«Porsche» uzņem filmu, ar «Taycan Turbo S» dodoties piedzīvojumā pa Latviju

Porsche Taycan Turbo S dodas ceļojumā pa Centrālās un Austrumeiropas valstīm, lai ar jaunatklājēja garu ieraudzītu un iemūžinātu filmā šo daudziem vēl nepazīstamo reģionu.

Filmēšanas komanda apceļoja arī Latviju, ieraugot tās nepieradināto skaistumu, sastopot aizrautīgas personības un ļaujoties spontāniem piedzīvojumiem – sākot ar lidojumu Aerodium vēja tunelī līdz sēņošanai Ērgļu mežos.

Pilnībā elektriskais auto Porsche Taycan Turbo S apbraukās kopumā 27 valstis, meklējot iespaidīgākos ceļus, arhitektūru, vietējos ēdienus un neparastas personības. Projekta "Discover the Unknown" ("Atklāj nezināmo") pirmās daļas brauciens sākās Rumānijā, turpinājās pa Ungāriju, Čehiju, Baltijas valstīm, Poliju, kam savukārt sekos Adrijas jūras piekraste un Balkānu reģions.

"Mēs vēlamies parādīt, cik šis reģions ir raibs un dažāds – 27 valstis, 25 valodas, unikālas kultūras, dažādas reliģijas, skaisti ceļi, vietējās inovācijas un interesantas personības. Atklāsim daudziem vēl nezināmus stāstus par Čehijas mākslas pasauli, Gruzijas kultūras mantojumu, Baltijas valstu inovācijām un Kazahstānas iespaidīgajiem dabasskatiem. Vēlamies mūsu reģionu parādīt plašākai pasaulei, un darīsim to, dodoties ceļojumā ar Porsche Taycan Turbo S," saka Mihaels Millers (Michael Müller), Porsche Centrālās un Austrumeiropas izpilddirektors.

Latvijā Porsche Taycan Turbo S izbraukāja skaistākos ceļus 1200 km garumā – no Baltijas jūras piekrastes līdz Vidzemes mežiem. Porsche filmēšanas komanda iepazina gan vietējās tradīcijas, dodoties sēņot ar Ērgļu stacijas saimnieku Māri Olti, gan izbaudīja latviešu virtuvi, gatavojot dabā kopā ar šefpavāru Lauri Aleksejevu, gan izzināja tehnoloģiju un zinātnes sasniegumus Aerodium vēja tunelī un Irbenes radioteleskopā. Tāpat Porsche komanda ciemojās unikālajā brīvdienu mājā "Lieldienu sala" Kaltenē, kuras arhitekte Zaiga Gaile pastāstīja par Latvijas mūsdienu arhitektūru, bet uzņēmējs Māris Gailis dalījās piedzīvojumu stāstos no ceļojuma apkārt pasaulei ar jahtu "Milda". "Discover the Unknown" komandai bija iespēja arī viesoties pie tēlnieka Aigara Bikšes viņa lauku mājā, kur ganās aitas un top viņa iespaidīgie mākslas darbi, un satikt sportistu un piedzīvojumu meklētāju Raimondu Dombrovski viņa slēpošanas trasē Vanagkalnā.

"Lepojos, ka mums bija iespēja parādīt Porsche komandai un visai pasaulei Latvijas nenopulētos dārgakmeņus – iedvesmojošas personības un autentiskas vietas, kam līdzīgas citur pasaulē neatrast. Lai populārie galamērķi paliek tūrisma ceļvežiem – mūsu mērķis bija parādīt Latvijas nepieradināto un unikālo pusi. Porsche Taycan Turbo S elektroauto ceļojuma laikā pierādīja, ka ir lieliski piemērots ne tikai ikdienas braukšanai pa pilsētu, bet arī tālākiem izbraucieniem pa Latvijas un Eiropas skaistākajiem ceļiem," stāsta Ivars Norvelis, Porsche oficiālā izplatītāja SIA Baltijas sporta auto vadītājs.

"Discover the Unknown" visās Porsche sociālo mediju platformās

Kopā ar Porsche Taycan Turbo S ceļojumā dodas arī pieredzējušu fotogrāfu, operatoru un dronu operatoru komanda. Fotogrāfijas un video materiāli ar ceļojuma spilgtākajiem mirkļiem tiks publicēti Porsche sociālo mediju kanālos un rezultātā apkopoti filmā, līdz ar to šī reģiona neparasto skaistumu varēs iepazīt miljoniem Porsche sekotāju visa pasaulē. #DiscoverTheUnknown #DiscoverTheUnknownLV @PorscheLatvija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.6945951sec.