Latvijas Velo svētki Olainē jau ceturto gadu pulcēs velo sportistus un entuziastus

Latvijas Velo svētkus, kas šogad norisināsies 19. augustā, jau iecienījuši ne tikai Latvijas velo meistari, bet arī kaimiņvalstu entuziasti un profesionāļi. Ikviens, kurš riteņbraukšanu iemīļojis vairāk nekā pastaigas, tiek aicināts pārbaudīt spēkus vienā no četrām dažāda garuma un seguma distancēm – Šosejas distancē (45 km), MTB distancē (33 km), Ģimeņu distancē (7 km) un Bērnu distancē (0.3 - 1 km).

Plaši iecienītā Šosejas distance (45 km) dalībniekiem ļaus pierādīt savus spēkus, startējot kā individuāli, tā arī komandas sastāvā. Savukārt MTB distance (33 km) brauciena dalībniekus vedīs ārpus pilsētas robežām – mežu un lauku ceļi būs pārbaudījums pat pieredzes bagātākajiem ātruma cienītājiem. Novērtējot dalībnieku entuziasmu, viens no svētku sponsoriem – tehnoloģiju novators LG Electronics (LG) – apbalvos Šosejas un MTB distancēs kuplākās komandas, kā arī Šosejas distancē simtās vietas ieguvēju ar mūsdienīgām Six Motion veļas mašīnām.

Aktīvākās Latvijas ģimenes tiek aicinātas vienoties ģimeniskā un nesteidzīgā braucienā pa skaisto Olaini, dodoties Ģimeņu distancē. Atbalstot ģimenes spēku, LG ir parūpējies arī par pārsteiguma balvām – LG 55 collu Super UHD televizora izskatā, kas nonāks Latvijas Velo svētku kuplākās ģimenes rokās, kas būs reģistrējušies sacensībām un veiksmīgi finišējuši.

Īpašu sajūtu svētkos ienes Bērnu distances dalībnieki, kas rada lepnumu un gandarījumu par to, ka Latvijā aug jauna un spējīga riteņbraucēju paaudze. Šogad Bērnu distance būs izveidota starta/finiša zonā, kur veiklībā sacentīsies paši mazākie Velo svētku dalībnieki.

Velo svētku organizatori ir parūpējušies arī par riteņbraucēju atbalstītājiem un tiem, kam patīk vērot sacensības no malas. Pasākuma dienā tiks piedāvāta plaša izklaides programma, kas spēs izklaidēt gan lielus, gan mazus Velo svētku apmeklētājus.

Par atbalstu Latvijas Velo svētkiem pasakāmies mūsu atbalstītājiem – Latvijas farmācijas uzņēmumam Olainfarm, Olaines Sporta centram un tehnoloģiju novatoram LG Electronics.

Sacensību dalībnieki aicināti reģistrēties līdz 16. augustam. Pasākuma organizatori aicina dalībniekus iepazīties ar Latvijas Velo svētku programmu: https://www.maratoni.lv/lv/sacensibas/velomaratons/par-sacensibam/nolikums/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16232491sec.