Durvis vēris «Mūsa Motors Rīga» atjaunotais servisa centrs Rīgā

•    Šī gada oktobrī noslēgusies “Mūsa Motors Rīga” servisa pārbūve “Renault” un “Dacia” salonā K. Ulmaņa gatvē 5. Pārbūve tika uzsākta 2019. gadā un noritēja divos posmos.

•    Servisa atjaunošanas laikā uzņēmums ir uzstādījis jaunas iekārtas, kas turpmāk palīdzēs nodrošināt apkopes un remontu iekšdedzes dzinēju automašīnām un elektomobiļiem, kā arī automašīnām, kas aprīkotas ar LPG iekārtām.

•    Serviss nodrošinās “Renault PRO+” programmu komerctransportam atbilstoši ražotāja prasībām.

Lai pilnveidotu sniegto pakalpojumu klāstu, uzņēmums “Mūsa Motors Rīga” iegādājies un servisā uzstādījis vairākas jaunas profesionālas iekārtas, kā, piemēram, auto virsbūves remonta robotu un krāsu jaukšanas ierīci, kā arī ierīkojis mūsdienīgu auto savirzes stendu un jaunas eļļas un gaisa padeves caurules. Pārmaiņas piedzīvojušas arī servisa centra telpas – ieklātas jaunas specializētas grīdas flīzes, telpām ir jauns griestu un sienu krāsojums, kā arī uzstādīts moderns un energoefektīvs apgaismojums. Tāpat ir ierīkota jauna ventilācijas sistēma, atjaunota ugunsdrošības sistēma, kā arī kosmētiski atsvaidzinātas un uzlabotas telpas, kas paredzētas servisa personālam.

“Uzsākot servisa centra pārbūvi, bijām izvirzījuši sev divus mērķus – paplašināt pieejamo pakalpojumu klāstu un nodrošināt labākus darba apstākļus servisa darbiniekiem. Tagad servisā iespējams veikt apkopes ne tikai iekšdedzes automašīnām vai ar LPG iekārtām aprīkotiem auto, bet arī elektomobiļiem. Elektroauto apkalpošana mūsu servisā pieejama, pateicoties speciālām “Renault” apmācībām, ko izgājuši mūsu servisa meistari. Jaunais servisa centrs ļaus mums vēl veiksmīgāk un raitāk veikt arī plaša klāsta apkopes un remontus komerctransportam. Mums ir ļoti svarīgi, lai klienti būtu apmierināti ar mūsu servisa centra darbību, tāpēc turpmāk veiksim arī klientu apmierinātības auditu,” norāda Oļegs Aleksejevs, “Mūsa Motors Rīga” servisa vadītājs.

Pēc pārbūves “Mūsa Motors Rīga” servisa centrs K. Ulmaņa gatvē 5 ir kļuvis par plaša spektra autoservisu. Klientiem ir pieejamas apkopes un remontdarbi kā garantijas, tā pēcgarantijas periodā, kā arī virsbūves remonts visu zīmolu automobiļiem. Serviss tagad strādā divās maiņās un ir atvērts arī nedēļas nogalēs.

Būtiskas izmaiņas notikušas arī maiņas auto piedāvājumā, atvieglojot servisa klientu ikdienu. Servisa maiņas auto tagad ir pieejami ne tikai vieglo auto īpašniekiem, bet arī komerctransporta klientiem. Reaģējot uz Covid-19 situāciju, pirms un pēc servisa klientu auto tiek dezinficēti.

“Mums ir svarīgi reaģēt uz klientu vajadzībām un nodrošināt augstāko iespējamo klientu apkalpošanas līmeni, un atjaunotais servisa centrs mums šādu iespēju sniedz. Pateicoties pārbūvei un remontam, mums ir plaša riepu un disku uzglabāšanas telpa, uz vietas ir pieejams lielāks rezerves daļu un apkopēm nepieciešamo materiālu klāsts. Ar šī servisa centra pārbūvi mēs nostiprinām savu servisa tīklu visā Latvijā, palīdzot reģionālajiem pārstāvjiem sniegt vēl plašākus un kvalitatīvākus pakalpojumus,” uzsver Oļegs Aleksejevs.

Līdz ar jaunu aprīkojumu un svaigām telpām “Mūsa Motors Rīga” “Renault” un “Dacia” auto īpašniekiem piedāvā vairākas jaunas auto apkopju programmas, kas ļaus samazināt automobiļu uzturēšanas izmaksas un būs lielisks palīgs ikdienā. To vidū ir, piemēram, “Easy service” pakotne, kas garantē apkopes un remontu par fiksētu maksu, vai “2+” un “4+”, kas ietver īpašu piedāvājumu mazlietoto auto rezerves daļām, kā arī atlaides servisa darba izmaksām. Tāpat “Mūsa Motors Rīga” servisa centram ir noslēgta sadarbība ar “Latvijas Automoto biedrību” (LAMB), tā nodrošinot “Renault” un “Dacia” klientiem nepārtrauktu tehnisko atbalstu uz ceļa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.2860682sec.