"Baltijas Kabrioletu Vasara ‘09" sāk dalībnieku reģistrēšanu

Ārvalstu un pašmāju kabrioletu īpašnieku ērtībām „Kabrioklubs” atklājis jaunu, „Baltijas Kabrioletu Vasaras” festivālam veltītu mājas lapu internetā www.cabrio-summer.lv, kurā iespējams reģistrēties dalībai, uzzināt vairāk par festivālu, apskatīt iepriekšējo festivālu foto un video, lejupielādēt slideshow, ekrāna tapetes, izlasīt iepriekšējo gadu dalībnieku atmiņas u.c..

„Mūsu festivāla burvība un trumpis ir karnevāls. Dalībnieki pēc garās ziemas ir noilgojušies pēc saules, vasaras, plānām un krāsainām drēbēm, peldēšanās un dabas. Tas šo šovu ik gadu padara par jautru izklaidi zem klajas debess un dažkārt pat par īstu rumulēšanos, kad draugi sāk laistīties ar ūdeni, ķert tauriņus un spēlēt dažādas spēles. Mūsu festivāls ir laba izklaides vieta visai ģimenei. Auto īpašnieki labprāt ļauj fotografēt savus auto, pastāsta par tiem un visu laiku smaida kā negudri!” – pozitīvās emocijas atceras „Kabriokluba” prezidents GarJānis. „Mēs ielūdzam visus kabrioletu īpašniekus reģistrēties festivālam, kurš tapis sadarbībā ar interneta portāliem „Easy Get”, „ORB”, „Motors 24”, žurnāliem „FHM”, „Forsāža”, radiostacijām „Kurzemes radio”, „Latviešu Radio”, kā arī Tukuma pilsētas domei.”

Biedrība „Kabrioklubs”, kuru vada Latvijā pazīstamais fotogrāfs GarJānis, ik gadu organizē kabrioletu sezonas atklāšanas svētkus „Kabrioletu Vasara”. Tas ir pasaulē vienīgais kabrioletu tematikai veltītais karnevāla stila festivāls, kurš orientēts ne vien uz dalībniekiem – auto īpašniekiem, bet arī publiku.

Pagājušajā gadā „Kabrioletu Vasara” pulcēja 129 kabrioletus, kuru vidū bija 17 ekipāžas ar citu valstu numuriem. Šovu apmeklēja 17 000 cilvēku. Dalībnieku vidū bija redzamas pat tik īpašas, pēdējos 50 gados ražotas automašīnas, kādas piedalās dažādās starptautiskajās izstādēs (piemēram, Morgan Aero) un redzamas pasaules auto muzejos (piemēram, Citroen 7 vai Mercedes-Benz 190SL).

2009. gadā festivāls kļuvis par starptautisku un pārsaukts par „Baltijas Kabrioletu Vasaru” jo Lietuvas un Igaunijas kabrioletu īpašnieki savu kabrioletu sezonu oficiāli atklās Latvijā. Tāpat uz šī gada festivālu ielūgti viesi no Maskavas, Pēterburgas, Ukrainas, Somijas, Zviedrijas, Vācijas, Holandes, Itālijas, Francijas un Polijas.

„Baltijas Kabrioletu Vasara” apmeklētājus Tukuma centrā pie „Ledus halles” pulcēs 16. maijā pulksten 19:30, kur notiks ekipāžu prezentācijas, kabrioletu izstāde un citi šovi.

Pēc šova „Muzeju nakts” ietvaros paredzēts apmeklēt muzejus, kā arī slidot Tukuma Ledus hallē tikai par vienu latu.

Vairāk informācijas www.cabrio-summer.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54259586sec.