«Mercedes-Benz» atzīst par vērtīgāko automašīnu zīmolu pasaulē

Mercedes-Benz atkārtoti atzīts par pasaulē vērtīgāko automašīnu zīmolu ikgadējā "Brand Finance Global 500" vērtējumā. Mercedes-Benz ir spējis uzlabot savu pozīciju pasaules vērtīgāko zīmolu vidū arī kopvērtējumā, un zīmols ar zvaigzni ir arī vērtīgākais B2C (business-to-consumer) zīmols Eiropā.

"Brand Finance Global 500" pētījuma laikā tika izvērtēti pieci simti zīmolu. Ar zīmola vērtību 65 miljardi dolāru, kas ir par 7,8 procentiem vairāk nekā 2019. gadā, Mercedes-Benz jaunajā kopvērtējumā ieņem 11. vietu, uzlabojot iepriekšējā gada rezultātu par divām pozīcijām. Papildus zīmola attīstībai un tā pārdošanas apjoma pieaugumam Mercedes-Benz raksturīgās īpašības, piemēram, augstā kvalitāte un inovatīvā izturība, bija noteicošie faktori, lai pozitīvi kāptu kopvērtējumā.

"Esam gandarīti par augsto novērtējumu. Jaunākajos auto klienti sagaida un novērtē inovācijas, un šajā jomā flagmaņa titulu nes Mercedes-Benz. Pēdējo trīs gadu laikā Mercedes-Benz sērijveida modeļos ieviesis ap 180 jaunu funkciju. Starp šiem jauninājumiem kā novatoriskākās var izceltas tādas palīdzības sistēmas kā pretaizdzīšanas signalizācija, intuitīvā un inteliģentā multimediju sistēma MBUX un komforta kontroles sistēma ENERGIZING," uzsver Jānis Dambītis, Mercedes-Benz AG un Daimler  Truck AG ģenerālpārstāvja Latvijā SIA "Domenikss" produktu eksperts.

Šā gada "Global Brand Finance 500" rangu varat atrast šajā vietnē.

Par Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ir Vācijas autobūves lepnums ar vairāk nekā 130 gadu ilgu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām, ikkatrā automobilī tiecoties pēc izcilības. Zīmola kodolu veido vēlme radīt pasaulē labākās automašīnas, kas pārliecina prātu un iepriecina sirdi. Mercedes-Benz, tāpat kā "Domenikss", vadmotīvs ir izcilība it visā, tāpēc tā automobiļi iemieso augstāko kvalitātes, drošības, ilgtspējas un komforta latiņu, kas iet roku rokā ar izcilu dizainu, inovācijām un klientu apmierinātību.

Par "Domenikss"

"Domenikss" grupā ietilpst SIA "Domenikss" un SIA "Baltijas Auto Centrs". SIA "Domenikss" ir Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā jau 27 gadus, nodrošinot Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, autobusu un kravas automobiļu tirdzniecību. "Domenikss" ir arī autorizēts Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu "Fuso Canter" tirdzniecību, kā arī oriģinālo Mercedes-Benz, Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu. SIA "Baltijas Auto Centrs" nodarbojas ar mazlietotu auto iepirkšanu, vērtēšanu un tirdzniecību.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95292616sec.