Pavadi aizraujošu dienu tūrisma rallijā «Vidzemes pieturu piedzīvojums»

Seglo savu dzelzs rumaku, ņem draugus aiz rokas un pavadi aizraujošu dienu tūrisma rallijā "Vidzemes pieturu piedzīvojums", kas norisināsies 2019. gada 17. augustā.

Pieteikšanās tūrisma rallijam pagarināta līdz 2019. gada 13.augustam!

Tūrisma rallija starts tiks dots Raunā, pēc tam maršruts vedīs dalībniekus cauri Raunas, Smiltenes un Apes novadiem uz Alūksni, kur vakarā sagaidīs patīkams dienas noslēgums Alūksnes ezera krastā, Alūksnes Pilssalā.

Dienas laikā dalībniekiem būs iespēja paviesoties turpat 20 tūrisma apskates objektos, kur tos sagaidīs īpašie saimnieku uzdevumi, pa ceļam piestāt vēl vairāk nekā 20 kontrolpunktos ar uzdevumiem, kā arī pārbraucienu laikā meklēt atbildes uz daudziem āķīgiem jautājumiem, lai gūtu papildu punktus. Šogad ir izvēlēti pavisam citi kontrolpunkti un uzdevumi, nekā pirms gada, tādēļ būs interesanti ikvienam!

Īpaši jāpiemin, ka šajā gadā pasākuma organizatori ir sarūpējuši elektronisku sistēmu jautājumu saņemšanai un atbilžu iesniegšanai, kur ar viedtālruņa un QR kodu palīdzību būs iespējams reģistrēt atbildes un internetā sekot līdzi savas komandas saņemtajiem punktiem un rezultātam. Līdz ar to aicinām komandā vismaz vienu mobilo telefonu nodrošināt ar QR kodu lasītāju, kā arī pārliecināties par to, ka mobilā telefona baterija izturēs visu brauciena laiku.

Dienas noslēgumā, pēc finiša pie Alūksnes kultūras centra, varēs laiski atlaisties Alūksnes ezera krastā un baudīt patīkamu mūziku un ģitārista Riharda Krilova sniegumu. Tiks plānoti publiskie braucieni kuģītim "Marienburg" un plostam "Kaija".

Vēlāk vakarā sekos pasākuma noslēgumus un uzvarētāju paziņošana. Galvenajā balvā pirmajām trīs komandām, kas iegūs visvairāk punktus, būs naudas balva 150, 100 un 75 EUR vērtībā. Savukārt dažādu īpašo nomināciju uzvarētāji, kā piemēram labāk noformētās un atraktīvākās komandas saņems dažādas organizatoru un tūrisma uzņēmēju sarūpētas balvas.

Izmanto pēdējo mirkli, un piesakies "Vidzemes pieturvietu piedzīvojumam", aizpildot reģistrācijas anketu, ko atradīsi visit.smiltene.lv vai kaimiņu novadu mājas lapās. Tur arī būs plašāka informācija par pasākumu, noteikumiem.

Plašāka informācija visitaluksne.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46802402sec.