ŠKODA FABIA uzstāda jaunu etalonu savā segmentā

Ceturtās paaudzes FABIA turpina ekstraordināro ŠKODA veiksmes stāstu, piedāvājot visu, kas nepieciešams, un vēl nedaudz vairāk. Divdesmit divus gadus pēc savas debijas, mazais auto ir emocionālāks un dinamiskāks kā jebkad iepriekš. Šī ir pirmā FABIA, kas būvēta uz Volkswagen grupas moduļu platformas MQB-A0. Tas ir pats ietilpīgākais auto savā segmentā un lepojas ar vēl vairāk uzlabotām komforta funkcijām, kā arī virkni jaunu drošības un palīgsistēmu. Tādas klasiskās zīmola vērtības, kā lieliska cenas un vērtības attiecība, augsta funkcionalitāte un birums Simply Clever risinājumu, padara šo auto par ideālu ŠKODA gammas sākuma modeli.

Tomass Šēfers, ŠKODA AUTO izpilddirektors, sacīja: “Jaunā FABIA ir lielisks mūsu modeļu klāsta sākums. Mēs apvienojām labi zināmos ŠKODA elementus – nepārspējamu ietilpību, augstāko kvalitātes un drošības līmeni, lielisku cenas un vērtības attiecību – ar emocionālu dizainu un klasē zemāko aerodinamiskas pretestības koeficientu (cd). Es esmu pārliecināts, ka šī kombinācija mums ļaus tālāk nostiprināt savas pozīcijas šajā automašīnu segmentā un zīmolam piesaistīs jaunus klientus.”

Līdz šim ŠKODA ir pārdevusi vairāk kā 4,5 miljonus iepriekšējo trīs paaudžu FABIA. Galvenais iemesls, kāpēc cilvēki iegādājas FABIA, ir ietverts tās cenas un vērtības attiecībā, zemajās uzturēšanas izmaksās un iespaidīgajā ietilpībā. Jaunākās paaudzes FABIA ir īpaši emocionāls dizains, uzlabota dinamika un daudz jaunu drošības palīgsistēmu. Pateicoties MQB-A0 modulārajai platformai, FABIA ir kļuvusi garāka, tagad 4108 mm, un pirmo reizi pārsniedz četru metru atzīmi. Bagāžas nodalījums, kas jau iepriekš bija lielākais klasē, ir palielināts par 50 litriem līdz 380 litriem.

FABIA ir labi sabalansētas proporcijas, izteikti šķautņaini priekšējie un aizmugurējie lukturi ar jaunāko LED tehnoloģiju. Salonā uzmanību piesaista priekšējais panelis ar brīvi stāvošu centrālo ekrānu un papildaprīkojuma digitālo instrumentu paneli. Izmantotās izklaides un savienojamības sistēmas ir vismodernākās. Aprīkojuma līmeņi Active, Ambition un Elegance būs pieejami sākot ar modeļa tirdzniecības uzsākšanu un vēlāk sekos sportiskā MONTE CARLO versija. Pieci Volkswagen grupas EVO paaudzes benzīna dzinēji rūpēsies par jaudu robežās no 48 kW (65 ZS) līdz 110 kW (150 ZS). Segmentā labākā aerodinamika ar pretestības koeficientu (cd) 0,28 ar pilnu degvielas tvertni ļaus veikt vairāk par 900 km WLTP ciklā. Pieci Simply Clever risinājumi ŠKODA gammā debitēs tieši ar FABIA.

Dizains: lielākais bagāžas nodalījums un labākā aerodinamika
Saņemot emocionālu dizainu, jaunas proporcijas un vēl lielāku ietilpību, ŠKODA FABIA ir spērusi nākamo soli savā evolūcijā. Ceturtā paaudze pirmo reizi pārsniedz četru metru atzīmi, piedāvājot vēl plašāku salonu. Tajā pašā laikā jaunā FABIA turpina pašreizējo ŠKODA dizaina valodu un ar savām atlētiskajām proporcijām, skulpturālajām līnijām un šķautņainajiem priekšējiem un aizmugurējiem LED lukturiem izskatās īpaši dinamiska. Izsmalcinātās detaļas, piemēram, aerodinamiski optimizēti riteņu diski un aktīvie dzesēšanas aizvari priekšējā, apakšējā gaisa ieplūdes atverē, nodrošina pretestības koeficientu (cd) 0,28, un ir ļāvušas uzstādīt jaunu rekordu mazo automašīnu segmentā.

Salons: intuitīva vadība un svaigs izskats
Jaunās ŠKODA FABIA salons ir daudz plašāks un piedāvā papildus komforta funkcijas, panākot perfektu līdzsvaru starp emocijām un ergonomiku. Atbilstoši ŠKODA pašreizējai interjera dizaina koncepcijai, tā izskatu raksturo svaigas krāsas un brīvi stāvošs izklaides sistēmas ekrāns, kura izmērs ir līdz 9,2 collām. Lielas, apaļas ventilācijas atveres un jauni FABIA uzraksti mērinstrumentu paneļa korpusa sānos papildina vizuālo noformējumu. Citas funkcijas, kas debitē FABIA, ir apsildāms vējstikls un apsildāma stūre (funkcijas, kas iepriekš bija pieejamas tikai augstāka segmenta modeļos). ŠKODA sākotnēji piedāvās trīs aprīkojuma līmeņus, kam vēlāk sekos MONTE CALRO versija.

Dzinēji: plaša jaudas izvēle un zemāks patēriņš
Jaunākās, IV paaudzes FABIA piedāvā piecu progresīvu un efektīvu EVO saimes benzīna dzinēju izvēli. ŠKODA ir ne tikai ir palielinājusi dzinēju gammu, bet arī pieejamās jaudas diapazonu – no 48 kW (65 ZS) līdz 110 kW (150 ZS). Par 15 mm zemāka sporta piekare ar stingrāku amortizāciju ir vēl viena papildus iespēja, līdzīgi kā slikto ceļu pakotne, kas tieši pretēji piedāvā par 15 mm augstāku klīrensu.

Drošība: līdz pat deviņiem gaisa spilveniem un jaunas palīgsistēmas
Ar iespēju uzstādīt pat deviņus gaisa spilvenus ŠKODA FABIA ir viena no drošākajām automašīnām savā segmentā. Pateicoties tam, ka FABIA tagad tiek būvēta uz MQB-A0 modulārās platformas, ir ievērojami uzlabotas aktīvās un pasīvās drošības funkcijas, un tagad tai pieejamas palīgsistēmas, kas iepriekš bija pieejamas tikai augstākas segmenta modeļos. Ceļojuma asistents, Parkošanās asistents, Joslu asistents, Ceļa zīmju atpazīšana, Sānu asistents, Priekšējais asistents ar gājēju prognozēšanu un velosipēdistu aizsardzību, kā arī Manevru asistents pirmo reizi ir pieejami FABIA. Papildus tam, jaunāko paaudzi ir iespējams aprīkot ar līdz pat deviņiem gaisa spilveniem.

Savienojamība: jaunākās paaudzes izklaides sistēmas vienmēr ir tiešsaistē
Papildaprīkojumā pieejams digitālais mērinstrumentu panelis, savukārt izklaides sistēmās ir pastāvīgs interneta savienojums – savienojamības ziņā jaunā ŠKODA FABIA ir vismodernākā. Ar iebūvētu eSIM FABIA visu laiku ir tiešsaistē un ļauj piekļūt interneta radio, vispusīgiem ŠKODA Connect mobilajiem tiešsaistes pakalpojumiem un jaunākajām izklaides aplikācijām. Lielākais skārienjutīgais ekrāns ir 9,2 collas liels, savukārt 10,25 collu digitālais instrumentu panelis piedāvā piecus dažādus ekrānu skatus. Augstākā līmeņa izklaides sistēmu Amundsen var vadīt, izmantojot žestus un digitālo balss asistenti Lauru.

Simply Clever: pieci jauni risinājumi FABIA
Daudzus gadus ŠKODA saviem klientiem automašīnas izmantošanu ikdienā ir atvieglojusi ar jauniem un inovatīviem Simply Clever risinājumiem. Čehu auto ražotājs turpina tradīcijas, pievienojot piecus pavisam jaunus risinājumus savai modeļu gammai, un astoņus risinājumus pirmo reizi uzstādot populārajā FABIA. Atkarībā no specifikācijas jaunā ŠKODA FABIA piedāvā līdz pat 43 praktiskus risinājumus, padarot ikdienas dzīvi nedaudz vieglāku – tas ir vairāk nekā jebkad agrāk. Papildus ŠKODA klasiskajiem risinājumiem – tādiem kā ledus skrāpis ar protektora mērītāju aiz degvielas vāciņa un lietussargu vadītāja durvīs, piedāvājumā tagad iekļautas jaunas gudrās detaļas, kas ar mazu piepūli padara salonu un bagāžas nodalījumu daudz sakārtotāku.

Veiksmes stāsts: pārdotas vairāk kā 4,5 miljoni FABIA
Divdesmit divus gadus pēc FABIA laišanas tirgū ŠKODA turpina veidot šīs populārās mazās automašīnas panākumus ar tās ceturto paaudzi. FABIA aiz OCTAVIA ir otrais vispārdotākais modelis ŠKODA modeļu saimē un ir nozīmīgs čehu auto ražotāja stūrakmens. Līdz šim ir piegādāti vairāk nekā 4,5 miljoni FABIA hečbeka un FABIA COMBI automašīnu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81772304sec.