Jaunā «Range Rover» pasaules pirmizrāde: elpu aizraujošs modernisms

Land Rover prezentējis jauno Range Rover Karaliskajā operas namā Londonā. Jaunās paaudzes modelis definē moderno luksusu, nodrošinot vēl lielāku izsmalcinātību un plašākas izvēles iespējas, kā arī vēl nebijušu personalizācijas vērienu.

“Jaunais Range Rover ir lielisks apliecinājums mūsu redzējumam, kā radīt pasaulē iekārotākos luksusa automobiļus visprasīgākajiem klientiem. Tas ir atvēris jaunu nodaļu unikālajā stāstā par novatorisma celmlauzi, kāds Range Rover ir jau vairāk nekā 50 gadus,” saka Juste Jaruše, Jaguar Land Rover zīmola vadītāja Baltijas valstīs.

Range Rover ir oriģinālais luksusa SUV un ir bijis piemērs 50 gadu garumā, apvienojot mierpilnu komfortu un nosvērtību ar vispusīgām spējām. Jaunais Range Rover ir iekārojamākais no visiem līdz šim radītajiem, bez piepūles apvienojot elpu aizraujošu modernismu un estētisku grāciju ar progresīvām tehnoloģijām un viedierīču savienojamību, un pirmo reizi – ar vietu septiņiem pieaugušajiem tā salonā.

Piektās paaudzes luksusa SUV ir pacēlis Land Rover moderno dizaina filozofiju jaunā līmenī, mūsdienīgi interpretējot raksturīgo profilu, tā radot neticamu dizaina vēstījumu.

Jaunajā Range Rover var atrast atsauces uz iepriekšējām paaudzēm; slīpā jumta līnija, spēcīgā, uzsvērti horizontālā jostasvietas līnija, kā arī augšup vērstā sliekšņu līnija.

Raksturīgā īsā priekšējā pārkare, formāla stila priekšdaļa, masīvās vējstiklu statnes un aizmugurējā daļa jahtas astes stilā, kas sašaurinās skatā no augšas, ir galvenie elementi, kas definē Range Rover proporcijas un liecina par tā neatkārtojamo stāju.

Vienlīmeņa elementi un ciešas salaidumu vietas ir jaunā Range Rover atšķirības zīme, un šādas dizaina iespējas nodrošinājušās tehnoloģijas ir sekmējušas progresīvu veidolu, kas izskatās, it kā būtu veidots no viena gabala; logu stikli ir vienā līmenī ar virsbūves paneļiem, logu līstes ir paslēptas, un ar lāzeru metinātās salaiduma vietas ar jumtu ir pilnīgi nemanāmas. Aizmugurējie lukturi, kas kļūst pamanāmi tikai, kad iedegas, arī ir būtisks elements jaunā dizaina veiksmes pamatā un kļūs par Range Rover atpazīšanas zīmi.

Karaliskajā operas namā tika prezentēts arī jaunais Range Rover SV, kas, nonākot tirdzniecībā 2022. gadā, klientiem sniegs vēl plašākas iespējas radīt patiesi individuālu automobili.

SV modelis ir izsmalcināta Range Rover luksusa un personalizācijas interpretācija, kas iemieso izcilas amatprasmes. Materiāli, kas paredzēti ekskluzīvajam Range Rover SV dizainam, ietver metālu ar spožu pārklājumu, gludu keramiku, sarežģītas mozaīkas intarsiju, kā arī plašu augstākās kvalitātes ādas izvēli un ilgtspējīgu Ultrafabrics™ materiālu.

Dizaina papildu versijas SV Serenity un SV Intrepid piedāvās divu toņu kontrastējošu interjera apdari, savukārt greznā četrvietīgā SV Signature Suite – funkcionāla rakstura uzlabojumus, piemēram, elektriski izbīdāmu galdiņu Club Table un ledusskapi.

Šis ar rokām montētais modelis būs pirmais markas automobilis, kurš nesīs jauno keramisko SV emblēmu un īstenos nosaukumu stratēģiju, un būs pazīstams vienkārši kā Range Rover SV. SV emblēma reprezentē Special Vehicle Operations dizaina un inženierijas aizrautību ar moderno luksusu un veiktspēju. SV emblēma turpmāk izcels visus jaunos Special Vehicle Operations nodaļas izgatavotos Land Rover automobiļus.

Jaunais Range Rover apvieno progresīvas tehnoloģijas ar modernu luksusu, lai sniegtu pirmšķirīgu izsmalcinātību ikkatram tā pasažierim, un tas ir pirmais modelis, kura pamatā ir Land Rover jaunā modulārā platforma Modular Longitudinal Architecture (MLA-Flex).

MLA-Flex paredz iespēju uzstādīt iekšdedzes dzinējus, uzlādējamā hibrīda sistēmu un simtprocentīgi elektrisku piedziņu. Šī platforma reprezentē Land Rover nākamo soli vienkāršotā arhitektūras stratēģijā, lai nodrošinātu plašākas spēka agregātu pielāgošanas iespējas un uzstādītu jaunu kvalitātes latiņu.

Jaunais Range Rover ir pieejams ar vieglā hibrīda un uzlādējamā hibrīda spēka agregātiem, kā arī ar četrām, piecām vai septiņām sēdvietām gan standarta, gan pagarinātās riteņu bāzes versijās. Range Rover elektriskā versija – pirmais simtprocentīgi elektriskais Land Rover – modeļa saimi papildinās 2024. gadā.

Simtprocentīgi elektriskais jaunais Range Rover būs pirmais no gaidāmajiem Land Rover elektromobiļiem. Katrs šīs markas modelis būs pieejams simtprocentīgi elektriskajā versijā līdz desmitgades beigām, ļaujot Jaguar Land Rover līdz 2039. gadam panākt CO2 nulles emisiju visā produktu, ražošanas un piegādes ķēdē.

Jaunā Range Rover uzlādējamais hibrīds (PHEV) nodrošina CO2 emisiju zem 30g/km un sniedzamību līdz 100 km (WLTP ciklā) tīrā elektriskajā režīmā. Reālos apstākļos simtprocentīgi elektriskajā režīmā varēs veikt līdz 80 km – pietiekami, lai tipiski Range Rover klienti 75 procentus maršrutu nobrauktu tikai ar elektroenerģiju.

Novatorisku tehnoloģiju komplekss sniedz savu artavu arī jaunā Range Rover neatkārtojamā komfortā un izsmalcinātībā. Jaunā trešās paaudzes aktīvā trokšņu slāpēšanas tehnoloģija nodrošina visklusāko salonu. Papildus jau tā kvalitatīvajai interjera skaņas izolācijai šī sistēma izmanto mikrofonus automobiļa ārpusē un skaļruņus sēdekļu galvas balstos, lai pasažieriem nodrošinātu patiesu mieru un klusumu – gluži kā augstvērtīgas aktīvās trokšņu slāpēšanas audio austiņas.

Jaunais Range Rover nodrošina intuitīvu vadību ar balsi, izmantojot integrēto Amazon Alexa asistentu. Ar dabiskām balss komandām klients var pārvaldīt visu, sākot no iecienītākajām multimediju sistēmas funkcijām un skaņdarbu izvēles līdz navigācijas iestatījumiem un tālruņa kontaktu sarakstam –, un tas viss, turot rokas uz stūresrata un skatienam paliekot uz ceļa.

Komfortu un labsajūtu uzlabo interjera gaisa attīrīšanas sistēma Cabin Air Purification Pro, kas apvieno dual-nanoeTM X tehnoloģiju alergēnu mazināšanai un patogēnu aizturēšanai, kas palīdz ievērojami reducēt smakas un vīrusus, savukārt CO2 Management un PM2.5 Cabin Air Filtration tehnoloģijas uzlabo gaisa kvalitāti. Ir zinātniski pierādīts, ka progresīvā nanoeTM X tehnoloģija ievērojami samazina vīrusu un baktēriju skaitu, ieskatot SARS-CoV-2 vīrusu.

Ilgtspēja sniedzas tālāk par efektīva spēka agregāta izvēli, novatorisku materiālu un  procesu kombinācijai mazinot ietekmi uz vidi, ko rada jaunā Range Rover ražošana un ekspluatācija.

Pie tiem pieder Kvadrat™ vilnas tekstilmateriāls, kas tik piedāvāts kā alternatīva salona ādas apdarei. Šī vilnas šķiedra ir silta un maiga, padarot to par ideālu audumu kombinācijā ar tehnisko Ultrafabrics™ materiālu, kura taktilās īpašības ir kā ādai, bet tas ir par 30 procentiem vieglāks, un tā izgatavošanas procesā rodas vien ceturtā daļa CO2.

Range Rover raksturīgās spējas un nosvērtību nodrošina Land Rover progresīvā šasijas vadības sistēma Integrated Chassis Control, kas kontrolē visplašāko šasijas tehnoloģiju klāstu, kāds jebkad izmantots šāda veida transportlīdzeklī. Visu riteņu stūrēšanas sistēma nodrošina labāku stabilitāti pie lieliem ātrumiem un mazāko apgriešanās apli starp visiem Land Rover modeļiem, savukārt progresīvā pneimatiskā balstiekārta Electronic Air Suspension preventīvi reaģē uz priekšā gaidāmo ceļu, izmantojot eHorizon navigācijas datus. Jaunā Dynamic Response Pro tehnoloģija nodrošina ātri reaģējošu sānsveru elektronisko kontroli, lai nodrošinātu paaugstinātu stabilitāti un veiklību jebkuros braukšanas apstākļos.

Jaunā piektās paaudzes Range Rover dizains un konstrukcija ir izstrādāta Lielbritānijā, un to ražos tikai un vienīgi Land Rover Solihalas rūpnīcā – Range Rover vēsturiskajā mājvietā – uz jaunas un modernas ražošanas līnijas. Ieguldījumi ražotnē nodrošinās augstāku kvalitāti, ļaujot uz vienas ražošanas līnijas montēt jaunā Range Rover efektīvo vieglā hibrīda, uzlādējamā hibrīda un simtprocentīgi elektrisko versiju.

Jaunais modelis ir visiekārojamākais Range Rover, kāds jebkad radīts, un arī turpmāk būs visneatvairāmākais luksusa SUV pasaulē.

Jauno Range Rover Launch Edition izpildījumā var pasūtināt jau tagad; pirmie automobiļi Latvijā ieradīsies 2022. gada aprīlī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.05046201sec.