Ziemeļlatgalē notiks piedzīvojumu un auto orientēšanās sacensības sievietēm

2019. gada 17. augustā Balvu novadā notiks piedzīvojumu un auto orientēšanās sacensības sievietēm "Prieka tūre", kas ir atraktīvas auto tūrisma sacensības ar dažāda rakstura papilduzdevumiem un kuras jau ceturto gadu organizē Balvu Sporta centrs sadarbībā ar balvenietēm Ilzi Gļaudu, Dagniju Vaickovsku un Santu Raciborsku.

Šogad maršruts vedīs pa 6 novadu teritorijām un būs jāmēro ap 250 km, veicot amizantus, sarežģītus un zināšanas prasošus uzdevumus, kā arī jāatrod dažādi objekti pēc fotogrāfijas.

Tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šoreiz ekipāžā obligāti nepieciešamas 2 dalībnieces – pilote un stūrmane, bet mašīnā drīkst būt pasažieres (tikai sievietes). Ekipāžu kustība notiek atbilstoši organizatoru izstrādātajam maršrutam pa vispārējās lietošanas ceļiem, kuri netiek slēgti publiskai satiksmei, brīvi orientējoties kartē vai sekojot leģendai, kā arī kontrolpunktos veicot īpašus uzdevumus.

Rallija dalībniecēm jāievēro Latvijas Republikas Ceļu Satiksmes Noteikumi un automašīnai jāatbilst visām prasībām, ko izstrādājusi Ceļu satiksmes drošības direkcija.

Pasākuma sākums no plkst.11:00 ar ierašanos, tehnisko komisiju un reģistrāciju laukumā pie Balvu Kultūras un atpūtas centra, no kurienes arī svinīgais starts plkst.12:00. No plkst. 15:00 – 18:30 gaidīs dāmu ekipāžas finiša punktā pie Kubulu pagasta Kultūras nama, bet no plkst.20:00 būs apbalvošana un nomināciju pasniegšana, un pēc tam balle kopā ar grupu "Tonick" no Cēsīm, DJ Čivix un DJ ML.

Apbalvotas tiks pirmās trīs ekipāžas ar medaļām, kausiem un organizatora sarūpētām balvām, no kurām galvenā ir SPA 4 personām Palangā, Lietuvā, kā arī balvas no Latgales vēstniecības GORS un SIA "Wake Up" Balvi, suminātas tiks arī ekipāžas noteiktās nominācijās.

Vairāk par auto orientēšanās sacensībām sievietēm "Prieka tūre" var atrast šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61693907sec.