AKCIJAS & SVĒTKI | Diena vēsturē | Advents & Ziemassvētki

Ieskaties tūrisma horoskopa 2012. gadam un uzzini, kur ceļosi! [3]

Tūrisma horoskops palīdzēs Jums izvēlēties ceļošanai piemērotāko laiku  un tūrisma galamērķus atbilstoši horoskopa zīmei.

Tā, piemēram, Skorpioniem atvaļinājums būtu jāpavada visdārgākajos luksus klases kūrortos. Ideāls tūrisma piedzīvojums Dvīņiem ir ceļošana ar autostopu, jo viņiem svarīgākais ir jaunu zināšanu un iespaidu gūšana. Strēlniekiem, līdzīgi kā Dvīņiem, nepatīk sēdēt uz vienas vietas. Iespēja iepazīt dažādas kultūras un valodas – tas ir galvenais, kas iespaido Strēlniekus ceļojumā. Svari ir komforta un visa skaistā cienītāji. Viņiem patīk baudīt pasaules skaistākās vietas kopā ar mīļoto cilvēku. Vēršiem patīk ērtības un miers, nepatīk - ekskursijas un cilvēku pūļi. Labākais atpūtas veids Vēršiem ir mierīga atpūta luksus klases viesnīcā. Vēžiem, savukārt, patīk mierīga atpūta ģimenes lokā. Ideālākais atpūtas veids viņiem būtu atslābināties smilšu pludmalē vai mierīga makšķerēšana upes krastā. Nākamie mierīgas atpūtas cienītāji ir Zivis. Viņi augsti vērtē mieru un iespēju palikt vienatnē ar sevi. Savukārt, Ūdensvīram patīk visi ekstrēmie atpūtas veidi, jo tie alkst pēc jaunām emocijām un iespaidiem. Arī Auniem patīk aktīvās atpūtas veidi, tāpēc mierīga ģimenes atpūta nav viņiem domāta. Auni priekšroku dod ekstremālām izrādēm un azartspēlēm. Lauvām patīk skaļas kompānijas un kolektīva atpūta. Atpūtas laikā Lauvas neskaita naudu un ar prieku uzņemas grupas vadītāja lomu. Mežāži, tieši pretēji, priekšroku dod saturiskiem izklaides veidiem un velti netērēs naudu sīkumiem, bet iegādāsies tikai pašu svarīgāko. Tāpat kā cilvēkiem ar Jaunavas zīmi, Mežāžiem patīk saplānot savu atpūtu līdz pēdējam sīkumam. Jaunavām ideāla vieta atpūtai būtu veselības kūrorti ar iespēju izvēlēties diētisko uzturu.

Plānojiet savu atvaļinājumu? Šīs horoskops Jums noteikti palīdzēs!

AUNS

Valstis: Lielbritānija, Itālija, Vācija, Dānija, Sīrija, Turcija, Spānija, Krēta.

Auniem 2012. gadā visvairāk derētu aktīva atpūta ar augstu fizisku slodzi. Tā varētu būt dalība sporta pasākumos, spēlēs vai vienkārši bumbas spārdīšana mājas pagalmā. Sēdēšana uz vienas vietas viņiem liksies garlaicīga, atvaļinājumā laikā labāk apmeklēt vairākas vietas vai arī periodiski dodies ekskursijās. Lai atbrīvotos no negatīvas enerģijas obligāti nav jākoncentrējas uz personīgu dalību aktivitātēs, var apmeklēt dažāda veida sporta sacensības, piemēram, basketbola spēles. Ārzemēs Aunus var ieinteresēt eksotiskākas izrādes, piemēram, korrida. Atsevišķos gadījumos savu atvaļinājumu var veltīt azartspēlēm, piemēram, preferansam vai biljardam, bet tomēr ar to nav jāaizraujas, labāk pastaigāties svaigā gaisā.

 

VĒRSIS

Valstis: Īrija, Polija, Krievija, Irāka, Irāna, Austrija, Šveice, Zviedrija.

Vēršiem svarīgākais atpūtā ir kvalitāte, prestižs, komforts un mājīgums. Viesnīcai  jābūt augstākās klases, numuram – luksus klases, virtuvei – izcilai. 2012.gadā vērsis nevarēs mierīgi izturēt atpūtas trūkumu un par to neklusēs. Viņš par savu naudu vēlas saņemt atbilstošu kvalitāti. Atpūtu 2012.gadā labāk pavadīt vienā vietā, labāk būtu, ja viesnīca atrastos tuvāk dabai vai arī tai būtu savs dārzs. Vienīgie izbraukumi no viesnīcas, kurus pieņems Vērsis ir mākslas galeriju vai skulptūru izstāžu apmeklējums. Iespējams būs vēlme iegādāties kādu mākslas darbu piemiņai.

Vēršiem atpūtai būtu jāgatavojas nesteidzīgi, nopietni pārdomājot finanšu jautājumus. Atpūtu var pavadīt kopā ar bērniem, tas būtu noderīgi viņu attīstībai.

 

DVĪŅI

Valstis: Lielbritānija, Armēnija, Kanāda, ASV, Ēģipte, Beļģija, Itālija, AAE, Singapūra.  

2012. gadā Dvīņiem visvairāk patiks aktīvs atvaļinājums ar biežiem pārbraucieniem no vienas vietas uz nākamo, atpūta uz vienas vietas šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem  liksies pārāk garlaicīga. Dvīņi vislabāk pavadīs atvaļinājumu, ja ceļojuma maršrutā būs iekļautas vairākas valstis un katrā valstī tiks pavadītas 2-3 dienas. Šāda veida ceļojumam var izmantot autobusu tūres vai arī ar savu auto izbraukājot vairākas valstis,  nakšņojot iepriekš norezervētās viesnīcās. Galvenais atvaļinājumā – izglītojošie galamērķi.

Dvīņi arī varēs labi atpūsties, ja pavadīs atvaļinājumu ar mīļoto cilvēku radu un draugu lokā, ar kuriem var apspriest dažādas tēmas. Vispār Dvīņiem piemīt nepieciešamība sīkumos apspriest to, ko viņi ir ieraudzījuši. Vientulība viņiem ir aizliegta. Aktīva komunikācija palīdzēs viņiem pavadīt atvaļinājumu arī tad, ja viņi būs spiesti ilglaicīgi atrasties uz vienas vietas.

Gatavojoties atvaļinājumam, Dvīņi cenšas savākt pēc iespējas vairāk informācijas par valsti-galamērķi un apspriest iespējamos pārvietošanās veidus. Viņi var ņemt līdzi bērnus, ja tie nav jaunāki par 12 gadiem. Kompānijā viņi cenšas runāt ar visiem vienlaicīgi.

2012. gadā ceļot vislabāk ieteicams  ar personīgo automašīnu.

 

VĒZIS

Valstis: Turcija, Skotija, Prūsija, Holande, Sīrija, Austrija, Klusā okeāna salas.

Vēžiem atvaļinājumā galvenais ir emocionāli atslābināties. Vēlams, lai viesnīca atrastos netālu no ūdens, klusā vietā. Labāk pavadīt atvaļinājumu vienā vietā, nodarbojoties ar peldēšanos, izbraucieniem ar laivu vai jahtu un pastaigām. Vēžu vīriešiem 2012.gadā īpaši tiek rekomendēts kā atpūtas veidu izvēlēties makšķerēšanu. Liela nozīme ir virtuvei, Vēžiem patīk labi paēst. Ēšanas ierobežojumi atpūtas laikā var būt ļoti mokoši, bet tomēr ir jācenšas nepārēsties. Daudziem var būt nosliece uz lieko svaru, taču ir jācenšas atgriezties no atvaļinājuma ar savu līdzšinējo svaru. Ieteicamas vakara pastaigas gar pludmales krastu mēness gaismā.

Lai sāktu gatavoties atvaļinājumam Vēžiem būs nepieciešams „impulss no ārpuses”, taču, ja Vēžiem būt atbilstošs emocionālais stāvoklis, tad viņi var ātri sapakot čemodānus. Atvaļinājumā labāk doties ar visu ģimeni jo, ja bērni paliks mājās, var rasties pārāk liels uztraukums par viņiem. Kompānijā galvenais ir emocionālais noskaņojums. Vēži cenšas izvairīties no lielām cilvēku kompānijām.

Vēžiem 2012.gadā  ieteicams ceļot  ar ūdens transportu.

 

LAUVA

Valstis: Francija, Itālija, Čehija, Slovākija, Arktika, Antarktīda, Sicīlija, Ungārija.

Atvaļinājumā svarīgākais ir mākslinieciska pašizteikšanās. Lauvām patīk atpūsties kompānijās, kur viņi cenšas būt uzmanības centrā, pat uzņemoties līdera lomu. Patīk ņemt dalību sporta spēlēs vai apmeklēt sporta sacensības, kaut arī ar sportu īpaši neaizraujas.

2012. gadā no atvaļinājuma jācenšas saņemt pēc iespējas vairāk baudas, nežēlojot naudas līdzekļus. Jūs to esat pelnījuši! Taču ir svarīgi būt uzmanīgam, lai neciestu no savas uzticēšanās un godprātības. Būtu ieteicams apmeklēt teātrus, karnevālus, varbūt pat kazino, bet nav jāaizraujas ar spēlēšanu uz naudu. Lauvas centīsies justies kā brīva, pievilcīga personība.

Gatavojoties atvaļinājumam Lauvas iniciatīvu ņem savās rokās. Atvaļinājumu var pavadīt ar bērniem, bet atpūta ir jānoorganizē tā, lai rūpes par tiem netraucētu pieaugušajiem atpūsties. Atvaļinājumā ir iespējams romantisks romāns, kas aizraus Lauvu pilnībā. Kompānijās uzņemas iniciatora lomu. Vislabāk sevi varēs parādīt sarežģītos tūrisma pārgājienos.

 

JAUNAVA

Valstis: Grieķija, Palestīna, Krievija, Čehija, Kanāriju salas.

2012. gadā, atvaļinājuma laikā Jaunavām jācenšas lielāko akcentu likt uz veselības uzlabošanu. Izvēloties viesnīcu, īpašu uzmanību būtu jāpievērš ēdināšanai, jānoskaidro, vai viesnīcā ir diētiskā ēdienkarte. Ideāli būtu, ja atvaļinājuma laikā būtu iespēja nodarboties ar veselības  vingrošanu, veikt stiprinošas procedūras. Atpūtu un ārstēšanos var apvienot, izvēloties pasaulē pazīstamus kūrortus, piemēram, Karlovi Vari. Atvaļinājumā svarīgākais – veselīgs dzīvesveids un iespēja sekot līdz veselības stāvoklim.

Jaunavām piemīt īpašība lielu uzmanību pievērst sīkumiem. Nelielas izmaiņas programmā, piemēram, autobusa kavēšanās vai kāda viesnīcas servisa trūkums, var sabojāt garastāvokli. Ir jācenšas nepievērst tam uzmanību.

Gatavojoties ceļojumam cenšas pārdomāt katru niansi, kritiski vērtējot un analizējot tūrisma aģentūru piedāvājumus. Atpūsties labāk nelielā grupā, iespējams tie varētu būt 2-3 darba kolēģi. Bērnus šoreiz labāk neņemt līdz, lai izvairītos no sīkiem strīdiem un nesabojātu atvaļinājumu. Iespējams Jūs gribēsiet paņemt līdzi ceļojumā savu suni.

2012.gadā Jaunavām ieteicams doties  pārgājienos.

 

SVARI

Valstis: Austrija, Kaukāza, Ķīna, Japāna, Taizeme, Krievija (Sibīrija).

Atvaļinājumā svarīgākais ir – harmonija, skaistums, mājīgums. Svariem piemīt mūzikas, mākslas mīlestība, tāpēc 2012. gadā atvaļinājumam būtu nepieciešams izvēlēties atpūtas vietas, kur tuvumā būtu mākslas muzeji, teātri, koncertzāles. Atvaļinājumu labāk pavadīt vienā vietā, dažreiz izbraucot uz piknikiem dabā.

Šogad būtu labi pavadīt atvaļinājumu kopā ar augsta kultūras līmeņa cilvēkiem, patīkamiem un harmoniskiem, taču Jūs drīzāk izvēlēsieties atpūtu kopā ar savu vīru/sievu. Jūsu partnera viedoklim par atpūtas vietas izvēli ir liela nozīme, tāpēc mēģiniet saskaņot ar viņu Jūsu vēlmes. Svariem ir svarīgi partnerattiecības, viņiem patīk priecāties par pasaules skaistumu kopā ar mīļoto cilvēku.

Iespējams, ka visas rūpes par sagatavošanos atvaļinājumam tiks uzliktas uz partnera pleciem. Var ņemt līdzi bērnus, lai attīstītu viņos mākslas mīlestību. Romantiskajās attiecības liela nozīme ir harmonijai, saskaņai un skaistumam.

2012.gadā ceļojumos Svariem ir svarīgs komforts.

 

SKORPIONS

Valstis: Vācija (Bavārija, Saksija), Norvēģija, Alžīra, Zviedrija, Maroka, Ēģipte, Tunisija.   

Izvēloties atvaļinājuma galamērķi 2012. gadā ir jāorientējas uz luksus atpūtas vietām ar labu ekoloģiju. Ir svarīgi, lai viesnīca būtu viena no labākajām, kur atpūšas turīgi cilvēki. Ieteicams pavadīt atvaļinājumu vienā vietā, taču ir jābūt iespējai likt lietā savu enerģiju, pievēršoties  sportam vai ekstremāliem piedzīvojumiem. Atpūtas laikā var palasīt kādu mīlestības romānu.

Atvaļinājumam gatavojas enerģiski, daudz uzmanības pievēršot finanšu jautājumam. Ja atvaļinājumu pavadīsiet kopā ar bērniem, cenšaties norobežot viņus no riskantām nodarbībām. Romantiskajās attiecībās ir kaislīgi un greizsirdīgi, taču sekss nav mērķis, tas drīzāk izraisa ziņkārību. 2012. gada atvaļinājumā ir iespējams jauns romantisks piedzīvojums, kas pilnībā aizraus Skorpionu.

Ceļojumos Skorpioni izvēlas riskantu izklaidi, piemēram, var ņemt dalību laivu braucienā pa strauju upi.

 

STRĒLNIEKS

Valstis: Portugāle, Ungārija, Spānija, Latīņamerika (izņemot Meksiku un Brazīliju), Arābu valstis.

Strēlniekiem atvaļinājumā galvenais ir iepazīties ar jaunām valstīm, citām kultūrām, varbūt pat uzreiz apmeklējot vairākas valstis. 2012. gadā ceļojuma mērķim ir jābūt sava redzesloka paplašināšanai, jaunu zināšanu iegūšanai. Labākai citas valsts dzīves izprašanai būtu nepieciešams iemācīties svešvalodu, vēl jo vairāk, ņemot vērā to,  ka Strēlniekiem ir labas dotības valodu apgūšanai. 2012. gadā  ieteicami aktīvi atpūtas veidi, piemēram, zirgu izjādes vai hipodroma apmeklējums (tikai nepiedalieties totalizatorā!). Labi izdosies atpūsties arī piknikos pie dabas krūts kopā ar draugiem, nežēlojot tam naudu.

Strēlnieki atvaļinājumam gatavojas mērķtiecīgi, ar entuziasmu, bet ir nosliece pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Ja atvaļinājumu pavadīsiet kopā ar bērniem, tad noteikti Jūs tos lutināsiet, cenšoties parādīt viņiem vislabāko. Romantiskajās attiecības piemīt ideālisms. Kompānijā ir dāsni, jautri, laipni, atklāti, taču vienmēr viņiem piemīt augsta pašcieņas sajūta. Atvaļinājumā Strēlniekiem ir brīvības un neatkarības tieksme.


MEŽĀZIS

Valstis: Indija, Maķedonija, Birma, Meksika, Baltijas valstis, Lielbritānija, Izraēla.

Atvaļinājumā svarīgākais ir stabilitāte un drošība. Ceļojuma programmai ir jābūt kvalitatīvi izstrādātai, viesnīcai - ar labu servisu, līdzbraucējiem - nopietniem biznesa cilvēkiem. Mežāži neriskē ar savu naudu un ar ceļojumu aģentūru līgumu slēdz tikai tad, kad ir pilnībā pārliecināti par kvalitatīvu atpūtas organizāciju. Atvaļinājumu labāk pavadīt vienā vietā, varbūt nodarbojoties ar fizisko darbu vai ar kaut ko noderīgu (paņemot no mājas darbus, kuri vēl nav pabeigti). Priekšroku dod nopietniem un saturīgiem izklaides veidiem. Liekas naudas tērēšana ceļojuma laikā Mežāžiem nepiemīt, viņi pērk tikai pašu nepieciešamo.

Gatavojoties atvaļinājumam cenšas visu saplānot no A līdz Z, īpašu uzmanību pievēršot budžeta taupīšanai. Nav noslieces uz flirtu, kavalieru uzmanību noraida, izrādot emocionālu aukstumu. Mežāžiem ir liela atbildības sajūta par bērniem, cenšas pieradināt tos pie darba. Priekšroku dot atpūtai nelielās kompānijās, kur var parādīt savas organizēšanas spējas.

Ceļojumos priekšroku dod labai organizācijai. 2012.gadā ceļošanai labāk izvēlēties vilcienu.

 

ŪDENSVĪRS

Valstis: Dānija, Itālija (valsts dienvidi), Krievija, Kanāda, Bulgārija, Japāna, Peru, Čīli.

Ūdensvīriem atvaļinājumā svarīgākās ir nestandarta lietas, neparastas atpūtas vietas un laika pavadīšanas veidi. Viesnīca, piemēram, var atrasties uz klints virsotnes tieši virs jūras vai arī koka būdiņa kalnos, bet ar visām ērtībām. 2012. gadā var piesaistīt oriģināli izklaides veidi, piemēram, lidojums zem izpletņa aiz motorlaivas vai lidojums ar gaisa balonu, taču visdrīzāk viss beigsies ar novērošanu. Atpūta ir jāorganizē tā, lai būtu iespēja uzzināt kaut ko jaunu, jo citādāk būs garlaicīgi. Atvaļinājumu var pavadīt vienā vietā, bet nav izslēgts negaidīts lēmums par vietas maiņu.

Ar gatavošanos atvaļinājumam nekad īpaši nenodarbojas, var paķert somu un bez sagatavošanās dodies ceļojumā, galvenais šajā periodā – idejas. Pavadīt atvaļinājumu kopā ar bērniem ir labāk, kad viņi paaugsies, lai varētu komunicēt ar viņiem kā ar pieaugušiem. Pavadīt atvaļinājumu labāk lielā kompānijā, kopā ar draugiem, kuriem ir līdzīgas intereses, taču Ūdensvīri neuzņemas līdera lomu, bet var būt ideju ģeneratori.

2012.gadā priekšroku labāk dot ceļojumiem ar lidmašīnu.

 

ZIVS

Valstis: Malaizijas valstis, Krievija, Itālija (valsts austrumi), Malta, Taizeme, Kolumbija.

Zivim galvenais atvaļinājumā ir iespēja atslābināties un nenodarboties ne ar ko konkrētu, iespēja palikt vientulībā, kad nepieciešams. Ir nepieciešams, lai viesnīcā būtu mājīga atmosfēra ar nelielām maigi apgaismotām telpām. Būtu labi, ja netālu no viesnīcas būtu jūra, dīķis, ezers vai parks ar ēnainām alejām, kur var mierīgi pasēdēt un pasapņot. Atvaļinājumu labāk pavadīt vienā vietā, apmeklējot koncertus, var parādīties vēlme uzrakstīt dzejoli. Atvaļinājuma laikā Zivis cenšas atbrīvoties no standarta dzīves veida un rutīnas, bet atvaļinājuma ideju nedrīkst idealizēt. Ja atvaļinājuma laikā būsiet netālu no baznīcas vai klostera – noteikti to apmeklējiet, piedalieties labdarībā.

Gatavojoties atvaļinājumam var būt šaubas par vietas izvēli. Zivīm vispār nepatīk pieņemt lēmumus, viņi drīzāk deleģēs šos pienākumu atpūtas biedram. Atpūsties labāk nelielā kompānijā, kurā valda siltas attiecības.

2012. gadā ceļošanai labāk izvēlēties lielus kruīza kuģus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Zivs 12/25/2011 03:15 Es nu gan nepiekrītu tam, kas pa zivīm rakstīts - varbūt vienīgi valstīm, kaut gan Krievija vispār ir pēdējā vieta kur brauktu....

2 Ineta 12/23/2011 12:24 Zivis. Atvaļinājuma laikā Ūdensvīri cenšas atbrīvoties no standarta dzīves veida un rutīnas, bet atvaļinājuma ideju nedrīkst idealizēt. ????? Tas par zivīm vai ūdensvīriem?

3 Kolna Jezups 12/23/2011 11:18 Es visam piekrītu... man patīk!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51600909sec.