Amadeus vadītāja Kitija Gitendorfa Francijas ceļus gludina ar BMW 118d

Travelnews.lv aicināja uz sarunu ALTA prezidenti un ceļojumu tehnoloģiju Amadeus vadītāju Latvijā Kitiju Gitendorfu par neseno ceļojumu uz Franciju un Monako, kur izdevās pavizināties ar BMW 118d.

Travelnews.lv: Bija ļoti patīkami saņemt no Tevis telefona zvanu no Francijas pilsētas Kannām, kad Tu pavisam negaidīti atradies pie BMW 118d stūres. Zinu, ka esi azartiska autobraucēja. Pastāsti, kā Tev sanāca Francijā tikt pie BMW?

Kitija Gitendorfa: Kannās biju biznesa darīšanās un pēc lidojuma autonomā Avis, kur biju rezervējusi auto, saņēmu BMW automašīnas atslēgas. Tas bija labs pārsteigums un uzreiz atcerējos par automašīnu ar numuriem BMWAUTO, ko izmanto Jūsu uzņēmums. Tāpēc nolēmu piezvanīt, jo pirmās sērijas BMW manās rokās bija nonācis pirmo reizi.

Travelnews.lv: Kādas bija sajūtas braucot? Tu labu laiku esi vadījusi jaudīgu BMW X5, lai gan tagad Tev rokās ir VW Touareg atslēgas.

Kitija Gitendorfa: Protams, ka sajūtas bija citādākas nekā ikdienā, jo Latvijā ir ierasts braukt ar apvidus automašīnu, tāpēc pirmā sajūta bija... Tu sēdi uz asfalta. Pavisam cits skata leņķis uz ceļu. Pirmajā brīdi nevar apjaust automašīnas gabarītus, taču tas ir tikai dažu minūšu pārsteigums. Bet jāsaka viens – BMW ir un paliek BMW! Vai tas ir liels vāģis vai mazs, bet tas vienmēr ir dinamisks. Man tas ļoti patīk šajā zīmolā. Braukšana ar mazo pirmās sērijas modeli sagādāja baudu un komforta sajūtu. Pie katra apdzīšanas manevra es sajutu labu rezervi jaudai. Tāpēc drīz vien pazuda riska sajūta un bailes, ka pie kāda riskantāka manevra var aptrūkties sekundes simtdaļas. Uz BMW automašīnu var paļauties.

Travelnews.lv: Vai ar tik mazu BMW var braukt pa Latvijas ceļiem?

Kitija Gitendorfa: Piemērs tam ir Jūsu uzņēmuma automašīna, kura Latvijas ceļus ir izskrējusi krustām šķērsām. Ja šī automašīna spēj turēt Travelnews.lv redakcijas slogu, tad var droši teikt, ka automašīna ir ļoti izturīga. Lai gan man personīgi būtu žēl to mocīt pa Latvijas ceļiem. Uz Francijas līkloču kalnu ceļiem vai pilsētas satiksmē tā ir ļoti komfortabla automašīna. Latvijas ceļiem vairāk ir piemērots apvidus automobilis, ja nedzīvo gluži pilsētā.

Travelnews.lv: Vai tuvākajā nākotnē plāno arī ikdienā sākt braukt ar BMW? 

Kitija Gitendorfa: Pagaidām braucu ar tautas vāģi, taču no BMW X5 vai BMW X6 pie labas izdevības es noteikti neatteiktos.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Pārgājienu seriāls "Izpēdo Dienvidkurzemi" Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.982095sec.