«Porsche» papildina savu SUV klāstu ar diviem jauniem modeļiem

Dinamisma un ekskluzivitātes apvienojums - ar Cayenne GTS un Cayenne GTS Coupé Porsche papildina savu SUV klāstu ar diviem jauniem modeļiem, kuru izstrādē par mērķi izvirzīta izcila veiktspēja.

Kā jau GTS modeļos ierasts, īpaši liela nozīme ir spēka piedziņai: 3,6 litru V6 divturbīnu motora vietā zem Cayenne GTS motora pārsega atkal pukst V8 sirds. Četru litru divturbīnu motors ar 338 kW (460 ZS) jaudu un 620 Nm griezes momentu piedāvā ievērojami labāku veiktspēju visās disciplīnās. Abi GTS modeļi sprintu no 0 līdz 100 km/h veic 4,5 sekundēs ar Sport Chrono pakotni, un to maksimālais ātrums ir 270 km/h. Jaunos GTS raksturo arī pazemināta, uz veiktspēju orientēta šasija, unikāls dizains un uzlabots aprīkojums.

Spēcīgs, efektīvs, emocionāls: V8 motors ar jaunām sporta izplūdes sistēmām

Ar Porsche izstrādāto četru litru V8 divturbīnu motoru no Cayenne populārākā modeļa jaunais Cayenne GTS tagad nodrošina par 14 kW (20 ZS) un 20 Nm vairāk nekā tā priekšgājējs. Tādējādi ir ievērojami uzlabota veiktspēja, kas attiecas arī uz jauno Cayenne GTS Coupé: modelis ar standarta aprīkojumu sprintu no 0 līdz 100 km/h tagad veic par 0,6 sekundēm ātrāk nekā iepriekš ar Sport Chrono pakotni. Maksimālais ātrums ir palielināts par 8 km/h. Tajā pašā laikā liela uzmanība ir pievērsta efektivitātei. Cita starpā tas ir panākts ar optimāli saskaņoto Tiptronic S astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, adaptīvo cilindru vadību, tiešo benzīna iesmidzināšanu ar centrālo iesmidzinātāja pozīciju un inteliģenti izstrādātu siltuma režīma vadības sistēmu. Saskaņā ar NEDC kombinēto ciklu sportiskāko Cayenne modeļu degvielas patēriņš ir no 11,2 līdz 11,4 l/100 km.

Lai nodrošinātu atbilstību jaunās automašīnas iespaidīgajam sniegumam, tās īpaši konfigurētās sporta izplūdes sistēmas sniedz ļoti saviļņojošu fonētisko pieredzi. Standarta aprīkojumā ir uzstādīta izplūdes sistēma ar izpūtējiem automašīnas aizmugures abās malās, kas rada bagātīgu, sportisku skaņu ar unikālu raksturu. Augstā frekvencē uzskaņotā sporta izplūdes sistēma ir jaunums. Tai ir divi centrāli novietoti ovāli izpūtēji, kas tiek piedāvāti tikai Cayenne GTS Coupé modelim un nākotnē arī Cayenne Turbo Coupé - abos gadījumos apvienojumā ar papildaprīkojumā pieejamo vieglsvara sporta pakotni.

Par 20 milimetriem zemāki ar dinamisko amortizatoru vadību

Jauno Cayenne GTS modeļu šasijas konfigurācija rada ideālus priekšnoteikumus izcilai šķērseniskajai dinamikai. Standarta aprīkojumā iekļautā tērauda atsperu piekare pazemina automašīnu par 20 milimetriem un ietver Porsche aktīvo piekares vadības sistēmu (PASM) aktīvai un ļoti sportiskai amortizatoru vadībai. Standarta aprīkojumā ir uzstādīta arī Porsche griezes momenta vektorizācijas sistēma Plus (PTV Plus). Jaunie Cayenne GTS modeļi ar standarta aprīkojumā uzstādītajiem 21 collas RS Spyder Design diskiem, lielajām čuguna bremzēm (390 x 38 mm priekšā, 358 x 28 mm aizmugurē) pelēkā krāsā un sarkanām bremžu skavām ienes SUV segmentā tīrasiņu sporta automašīnas veiklību un spontanitāti. Papildaprīkojumā ir pieejamas bremžu sistēmas optimizācijas iespējas: Porsche virsmas pārklājuma bremzes (PSCB) ar volframa karbīda pārklājumu vai Porsche keramiskā kompozītmateriāla bremzes (PCCB). Citas papildaprīkojuma iespējas ir par 10 mm zemāka trīskameru pneimatiskā piekare, aizmugurējā stūrējamā ass un Porsche dinamiskā šasijas kontrole (PDCC) - aktīva sasveres stabilizācijas sistēma.

Sport Design pakotne un GTS raksturīgie akcenti standartaprīkojumā

Standartaprīkojumā uzstādītā Sport Design pakotne nodrošina unikālu un ekskluzīvu vizuālo izpildījumu apvienojumā ar daudziem akcentiem melnā krāsā. Jauno Cayenne GTS modeļu standartaprīkojumā ir melni 21 collas RS Spyder Design diski ar satīna spīdumu. LED priekšējie lukturi ar Porsche dinamisko apgaismojuma sistēmu (PDLS) un LED aizmugurējo gabarītlukturu joslu ir tumši tonēti. Priekšējās gaisa ieplūdes atveres, sānu logu apmales, sporta izplūdes sistēmas izpūtēji, kā arī modeļa un Porsche logotipi auto aizmugurē ir melnā krāsā.

Kvalitatīvie materiāli, piemēram, Alcantara®, kas izmantots jumta apšuvumam, sēdekļu vidusdaļās, uz viduskonsoles roku balstiem un durvju apdarē, kā arī tumšais matētais alumīnijs ļauj saskatīt un sajust Cayenne GTS sportiskumu un eleganci arī auto salonā. Standartaprīkojumā uzstādītie 8 pozīcijās regulējamie sporta sēdekļi, kas paredzēti tikai jaunajiem GTS modeļiem, nodrošina optimālu atbalstu, dinamiski izbraucot pagriezienus, pateicoties augstākiem sānu polsteriem. Šādi sēdekļi ir paredzēti tikai jaunajiem GTS modeļiem. GTS logotipi ir redzami uz priekšējām durvīm, durvju sliekšņiem, tahometra un pagalvjiem. Daudzās personalizācijas opcijas ietver GTS interjera pakotni ar papildu krāsu akcentiem Carmine Red sarkanā vai Crayon pelēcīgā krāsā, piemēram, dekoratīvām šuvēm.

Jaunos Porsche Cayenne GTS modeļus var pasūtīt jau tagad.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50295091sec.