Populāri mūziķi aicina uz koncertu Jaunpils parka estrādē

6.augustā plkst.18 Jaunpils parka estrādē notiks koncerts "Satikšanās mūzikā".  Tie būs muzikāli svētki, kas vienos visus, jo koncertā piedalīsies gan daudzi talantīgi Latvijas jaunie izpildītāji, gan populāri Latvijas mūziķi.

Satikšanās gaidāma koncertprogrammā, kurā skanēs populāras latviešu komponistu dziesmas, bet goda vietā tiks celta komponista Imanta Kalniņa mūzika. Koncertā populāras un visiem zināmas dziesmas atskaņos vairāk nekā 50 jaunie Latvijas talanti, ar kuriem kopā jaunizveidoto koncertprogrammu izdziedās Olga Rajecka un grupa "Eolika", dziedātāja Ieva Sutugova, grupa "Turaidas roze" un dziedātājs Uģis Roze, kā arī citi īpašie viesi.  Koncertā pavadījumu nodrošinās mūziķu grupa un pianists Jānis Miltiņš.

Kā uzsver koncerta rīkotāji, šī īpašā koncertprogramma izskanēs tikai vienu reizi un tikai Jaunpilī. Pateicoties daudzveidīgajam mākslinieku sastāvam, koncerts būs interesants ikvienam Jaunpils iedzīvotājam un viesim.

"Esmu priecīga, ka šī satikšanās mūzikā notiek tieši Jaunpilī. Jau nedēļu pirms koncerta dzīvosim Jaunpils pilī un gatavosim šo koncertprogrammu. Jau tagad zinu, ka tā būs īpaša, tāpēc aicinu to apmeklēt kopā ar ģimeni un draugiem, lai izbaudītu jauko atmosfēru, lai visi kopā skaistā svētdienas vakarā varētu satikties mūzikā. Tāpēc aicinām jūs būt kopā ar mums, lai izdotos varena sadziedāšanās, no sirds, gluži kā mazajos Dziesmu svētkos! aicina koncerta mākslinieciskā vadītāja Olga Rajecka.

Koncerta horeogrāfe: Liene Grava. Vokālie konsultanti: Madara Celma un Ieva Sutugova.  

Biļetes uz koncertu pieejamas Jaunpils pilī. Līdz 20.jūlijam biļešu cenas 5 EUR, vēlāk – 7 EUR , pasākuma dienā – 10 EUR. Aicinām biļetes iegādāties laikus!

Bērniem līdz 6.g.v. ieeja bez maksas.

Lietus gadījumā pasākums notiks Jaunpils pils lielajā zālē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19655895sec.