Aijas Andrejevas labāko dziesmu koncerts Balvos

2021. gada 3. jūlijā plkst. 20:00 Aijas Andrejevas labāko dziesmu koncerts Balvu kultūras un atpūtas centrā.

Koncertā tiks izdzīvotas un izspēlētas dziesmas gan no jaunā albuma, taču arī visu sen iemīļotas kompozīcijas netiks turētas zem pūra. Aija Andrejeva: «Katru dziesmu, ko iekļāvu šī koncerta programmā, uztveru kā veltījumu kādam man nozīmīgam posmam vai cilvēkam - tam, kas man licis notikt kā māksliniecei».

Programmā dziedātāja iekļāvusi savas iemīļotākās dziesmas no iepriekšējos gados izdotajiem albumiem. Kopā ar radošo komandu Kaspara Ansona vadībā Andrejevas izpildījumā izskanēs: "Tu un es", "Blēņas", "Mēs pārejam uz Tu", "Kafijas krūze", "Es iešu tālāk" un citas dziesmas kā arī gaidāms dzīvais pirmatskaņojums pēdējam Aijas veikumam "Šamanis", kas tapusi sadarbībā ar ZeBreni.

Koncertā uz skatuves Aija kāps kopā ar pavadošo sastāvu: Kaspars Ansons (ģitāra), Jānis Kalniņš (ģitāra), Kaspars Pļavnieks (bungas), Toms Veismanis (basģitāra), Toms Mikāls (taustiņi), Anna Zankovska un Santa Šillere (piebalsis).

Ieejas biļetes iepriekšpārdošanā 15 EUR, pasākuma dienā  18 EUR. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv un "Biļešu paradīzes" kasēs (Balvos -Brīvības iela 61, Balvu KAC). Biļešu skaits ierobežots. Iegādājoties biļeti, jānorāda personalizēta informācija - vārds, uzvārds, telefona nr. Pie ieejas koncertā apmeklētājiem jāuzrāda personalizētā ieejas biļete kopā ar derīgu personu apliecinošu dokumentu un Covid-19 sertifikātu, kas apliecina veikto vakcināciju, izslimošanu vai laboratorisko analīžu rezultātus.

03.07.2021. no plkst. 18:00 būs iespēja bez maksas veikt ātro Covid-19 antigēna testu, kas derīgs 6 stundas no parauga paņemšanas brīža.

Lūgums apmeklētājiem ierasties laicīgi un ievērot valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus!

Papildus informācija par pasākumu, biļetēm - 64521976, 25608580, kac@balvi.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68364596sec.