Rīgā ierodas pirmie ekskluzīvie «CUPRA Formentor VZ5» modeļi

Šī gada sākumā izziņots, ka pieci CUPRA Formentor VZ5 modeļi ieradīsies Latvijā, un nu šis laiks ir pienācis. “Autobrava Motors” saņēmis pirmos ekskluzīvos auto, kuri tālāk jau ceļo pie saviem īpašniekiem.

Šis auto modelis ir ekskluzīvs vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt – CUPRA Formentor VZ5 saražots vien 7000 eksemplāros un Latvijas “kvota” šajā partijā ir piecas automašīnas.

Otrkārt – pieccilindru nezvērs, kas slēpjas zem motora pārsega, sniegs sevišķi baudāmu un dinamisku braucienu.

“Autobrava Motors” pārstāvis Uvis Braunfelds uzsver, ka šis auto tik tiešām paredzēts tiem, kuri mīl braukt skaisti, dinamiski, komfortabli un ar stilu. “Jauno, uzlaboto CUPRA Formentor modeli VZ5 novērtēs ikviens auto entuziasts, kurš pazīst jaudu un ērtības.”

Tāpat kā Latvijai, arī Igaunijai un Lietuvai, katrai piešķirti 5 īpašie spēkrati. Pārējie 6985 eksemplāri savus īpašniekus atraduši citur Eiropā. Solīts, ka šī gada otrajā pusē gaidāms vēl viens paziņojums par nākamās partijas izsūtīšanu uz Latviju, līdz ar ko, interesentiem būs pieejami vēl pāris unikālo modeļu.

“Savus pirmos īpašniekus VZ5 atrada ātri – neilgi pēc paziņojuma par dzelzs rumakiem, to jaunie īpašnieki ātri sarosījās, pieteicās, noformēja dokumentus un gaidīja paziņojumu, ka viņu auto ir ieradies,” min Braunfelds.

Šis SUV aprīkots ar 2,5 TSI piecu cilindru dzinēju, kuram ir 390 ZS un 480 Nm griezes moments. Pateicoties šiem parametriem no 0 līdz 100km/h tas spēj sasniegt vien 4,2 sekundēs, kas ir teju tikpat ilgi, cik viena dziļa ieelpa. Par dinamisko veiklību rūpējas integrētā griezes momenta sadalītāja sistēma, kas nodrošina precīzu jaudas padevi visiem riteņiem.

Jaunais auto aprīkots arī ar augstas veiktspējas 375mm bremžu diskiem ar sešu virzuļu Akebono skavām, kas nodrošinās vēl drošāku bremzēšanas sistēmu. Turklāt kopskatu papildina ekskluzīvie CUPRA 20 collu vieglmetāla diski ar vara toņa bremžu suportiem. Īpašu braukšanas prieku un asas izjūtas radīs drifta režīms, kurš iepriecinās vispārliecinātākos braucējus.

Līdzīgi arī citiem CUPRA modeļiem jaunais Formantor VZ5 aprīkots ar lielisku skaņu sistēmu un multimediju ekrānu. Telefonā lejuplādējot aplikāciju “CUPRA Connect”, iespējams savienoties un veikt darbības ar savu automobili attālināti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.32278895sec.