4 iemesli, kuru dēļ krosoveri Latvijā ir tik populāri

Šogad cilvēkiem nāksies mainīt ikdienas ieradumus, daudz lielāka nozīme būs aktivitātēm Latvijā – braucieniem līdz kādam apskates objektam, vasarnīcai, tādēļ ieteicams izvēlēties izturīgu, ērtu, glītu un ietilpīgu auto. Šodien visbiežāk tas ir krosovers, stāsta autodīlera "Norde" Tirdzniecības nodaļas vadītājs Eduards Ptičkins.

Autoražotāji, attīstot krosoverus, ir paņēmuši labāko no vairākām kategorijām – sedana, SUV (Sport Utility Vehicle), tā padarot šīs mašīnas ērtas un ļoti pieprasītas. Izrādās, arī Latvijā pircēji tāpat kā citās valstīs ļoti mīl Nissan QASHQAI, kas jau daudzus  gadus ir viens no pirktākajiem kompaktās apvidus klases krosoveriem – pērn Latvijā reģistrēti 498 auto.

Interesentiem, kuri vēlas izmēģināt krosoverus vai plāno iegādāties pirmo ģimenes auto, Ptičkins iesaka pievērst uzmanību jaunajam Renault CAPTUR. Elegantais un modernais "francūzis" nupat piedzīvojis jauna modeļa izlaišanu. Tam piemīt ne tikai visas īpašības, kuru dēļ krosoveri ir tik ļoti iemīļoti, bet arī izcils stils un kvalitatīvi apdares materiāli. Turklāt šogad vairāku benzīna un dīzeļdegvielas dzinēju rindu papildinās arī "plug-in" (no kontaktligzdas uzlādējams) hibrīddzinējs.

Augstāka sēdpozīcija un paaugstināts klīrenss nodrošina labu redzamību

Bieži vien cilvēki prāto par apvidus auto vai SUV pirkšanu, jo vienkārši vēlas labāk pārredzēt ceļu. Taču gan augstie SUV, gan arī zemie šoseju auto var radīt grūtības gados vecākiem cilvēkiem – viņiem var būt grūti tajos iekāpt. Tādēļ ģimenes vajadzībām piemērotāks būs krosovers, kura paaugstinātais klīrenss nodrošina ērtu iekāpšanu un labu ceļa pārredzamību, vadītāju mazāk apžilbina pretī braucošo auto gaismas. Arī Renault CAPTUR, kura dinamiskais dizains ir ļoti līdzīgs SUV, vadītāja sēdvieta ir paaugstināta, turklāt ērtajiem sēdekļiem un stūrei ir plašs regulējuma klāsts.

Izturīgs auto ir vispiemērotākais Latvijas ceļu apstākļiem

Lai varētu bez problēmām pārvietoties pa Latvijas ceļiem, cilvēki dod priekšroku mašīnām, kas ir labi vadāmas un piedāvā dažādas bezceļu braukšanas iespējas. Taču ne visi vēlas braukt ar salīdzinoši lielajiem un smagajiem SUV, to vietā izvēloties elegantus krosoverus  Un kādēļ gan ne, ja jaunais CAPTUR piedāvā visaugstāko drošības līmeni. Tas atbilstoši Euro NCAP drošības testu rezultātiem (veikti saskaņā ar stingriem 2019. gada kritērijiem) apstiprināts ar visaugstāko vērtējumu – piecām zvaigznēm. Īpaši izceļas pieaugušo (36,7 punkti no 38 iespējamiem) un bērnu (41 punkts no 49 iespējamiem) aizsardzības novērtējums.

Turklāt tehnoloģiski labi aprīkotais CAPTUR nodrošina ekonomisku, dinamisku braukšanu un stabili turas uz ceļa. Uz ceļa labi justies palīdz arī trīs pieejamie braukšanas režīmi – Eco, Sport, MySense.

Braucieniem uz lauku mājām vai vasarnīcu noder plašs bagāžas nodalījums

Jaunais Renault CAPTUR lepojas ar ļoti plašu bagāžas nodalījumu, tā tilpums sasniedz 536 litrus. Mantām atvēlēto vietu var regulēt, arī ļoti viegli pārbīdot aizmugurējos sēdekļus. Turklāt aizmugurē sēdošajiem atvēlēts gana daudz vietas – par 17 centimetriem vairāk nekā iepriekšējā modelī.

"Ietilpīgs bagāžas nodalījums ir obligāta prasība mašīnām, ko lieto ģimenes. Pārvadājamo mantu parasti ir daudz, un  krosoveri ir ne tikai praktiski, ekonomiski, bet arī stilīgi. Tādēļ cilvēki var no sirds izbaudīt braucienu ārpus pilsētas," skaidro Ptičkins.

Personalizācija ļauj auto padarīt sev piemērotu un patīkamu

Jādomā, teju ikviens braucējs, izvēloties spilgtā "francūža" komplektāciju, spēs atrast gan sev vispiemērotāko virsbūves divtoņu krāsojumu, gan arī salona iekārtojumu. Renault CAPTUR ir pieejams vienpadsmit krāsās ar četriem kontrastējošiem jumtiem un trīs ārējā dizaina pakotnēm. Tāpat ir iespējams izvēlēties šasiju aizsargus un citus dekoratīvos elementus. Pieejamas arī vairākas salona interjera paketes un apdares risinājumi.

Par "Norde"

1995.gadā dibinātā SIA "Norde" ir viens no vadošajiem Latvijas auto tirdzniecības uzņēmumiem, kas ir oficiālais Nissan, Renault un Dacia pārstāvis. "Norde" kā ģimenes uzņēmums ar pasaules elpu jau 25 gadus īsteno rūpīgi pārdomātu darbības stratēģiju, kas nodrošina klientu lojalitāti un biznesa panākumus "Norde", kā arī uzņēmuma pārstāvētajiem zīmoliem. "Norde" nodrošina gan mašīnu tirdzniecību, gan servisa pakalpojumus – apkopi, garantiju, rezerves daļas, aksesuārus, ļoti kvalitatīvu virsbūvju remontu, kā arī auto nomu. Klientiem ir pieejams pilns pakalpojumu spektrs, gan iegādājoties automašīnu, gan tās ekspluatācijas laikā. "Norde" piedāvā arī lietotu automašīnu iegādi un pasūtīšanu. "Norde apdrošināšana" sadarbojas ar visām Latvijā strādājošām apdrošināšanas kompānijām, tādēļ var piedāvāt klientiem izdevīgākos OCTA, KASKO, u.c. apdrošināšanas nosacījumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16328001sec.