Jaunais «Renault Trafic Combi» un «Spaceclass»: Vēl patīkamākai braukšanas pieredzei

- Jaunais Renault Trafic, tā Combi un SpaceClass versijās, atklāj dinamisku dizainu ar izteiksmīgāku priekšpusi, jaunu Rouge Carmin nokrāsu un optimizētu salonu.

- Tagad pieejamas arī jaunākās paaudzes palīgsistēmas un Renault EASY LINK multivides sistēma.

- Jaunais dCi 150 dzinējs papildina dīzeļdzinēju klāstu jaunā Renault Trafic Combi un SpaceClass automobiļos.

- Jaunie Renault Trafic Combi un SpaceClass būs pieejami 2021. gada sākumā, savukārt tirdzniecībā tie nonāks 2021. gada martā.

Renault sniedz ieskatu savā jaunajā Trafic pasažieru pārvadājumu automobiļu klāstā, kas sastāv no diviem modeļiem - jaunā Renault Trafic Combi un jaunā Renault SpaceClass.

“Šogad ikoniskais Renault Trafic, patiess veiksmes stāsts trīs paaudzēs, svin savu 40. gadadienu ar vairāk nekā 2 miljoniem pārdoto vienību 50 valstīs. Šī bija lieliska iespēja atjaunināt Renault Trafic Combi un SpaceClass ar izteiksmīgu dizainu, paplašinātu dzinēju klāstu un palīgsistēmām lielākai drošībai. Pateicoties versijām, kas paredzētas vietējām pārvaldes iestādēm un lielām ģimenēm, VIP transportam vai piedzīvojumus alkstošiem klientiem, ikviens sev atradīs vispiemērotāko transportlīdzekli,” uzsver Marks Satklifs (Mark Sutcliffe), vecākais viceprezidents, Alianses vieglo komerciālo transportlīdzekļu uzņēmējdarbības vienība.

Jaunais Trafic Combi ir īpaši paredzēts pasažieru pārvadājumiem (uzņēmumiem vai vietējām pašvaldībām) un lielām ģimenēm. Tas atbilst prasībām pēc ietilpības un modularitātes, nemazinot komfortu un pasažieru vietu skaitu. Jaunais Renault SpaceClass apmierina pašu prasīgāko autovadītāju un pasažieru prasības, kuri meklē daudzpusību, telpu un ekskluzīvu komfortu. VIP un ceļojumu automobiļu speciālisti varēs izmantot tā pamatversijas priekšrocības un “biznesa klases” telpu. Klientus, kuri meklē izraušanos, pārsteigs tā Escapade versija.

Izteiksmīgs ārējais dizains, jauna Rouge Carmin nokrāsa

Jaunais Trafic Combi un SpaceClass sevi piesaka ar jaunu horizontālu dzinēja pārsegu un vertikālu režģi, kas piešķir izteiktāku robustumu. Vienlaikus dizains iegūst izsmalcinātību un izteiksmību ar jauniem buferiem un pilniem LED lukturiem, ko savieno hroma līnija, atspoguļojot Renault identitātei raksturīgo C-formu. Jaunais Trafic Combi un SpaceClass ir aprīkoti ar elektroniski saliekamiem spoguļiem, jauniem 17-collu diskiem ar dimanta efektu SpaceClass modelī un elegantākiem dekoratīvajiem diskiem. Tie ir pieejami septiņos toņos, ieskaitot jauno Rouge Carmin, kas dizainam piešķir ugunīgāku izskatu. Jaunos Trafic Combi un SpaceClass var pielāgot visām klientu vēlmēm.

Pārskatīts interjers, optimizēta telpa

Pilnībā atsvaidzināto informācijas paneli izceļ horizontāla līnija, kura iestiepjas arī durvju paneļos. Tas rada iespaidu par plašāku telpu. Interjers iekļauj arī jaunas uzglabāšanas iespējas. Pārnesumkārbas svira un gaisa kondicionēšanas kontroles  pārslēgu pogas un kontūras ir izrotātas ar hromu, lai kopskatam piešķirtu lielāku harmoniju. Pateicoties jaunām krāsām un apdares materiāliem, klienti iegūst daudz plašākas salona personalizēšanas iespējas. Jaunais SpaceClass izceļas ar ekskluzīvu paneli pelēkā Gris Météor krāsā, kas salonam piešķir lielāku eleganci. Jaunie Trafic Combi un SpaceClass saglabā klientu vidū ļoti iecienītu īpašību – kravas tilpumu līdz pat 1,8 m³ un modularitāti līdz pat 9 pasažieru vietām.

Inovācijas, iebūvēta savienojamība

Panelī  parādās Renault EASY LINK multivides sistēma ar navigāciju. Sistēmai, kura ir savienojama ar Android Auto un Apple CarPlay, ir 8 collu ekrāns un tā papildus ir pieejama ar induktīvo uzlādes iekārtu, lai lietotājiem nodrošinātu savienojamību visas dienas garumā.

Ar 86 litru uzglabāšanas tilpumu kabīnē jaunie Trafic Combi un SpaceClass piedāvā vienkāršāku pieeju glabāšanas telpām un iet vēl vienu soli uz priekšu ar jaunu Easy Life atvilktni – 6 litru ietilpīga telpa, kas vienmēr ir pa rokai.

Palīgsistēmas, drošība un komforts ceļā

Lai ļautu lietotājiem izbaudīt braukšanas pieredzi un drošību, jaunie Trafic Combi un SpaceClass piedāvā jaunas, jaunākās paaudzes palīgsistēmas. Tās ietver adaptīvo kruīza kontroli izvēlētā ātruma saglabāšanai, aktīvu ārkārtas bremzēšanas sistēmu vadītāja brīdināšanai par automātisku bremžu iedarbināšanu sadursmju novēršanai, un brīdinājumu par nobraukšanu no joslas, lai brīdinātu par nepārtrauktas vai pārtrauktas līnijas netīšu šķērsošanu. Vēl viens jaunums ir aklās zonas brīdinājums, kas atvieglo joslu maiņu. Modeļi ir aprīkoti arī ar jaunu priekšējo drošības spilvenu, kas nodrošina divu pasažieru drošību.

Dīzeļdzinēji, EDC automātiskā pārnesumkārba

Jaunie Trafic Combi un SpaceClass piedāvā trīs dīzeļdzinējus – jauno dCi 150 dzinēju (ar manuālo un EDC automātisko ātrumkārbu), kas sasniedz 5 ZS, jauno dCi 110 (ar manuālo ātrumkārbu) un dCi 170 dzinēju (ar EDC automātisko ātrumkārbu). Jaunie Trafic Combi un SpaceClass piedāvā plašāku klāstu, kas pielāgots dažādajiem pielietojumu veidiem.

6 pakāpju EDC divsajūgu automātiskā pārnesumkārba, pieejama gan ar 150 ZS, gan ar 170 ZS dzinējam, uzlabo braukšanas komfortu un dinamiku, pateicoties precīzai un ātrai pārnesumu maiņai. Stop&Start tehnoloģija šim klāstam nodrošina atbilstību Euro 6D FULL standarta noteikumiem.

Detalizēta informācija par jaunā Trafic pasažieru pārvadājumu klāstu, kurā ietilpst jaunais Trafic Combi un jaunais SpaceClass, tiks atklāta 2021. gada sākumā, savukārt abi modeļi būs pieejami 2021. gada martā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.201226sec.