«Volvo Cars» prezentē S90 sedana un V90 universāļa atjauninātās versijas

Volvo Cars prezentē S90 sedana un V90 universāļa atjauninātas versijas. Jaunumu vidū – uzlabots ārējais dizains un pilnībā jauna, izcili mūsdienīga Bowers & Wilkins audiosistēma.

Plašu portfolio uzlabojumu ietvaros Volvo 48 voltu Mild Hybrid spēka piedziņas izvēles iespējas tagad ir pieejamas ikvienam Volvo modelim, vēl vairāk nostiprinot uzņēmuma elektrificēto piedāvājumu.

Ārējā dizaina jomā Volvo dizaineri ieviesuši vairākus uzlabojumus gan S90 un V90 priekšgalā, gan aizmugurē, tostarp jaunus miglas lukturus, jaunu spoilera dizainu un jaunu, zemāku priekšējo bamperi.

 V90 modelim visizteiksmīgākais jauninājums ir pilnībā jauns aizmugures lukturu dizains, tostarp pilnībā ar LED aprīkoti raksturīgie lukturi un sekvenciāls pagriezienu virzienrādītājs. Jaunu ārējā dizaina krāsu piedāvājums un riteņu disku izvēle vēl vairāk uzlabo personalizācijas iespējas.

Salonā visaptveroši uzlabotā Bowers & Wilkins audiosistēma nodrošina vēl labāku skaņas baudījumu automobilī, pateicoties tādām jaunām funkcijām kā uzlabots pastiprinātājs, automātiska automobiļa trokšņa slāpēšana un jauns uzstādījums, kas atveido īsta džeza kluba skanējumu.

Vēl viena jauna funkcija salonā ir Advanced Air Cleaner ar PM 2.5 daļiņu sensoru. Šī funkcija, kas sākotnēji tika izstrādāta Ķīnas tirgum un tagad ieviesta globālā mērogā, ļauj autovadītājiem monitorēt salona gaisa kvalitāti ar centrālā ekrāna palīdzību. Ja nepieciešams, Advanced Air Cleaner var atbrīvot salona gaisu no gandrīz visām sīkajām daļiņām dažu minūšu laikā.

Gan jaunā Bowers & Wilkins audiosistēma, gan Advanced Air Cleaner tehnoloģija tagad ir pieejamas visiem 90. un 60. sērijas modeļiem uz Scalable Product Architecture (SPA) platformas bāzes.

Visi 90. un 60. sērijas modeļi tagad ir aprīkoti arī ar diviem USB-C uzlādes punktiem aizmugurē, 12 voltu kontaktligzdas vietā. Bezvadu uzlādes funkcionalitāte viedtālruņiem, kas pirmoreiz tika ieviesta XC40 kompaktajam SUV, tagad ir pieejama arī vairākumam 90. un 60. sērijas variantu.

Salona materiālu jomā – ekskluzīvie, individuāli izgatavota vilnas auduma, sēdekļi, kas pagājušajā gadā tika ieviesti XC90 modelim, tagad ir pieejami arī visiem 90. un 60. sērijas modeļiem, turklāt augstākajiem apdares līmeņiem ir pieejama arī ādu nesaturošas salona apdares izvēles iespēja.

Citos savu modeļu piedāvājumos Volvo Cars būtiski paplašina 48 voltu Mild Hybrid izvēles iespējas, padarot šos dzinējus pieejamus ikvienam jaunam Volvo modelim.

Pagājušajā gadā XC90 un XC60 SUV modeļiem ieviestā Mild Hybrid tehnoloģija tagad ir pieejama visiem pārējiem 90. un 60. sērijas automobiļiem, kā arī XC40. Mild Hybrid spēka piedziņas izvēles iespējas V90 Cross Country modeļiem ir pirmie elektrificētie varianti Cross Country sērijas vēsturē.

Volvo Cars Mild Hybrid nodrošina autovadītājiem līdz pat 15 procentu degvielas ietaupījumu un izmešu samazinājumu reālās dzīves braukšanas apstākļos. Elektromehāniskās bremzēšanas jeb brake-by-wire sistēma sadarbojas ar enerģijas atgūšanas sistēmu un samazina degvielas patēriņu. Arī izmešu apjoms tiek samazināts, atgūstot kinētisko enerģiju bremzēšanas laikā.

Līdztekus Recharge automobiļiem – uzlādējamiem hibrīdiem un elektromobiļiem, tagad elektrificēts Volvo modelis tiek piedāvāts ikvienam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3454361sec.