Burtnieku novads aicina piedalīties fotokonkursā

Burtnieku novada pašvaldība divas nedēļas, no 28. augusta līdz 11. septembrim, aicina piedalīties fotokonkursā "Mirklis Burtnieku novadā". Dalīties ar iemūžināto mirkli Burtnieku novadā aicināts ikviens novada iedzīvotājs un viesis.

Darbus var iesniegt trīs kategorijās: saules spēles (saulrieti, saullēkti, saules stari labības laukā u.tml.), kustība (sports, aktīvā atpūta u.tml.) un Burtnieku novada ainavas un dabas objekti visos gadalaikos. Rosinām ķert pēdējos vasaras mirkļus vai pārskatīt arhīvus, lai parādītu, cik krāšņs un pārsteidzošs var būt Burtnieku novads!

Lai piedalītos fotokonkursā, dalībniekam līdz 11. septembrim jānosūta fotogrāfijas uz e-pastu: prese@burtniekunovads.lv vai jānogādā tās Valmieras pagasta pārvaldē (Vanagu iela 4, Valmiermuiža). Katrs dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā piecas fotogrāfijas. Iesniedzot fotogrāfijas, jānorāda autora vārds, uzvārds, e-pasts, tālruņa numurs un attēla ģeogrāfiskie orientieri.

Iesūtītās fotogrāfijas tiks nodotas publiskajam balsojumam. Balsot varēs no 18. septembra līdz 1. oktobrim Burtnieku novada pašvaldības mājas lapā www.burtniekunovads.lv un Burtnieku novada Facebook.com lapā. Par uzvarētājiem tiks atzīti trīs autori. Simpātijas balvas ieguvēju noteikts fotogrāfs Aleksejs Koziņecs. No pašvaldības iepriekš organizētajiem fotokonkursiem turpināsies tradīcija iekļaut 30 labākos darbus izstādē, kura apceļo visus Burtnieku novada pagastus. Šogad no šīm fotogrāfijām plānots izveidot arī foto-grāmatu, kas kalpos kā suvenīrs Burtnieku novada viesiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20745897sec.