Ģimenes dienu aicina svinēt autosalonā «Norde»

Sestdien, 24. septembrī, lieli un mazi ir aicināti kopīgi pavadīt laiku autosalona “Norde” Ģimenes dienā, kas nu jau ir kļuvusi par ikgadēju tradīciju. Pasākuma laikā ikviens varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, apskatīt tuvāk auto servisu un jaunākās Renault, Dacia un Nissan zīmolu automašīnas, kā arī saņemt noderīgus auto ekspertu padomus.

Viesi ir gaidīti pie “Norde” autosalona jau no plkst. 11:00, kad TV personība Aivis Ceriņš atklās pasākumu. Pēc tam ikviens pasākuma apmeklētājs varēs piedalīties spēlēs un atrakcijās, piemēram, vērot velotriāla šovu, kura laikā braucējs ar velosipēdu pārvar dažādus šķēršļus, kā arī piedalīties vairākās meistarklasēs, apgūstot Fluid Art gleznošanas tehniku vai uzzinot, kā no papīra izgatavot automašīnu.

Mazākajiem viesiem būs iespēja tikties ar Lapsu un Feneku no Latvijā populārā raidījuma “Tutas lietas”, savukārt lielākie bērni animatora pavadībā varēs izbaudīt dalību rallijā un ekskursijā noskaidrot, kas ikdienā notiek aiz autoservisa durvīm.

“Ģimenes diena ir atgādinājums ikvienam, ka ģimene ir elements, no kā dzīvē viss sākas. Tā ir dzīves pamatvienība, uz kuras tiek būvēti jebkuri sasniegumi un turpmākie dzīves mērķi. Tieši šī iemesla dēļ “Norde” autosalonā ik gadu tiek svinēti svētki, godinot šīs ģimeniskās vērtības un to nozīmi mūsu dzīvēs,” uzsver Dainis Bremze, autosalona “Norde” dibinātājs un valdes loceklis.

Interesentiem šajā dienā būs lieliska iespēja noskatīt savai ģimenei jaunu transportlīdzekli vai tuvāk iepazīt jaunākos Renault un Nissan automobiļus. Ģimenes dienā “Norde” piedāvās apskatīt Nissan X-trail e-POWER, kā arī Nissan Juke Hybrid un Nissan Qashqai e-POWER pirmsražošanas modeļus. Tāpat viesi, kuri jau ir ieguvuši savas autovadītāja tiesības, varēs izmēģināt jaunākos Renault, Dacia un Nissan modeļus testa braucienos, tai skaitā “Latvijas Gada auto 2023” pretendentu 100% elektrisko Renault Megane E-Tech Electric un pilnībā elektrisko Dacia Spring, kā arī pārbaudīt, cik ērts un piemērots ģimenēm ir Dacia Jogger.

“Lai šo dienu nosvinētu ar vēl nebijušu vērienu, šogad Ģimenes dienā saviem viesiem būsim sarūpējuši grandiozus pārsteigumus,” stāsta Dainis Bremze.

Pasākums norisināsies 24. septembrī no plkst. 11:00 – 15:00, Rīgā, Skanstes ielā 31a. Ieeja un dalība aktivitātēs ir bez maksas. Kopā ar “Norde” par šo pasākumu priecājas arī pārējie Ģimenes dienas draugi “Swedbank”, “Nissan Finance”, “Renault Leasing”, “Citadele”, “Baltijas Apdrošināšanas Nams” un “Balcia Insurance”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76580119sec.