LATVIJA | Bauska

Viss, kas jāzina festivāla «Bauska TASTE 2022» apmeklētājiem

Jau šajā nedēļas nogalē, 5. un 6. augustā, Bauskas Pilskalna parka estrādē pulcēsies tūkstošiem mūzikas cienītāju, lai jau ceturto reizi piedzīvotu neaizmirstamu satikšanos starp trijām upēm un festivāla “Bauska TASTE” debesīm. Piedāvājam apkopojošu informāciju par festivāla norisi un programmu.

Programma

Festivāla pirmajā dienā (5. augusts) uz “Pils skatuves” kāps tādi Eiropā un Latvijā atzīti mākslinieki kā “Instrumenti”, “Daddy Was A Milkman”, “Citi Zēni”, Aija Andrejeva & “Very Cool People” un Patrisha. Savukārt, “Parka skatuvi” pierībinās “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “ak69”, “Kris&Oz”, apvienība “Kruumi” un “B-optimist”. Par ballītes atmosfēru visas nakts garumā gādās DJ Stocka.

Sestdienā (6. augusts) apmeklētājus uz “Pils skatuves” sagaidīs Būū, Chris Noah, Arstarulsmirus, Intars Busulis & Abonementa orķestris un “Jumprava”. Taču “Parka skatuvē” klausītājus priecēs grupa “Laika Suns”, MARTA, RAUM, Fiņķis & PRAGAII, Elizabete Gaile, “Mother of Pearl” un “Sapņu fragmenti”. Uz vasaras nakts ballīti aicinās DJ Makree.

Programmu ar mākslinieku uzstāšanās laikiem iespējams aplūkot: http://taste.bauska.lv/programma/

Biļetes

Biļetes uz festivālu “Bauska TASTE” pieejamas visās “Biļešu Paradīze” kasēs un tiešsaistē: https://ej.uz/BAUSKATASTE2022

Līdz festivāla dienai divu dienu biļetes cena ir 35 eiro, bet vienas dienas biļete maksā 20 (piektdiena) un 25 (sestdiena) eiro. Apmeklētājiem no 12 līdz 17 gadu vecumam un cilvēkiem ar II grupas invaliditāti divu dienu biļete maksā 25 eiro, bet vienas dienas – 15 (piektdiena) un 20 (sestdiena) eiro. Senioru divu dienu biļetes cena šobrīd ir 20 eiro, bet vienas dienas – 10 (piektdiena) un 15 (sestdiena) eiro. Saglabājot ģimenēm draudzīga festivāla statusu, Latvijas Goda ģimenes apliecības “3+ ģimenes karte” īpašniekiem biļešu iegādei tiks piemērota 5 eiro atlaide no jebkuras kategorijas biļetes cenas. Bērniem līdz 11 gadu vecumam (ieskaitot) un cilvēkiem ar I grupas invaliditāti ieeja festivālā ir bez maksas.

Aicinām ņemt vērā, ka festivāla dienā biļešu cena pieaugs. Divu dienu biļete pieaugušajiem maksās 40 eiro, bet jauniešiem no 12 līdz 17 gadu vecumam, pensionāriem un cilvēkiem ar II grupas invaliditāti – 30 eiro. Vienas dienas biļetes cena pieaugušajiem būs 25 eiro, bet jauniešiem no 12 līdz 17 gadu vecumam, pensionāriem un cilvēkiem ar II grupas invaliditāti - 20 eiro.

Tāpat vēršam uzmanību, ka biļetes uz 2021. gada pārcelto festivālu vairs nav derīgas. Pār tām joprojām iespējams saņemt naudas atmaksu.

Aproces

Lai apmeklētājiem nevajadzētu stāvēt rindā pie festivāla ieejas, no 3. līdz 5. augustam festivāla aproces iespējams saņemt aproču maiņas punktā Bauskas Kultūras centra klientu apkalpošanas centrā no plkst. 09:00 līdz 18:00. Katram festivāla apmeklētājam aproču maiņas punktā jāierodas personīgi, jo aproce uzreiz tiks aplikta ap roku. Biļeti pret aproci būs iespējams apmainīt arī pie festivāla ieejas.

Telšu pilsētiņa un autostāvvieta

Spilgtākiem festivāla iespaidiem guļvietu iespējams iekārtot telšu pilsētiņā, kas ierīkota mītiem apvītajā Ķirbaksalā. Palikšana telšu pilsētiņā ir iekļauta biļetes cenā – tā ir bez maksas. Visiem, kuri plāno apmesties telšu pilsētiņā, festivāla dienā informācijas centrā ir jāizņem telšu pilsētiņas iedzīvotāja aproce. 5. augustā no plkst. 16:00 līdz 20:00 telšu pilsētiņa iedzīvotāja aproces tiks izsniegtas arī pie pilsētiņas ieejas.

Festivāla oficiālā autostāvvieta būs iekārtota Mūsas upes krastā – pilsētā tiks izvietotas autostāvvietas norādes. Autostāvvietas cena ir 20 eiro par katru iebraukšanas reizi. Nopērkot vietu autostāvvietā, pretī tiks izsniegta atļauja. Veiklākie braucēji savus auto var uzspēt atstāt arī kādā no bezmaksas stāvlaukumiem pilsētā: http://taste.bauska.lv/parking/

Lūdzam uz festivālu doties laicīgi un ņemt vērā, ka šobrīd posmā Iecava – Bauska notiek ceļu remonti, kas rada sastrēgumus un var paildzināt nokļūšanu galamērķī no 40 minūtēm līdz pat pusotrai stundai.

Noteikumi

Lai festivāls aizritētu vienīgi drošā un patīkamā gaisotnē, teritorijā aizliegts ienest pārtikas produktus, dzērienus un alkoholiskos dzērienus. Noteikums neattiecas uz speciālo pārtiku bērniem. Tāpat aizliegts ienest lietussargus, narkotiskās vielas un pasākumu apmeklētāju drošību apdraudošas vielas un priekšmetus. Bez saskaņošanas ar organizatoru aizliegts izmantot profesionālo foto/video tehniku un dronu. Ar festivāla noteikumiem iespējams iepazīties: http://taste.bauska.lv/noteikumi/

Šogad festivālu ļaujam apmeklēt arī četrkājainajiem mīluļiem, kamēr suns atrodas pie pavadas un to rūpīgi pieskata saimnieks.

Bērnu zona

Šoreiz teritorijā darbosies bērnu zona “TASTE mantu kaste”, kurā par vienreizēju samaksu divu dienu garumā jaunākie festivāla apmeklētāji varēs ļauties daudzveidīgām izklaides iespējām. Bērnu zona festivāla jaunākos apmeklētājus 5. un 6. augustā gaidīs līdz plkst. 23:00. Aicinām padomāt par maiņas drēbēm un apaviem, jo tie mazajiem varētu noderēt pēc ballītes “TASTE mantu kastē”.

“TASTE mantu kaste” biļešu cena divu dienu apmeklējumam bērniem no 3 gadu vecuma ir 12 eiro, bet vienas dienas apmeklējums bērniem no 3 gadu vecuma maksā 10 eiro. Bērniem līdz 3 gadu vecumam ieeja ir bez maksas. Norēķinus pie ieejas bērnu zonā būs iespējams veikt tikai skaidrā naudā. Pavadošajai personai ieejas biļete nav jāiegādājas.

Vairāk par bērnu zonu: http://taste.bauska.lv/bernu-zona/

Cita noderīga informācija

5. augustā festivāls savus vārtus vērs plkst. 16:00, taču 6. augustā pirmie apmeklētāji tiks gaidīti jau no plkst. 14:00. Gan piektdienā, gan sestdienā lielākie vasaras svinētāji festivālā tiks aicināti uzturēties līdz pat plkst. 05:00.

Festivālā būs iespēja nobaudīt labākās garšas “Bauskas alus dārzā”, izrotāties dizaina tirdziņā “Tasterāde”, iemūžināt mirkli 360 video spinerī un ļauties citām izklaides iespējām. Tāpat teritorijā tiks iekārtota zona māmiņām ar mazuļiem un viedtālruņu uzlādes stacija.

5. un 6. augustā Bauskas Kultūras centra biļešu kase pircējiem būs slēgta. Šajās dienās festivāla biļešu iegādei aicinām izmantot “Biļešu Paradīze” tīmekļvietni.

Sakarā ar festivāla “Bauska TASTE” uzbūves darbiem no 1. līdz 4. augustam Bauskas Pilskalna parks apmeklētājiem būs slēgts laika posmā no plkst. 22:00 līdz 08:00.

Norises aktualitātēm seko līdzi festivāla “Facebook” lapā https://www.facebook.com/BauskaTASTE un sociālās platformas “Instagram” profilā https://www.instagram.com/bauskatastefestival/, kā arī mājaslapā: http://taste.bauska.lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.445678sec.