Britu Dienās aicina uz kultūras, sporta un uzņēmējdarbības pasākumiem

Lielbritānijas vēstniecība kopā ar sadarbības partneriem turpmākajās nedēļas piedāvā apmeklēt Britu Dienu pasākumus, kuru mērķis ir stiprināt draudzīgās saites starp Lielbritāniju un Latviju, iepazīstinot Latvijas iedzīvotājus ar britu kultūru, sportu, ēdieniem un uzņēmējdarbības iespējām.

Viens no neparastākajiem pasākumiem būs Lielbritānijas Gaisa spēku sieviešu regbija komandas vizīte Latvijā. Regbija spēle ir radusies Anglijā, un tas joprojām ir viens no TOP10 populārākajiem sporta veidiem Lielbritānijā, ko izmēģinājuši vai regulāri spēlē ap 2.5 miljoni britu. Latvijā sieviešu regbija komanda 24. oktobrī vadīs atvērto nodarbību Latvijas Sporta Pedagoģijas akadēmijas āra laukumā, kā arī 25. oktobrī mini turnīrā sacentīsies ar Latvijas sieviešu regbija komandām.

Kultūras programmas ietvaros būs iespēja apmeklēt gan klasiskās, gan blūza mūzikas koncertus. Sestdien, 21. oktobrī Lielajā Ģildē būs iespēja iepazīt britu komponistu skaņdarbus Birmingemas Pūtēju orķestra izpildījumā. Savukārt svētdien, 22. oktobrī būs iespēja baudīt skotu blūza ģitārista un dziesminieka Deiva Arkari koncertu Latvijas 1. Rokkafejnīcā.

Sākot no nākamās nedēļas vairākos bezmaksas seansos Rīgā, Liepājā, Daugavpilī un Valmierā varēs noskatīties Britu Kino un TV Mākslas Akadēmijas (BAFTA) 2017. gadā godalgotās īsfilmas. BAFTA misija ir parādīt sabiedrībai labākos darbus filmu, spēļu un TV nozarēs un atbalstīt radošos talantus Lielbritānijā un pasaulē.

Savukārt uzņēmējdarbības sadaļā paredzēta Lielbritānijas drošības nozares uzņēmumu pārstāvju tirdzniecības misija, lai iepazīstinātu potenciālos sadarbības partnerus ar saviem risinājumiem un produktiem, kā arī semināri jaunuzņēmumiem par Lielbritānijas valdības Starptautiskās Tirdzniecības departamenta "Globālo uzņēmēju programmu”, kas palīdz uzņēmējiem izveidot savu stratēģisko galveno mītni Lielbritānijā un pēc tam nodrošina mentora atbalstu, lai palīdzētu viņu izaugsmei.

Vairāk informācijas meklējiet pasākuma Facebook lapā: https://www.facebook.com/BritishDays2017/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.59974813sec.