Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 03.11.2017 - 05.11.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

3.
Novembris

PIEKTDIENA

OGRE

03.11.2017

Piektdien Ogrē ar pirmizrādi tautās dodas koncertuzvedums «Dod, Dieviņi»
Tuvojoties Latvijas valsts dzimšanas dienai, jau šo piektdien, 3. novembrī ar pirmizrādi Ogres Kultūras centrā pie skatītājiem dodas etniski stilizēts koncertuzvedums “Dod, Dieviņi”.


RĪGA

03.11. - 05.11.2017

Uz Ķīpsalu pēc skaistuma! Ar ko šogad iepriecinās izstāde «Baltic Beauty»?
Skaistais vairo skaisto – ļaujies skaistumkopšanas svētkiem Ķīpsalā no 3. līdz 5. novembrim izstādē “Baltic Beauty 2017”! Frizieri, manikīra un spa speciālisti, vizāžisti un stilisti konkursos un meistarklasēs demonstrēs savu meistarību un dalīsies zināšanās, savukārt uzņēmumi ekspozīcijās prezentēs aktuālākās preces un pakalpojumus.

RĒZEKNE

Līdz 30.12.2017

«Bārbijas un Keni Latvijas novadu tautastērpos» – leļļu kolekcijas izstāde no Latvijas vēstniecības Zviedrijā

No 3. novembra līdz 30. decembrim Latgales Kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē) skatāma trimdas latviešu Marijas Muzikantes un Dzidras Ciparsones darinātā kolekcija – lelles latviešu tautastērpos.


RĪGA

03.11.2017

Rīdziniekus aicina uz bezmaksas vingrošanas nodarbībām svaigā gaisā

Rīgas domes Labklājības departaments īsteno projektu "Mēs par veselīgu Rīgu!", piedāvājot svaigā gaisā bezmaksas vingrošanas nodarbības. Tās būs pieejamas dažāda vecuma iedzīvotājiem, nodrošinot viņu fiziskās veselības uzlabošanos. Katrā apkaimē nodarbības notiks vismaz reizi nedēļā, tāpēc tie, kas vēlas vingrot, varēs to darīt regulāri. Visas piedāvātās āra aktivitātes notiks profesionālu treneru vadībā.

Aktivitāšu kalendārs pieejams šeit: http://www.veseligsridzinieks.lv/events/2017-10-27/?limit

4.
Novembris

SESTDIENA

RĪGA

04.11.2017

Iespēja izbaudīt klasiskās mūzikas koncertu tumsā

2017. gada 4. novembrī Lielajā ģildē notiks unikāls multimediju šovs – koncerts “Klasika tumsā”, kas apvienos klasisko mūziku un kosmosu vienotā veselumā. Izrādi veidojusi mākslinieciskā vadītāja Jevgēņija Zima sadarbībā ar orķestri “Pēterburgas virtuozi”.


VALMIERA

04.11.2017

Valmiermuižā notiks ražas tirdziņš un Mārtiņdienai veltītas svētku tradīcijas

Atzīmējot rudens ražas novākšanu, 4. novembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 pie Valmiermuižas alus darītavas norisināsies Mārtiņdienas svinības un tirdziņš „Ar Gardu muti Valmiermuižā”, kad sanākušajiem būs iespējams iegādāties rudens veltes, amatnieku meistardarbus, kā arī baudīt tradīcijām bagātus svētkus un doties izjādē ar zirgiem.


RĪGA

04.11.2017

Aicina baudīt kulināri saliedējošas sarunas Rīgas Centrāltirgū

Sestdien, 2017. gada 4. novembrī, no plkst. 11.00 līdz 16.00 Rīgas Centrāltirgus tukšajā Gastronomijas paviljonā notiks īpašs pasākums – sociāls eksperiments, kura laikā vēlamies noskaidrot, vai ēdiens var funkcionēt kā sabiedrības integrāciju veicinošs faktors.


SALASPILS

04.11.2017

Salaspilī aicina uz grandiozu kultūras nama «Rīgava» 50 gadu jubilejas lielkoncertu

Laiku ar Latvijas valsts pastāvēšanas vēstures līkločiem esam piedzīvojuši katrs savā vietā - pilsētā vai laukos, dzīvojot, mīlot, svinot svētkus un strādājot darbdienas. Tieši pusi gadsimta šogad rudenī gatavojas atzīmēt (Salaspils) kultūras nams, ko salaspilieši pazīst ar vārdu „Rīgava”. Ar jubilejas lielkoncertu “Pusgadsimts dziesmā un dejā”  4. novembrī „Rīgavas” kolektīvi sveiks kultūras namu.


LIEPĀJA

04.11.2017

Liepājas vokālais ansamblis «Šokolāde» sestdien aicina uz piecu gadu jubilejas koncertu

Šo sestdien, 4. novembrī, pulksten 17.00 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra vokālais ansamblis “Šokolāde” (vadītāja Daiga Ozola) atzīmēs piecu gadu jubileju koncertā “Katrs gads kā viena diena”.

5.
Novembris

SVĒTDIENA

DAUGAVPILS

5. novembrī Daugavpils Rotko centrā akcijas cenas - iespēja skatīties 8 izstādes

Svētdien, 5. novembrī visas dienas garumā Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā iespēja skatīt 8 dažādas izstādes un pastāvīgo ekspozīciju par īpašām akcijas cenām.

RĒZEKNE

Rēzeknē tiks aizvadīts ikgadējais labdarības koncerts «Atver savu sirdi»

Svētdien, 5. novembrī, plkst. 11.00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3) aicinām uz labestības koncertu “Atver savu sirdi”. Katru gadu biedrība “Eņģeļi ar mums” rīko labdarības koncertu, lai atbalstītu Rēzeknes pilsētas un novada bērnus ar īpašām vajadzībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.27928615sec.