Aktivitāte - spēle pilsētā «Lieldienu zaķu pēdu ceļš 2022»

Kas gan ir Lieldienas bez Lieldienu zaķa? Lai radītu svētku prieku, nelielu izklaidējošu aktivitāti, un labi pavadītu laiku, Salaspils novada tūrisma informācijas centrs rīko aktivitāti - spēli “Lieldienu zaķu pēdu ceļš 2022” Šādu aktivitāti Salaspils pilsēta piedzīvos pirmo reizi un ceram, ka pilsētas iedzīvotāji un arī viesi to novērtēs, jo kurš gan cits rada svētkus, ja ne mēs paši. Aktivitātes mērķauditorija ir ģimenes ar bērniem, jo mazos zaķu detektīvus noteikti iepriecēs atrast lielus, krāsaini rotātus zaķus ar smaidošām  sejiņām, taču noteikti aicināts piedalīties ir ikviens interesents, aktivitāti var izspēlēt arī draugu pulkā, jo kopā vienmēr ir jautrāk.

Aktivitātes-spēles pamatā ir maršruts Salaspils pilsētas teritorijā, kur 12 vietās tiks izvietoti palieli, labi redzami Lieldienu zaķi ar krāsainiem akcentiem. Zaķi lieliski kalpos arī kā skaista un gaumīga papildinoša svētku dekorācija pilsētā. Aktivitāte norisināsies no 15.-18. aprīlim, jeb Lieldienu brīvdienās.

Lai piedalītos aktivitātē, interesentiem jāizveido komanda un, pats svarīgākais, jāseko uzdevumu lapai, lai atminētu, kur zaķi pilsētā ir paslēpušies un atrodami. Kad zaķi tiek atrasti, tie jānofotografē un apkopotas foto galerijas veidā jāiesūta savs zaķu atradums uz norādīto tālruni (kā sms vai whatsapp ziņa). Visiem spēles dalībniekiem, kuri būs izpildījuši minētos nosacījumus (nofotografēti un iesūtīti vismaz 9 zaķi un uzdevumu lapa), būs iespēja piedalīties balvu izlozē, kas norisināsies 19. aprīlī Facebook kontā: @salaspilstic.

Tā kā Salaspils tūrisma informācijas centrs draudzējas ar vietējiem tūrisma uzņēmējiem, tad spēles balvu fonds tapis sadarbībā ar restorāniem “Hesburger Salaspils”, “Burgers 66”, Salaspils iedzīvotāju iemīļoto kafejnīcu “Strelīcija”, dāvanu un dizaina veikalu “Magone”, kā arī talantīgo rokdarbnieci Aiju Pumpuri. Protams, arī pats tūrisma centrs vienmēr sarūpē kādus noderīgus pārsteigumus balvu fondam.

Uzdevumus un karti drukātā veidā varēs saņemt tūrisma informācijas centra telpās sekojošajos laikos:

14.04. 09:00-18:00,

16.-18.04. no 11:00-18:00,

15.04. tikai digitāli (kartes digitālo versiju no 14.04. varēs atrast arī http://visit.salaspils.lv/lv/ mājaslapā).

Ar šādu aktivitāti vēlamies sarūpēt pavasarīgu un gaišu svētku prieku ikvienam Salaspils iedzīvotājam un viesim, kuram sanāks sastapt kādu no jaukajiem 12 Lieldienu zaķiem savas Salaspils svētku pastaigas laikā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72960615sec.