšanas ceļam uz ledus
Goodyear UltraGrip Ice Arctic ir jaunākās paaudzes radžotā riepa. Tā īpaši izstrādāta atbilstoši bargā Ziemeļvalstu klimata prasībām. UltraGrip Ice Arctic jau ir saņēmusi godalgas testos, ko organizējuši neatkarīgi preses izdevumi, kā arī pozitīvas klientu atsauksmes testa braucienos.

Goodyear radžu tehnoloģija ar jaunu radzes formu un korpusu palīdz riepām saglabāt virzienveida pozīciju un nodrošināt efektīvu saķeri ar ledu. Lai uzlabotu vilktspēju uz ceļa, radzei izveidota asa priekšējā mala, kas paātrinājuma laikā nodrošina labāku saķeri ar ledu. Jaunā konstrukcija gādā par radžu stabilitāti, savukārt platākā aizmugurējā mala uzlabo bremzēšanas efektivitāti. Tā kā ziemā laikapstākļi mēdz būt mainīgi, Goodyear izveidojis riepu, kas nodrošina līdzsvarotu vadāmību un spēcīgu bremzētspēju gan uz sausām, gan uz slapjām ceļa virsmām.

UltraGrip Ice Arctic ir pieejami 42 izmēri no 13 līdz 19 collām.

Testu priekšgalā uz sniega un ledus
UltraGrip Ice Arctic SUV ar īpašo radžoto riepu tehnoloģiju labi iederas Eiropas galējos ziemeļu reģionos, kur temperatūra parastā ziemas dienā var nokristies krietni zem -15°C. Tā nodrošina labu sniegumu arī siltākās ziemas dienās, jo protektors paredzēts sniega satveršanai un dziļās rievas vienlaikus uzlabo sniega, šķīdoņa un ūdens izvadīšanu, maksimāli palielinot riepas saķeri un noturību pret akvaplanēšanu.

Test World rezultāti uzskatāmi parāda, ka UltraGrip Ice Arctic SUV ir riepa, uz kuru var paļauties, īpaši sniegā un uz ledus, kur tā pārspēj četrus galvenos konkurentus četrās no sešām kategorijām . Tests pierāda, ka tā ir līdere rādītājos, kas saistīti ar bremzēšanas ceļu un saķeri ar sniegu,  turklāt to raksturo labākā vadāmība un saķere ar ledu. Riepa atbilst jauno Zviedrijas, Somijas un Norvēģijas tiesību aktu prasībām,  kuru izstrādes mērķis bija samazināt ceļu nolietojumu.

UltraGrip Ice Arctic SUV ir pieejami 33 izmēri no 15 līdz 20 collām.

Ziemeļvalstu neradžotā riepa, vairāku testu uzvarētāja*
UltraGrip Ice 2 ir neradžota, ziemeļvalstu ziemas apstākļiem pielāgota riepa, kuras mērķis ir nodrošināt stabilu sniegumu, uzlabotu saķeri un bremzēšanas sniegumu sniegā un uz ledus, kā arī vispārējo sniegumu uz slapjiem un sausiem ceļiem.

Uzlabotais gumijas savienojums palīdz riepai saglabāt vilktspēju uz sniegota, apledojuša un sausa seguma, savukārt “Active Grip” tehnoloģija optimizē saskares laukumu uz izteikti slideniem ceļiem. Riepas taisnās lameles ierokas virsmā, tāpēc tai ir laba vilktspēja un bremzēšanas sniegums sniegā un uz ledus. Taisnās lameles kopā ar aktīvajiem bloku iegriezumiem uzlabo stabilitāti un vilktspēju sarežģītās situācijās.

Test World neatkarīgā testa rezultāti apliecina, ka UltraGrip Ice 2 ir tikpat stabila uz ledus un sniegā kā uz sausa un slapja seguma. Riepai ir labākie rezultāti gan saķeres sniegumam uz ledus un sniegā, gan arī vadāmībai un bremzēšanas ceļam uz slapjiem ceļiem .

UltraGrip Ice 2 ir pieejami 36 izmēri no 13 līdz 18 collām.

Gādā par SUV sniegumu uz ledus ekstrēmos apstākļos
Izstrādājot SUV jeb apvidus automobiļiem paredzētās Ultra Grip Ice SUV riepas, Goodyear maksimāli pielietojis visu ziemā gūto pieredzi. Mīkstais savienojums saglabā augstu elastību zemās temperatūrās, tātad tā ir mazāk stingra un pielīp labāk, nodrošinot optimālu sniegumu ar spēcīgu saķeri uz ledus un sniegā.

Goodyear gan pielāgoja riepu apledojušām virsmām, gan pētīja automobiļu specifiskās prasības. SUV ir smagāki ar lielāku slodzi uz riepu, ar īpašām iezīmēm, kas nepieciešamas, lai palīdzētu nodrošināt saķeri un vadāmību. Šeit svarīga loma ir ActiveGrip tehnoloģijai. Lai nodrošinātu pretestību lielākiem spēkiem, ir palielināts pēdas nospiedums. Ja vairāk gumijas uz ceļa, jo lielāka saskare ar virsmu, uzlabojot stabilitāti, saķeri un bremzēšanas sniegumu.

Protektora zīmējums ir pielāgots SUV, lai nodrošinātu optimālu bremzēšanu un vilktspēju uz sniegotiem un apledojošiem ceļiem: tagad riepu bloki ir novietoti leņķī (pretēji iepriekšējam taisnajam novietojumam), lai uzlabotu saķeri.

Visbeidzot UltraGrip Ice SUV ir aprīkots ar TOP indikatora tehnoloģiju — sniega simbolu, kas pakāpeniski izzūd riepas lietošanas laikā. Kad tas ir pilnīgi nodzisis, riepa ir jānomaina, lai spētu nodrošināt optimālu ziemas sniegumu.

Goodyear UltraGrip Ice SUV pieejamas 14 izmēros starp 16 un 19 collām.

_________________________________
Par Goodyear
Goodyear ir viens no lielākajiem riepu ražošanas uzņēmumiem pasaulē. Kompānija nodarbina aptuveni 68 000 cilvēku, un tās izstrādājumi nāk no 51 ražotnes 22 pasaules valstīs. Divos inovāciju centros, kas atrodas Akronā (Ohaijo štatā) un Kolmārbergā (Luksemburgā), tiek izstrādāti nākotnes produkti un pakalpojumi, kas nosaka nozares tehnoloģiju snieguma standartu. 1898. gadā dibinātā uzņēmuma Goodyear inovācijas ir noteikušas automobiļu standartus vairāk nekā 100 gadus. Vairāk informācijas: http://www.goodyear.se.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32659006sec.