Līgatnes dabas takās ieejas biļetes turpmāk varēs iegādāties arī tiešsaistē

Ejot līdzi laikam un padarot Līgatnes dabas taku apciemošanu ērtāku, turpmāk ieejas biļetes dabas takās būs iespējams iegadāties arī tiešsaistē, tādējādi samazinot laiku, kas tiek pavadīts gaidot rindā ieejas biļetes iegādei.

Biļetes elektroniskā formā var iegādāties "Biļešu Servisa" interneta vietnē un, dodoties uz Līgatnes dabas takām, iegādātā biļete izdrukātā veidā vai savā mobilajā tālrunī jāuzrāda pie ieejas.

"Sagaidot zelta rudeni un lielu apmeklētāju plūsmu, esam ieviesuši šo jauninājumu, lai samazinātu rindas, kas rudenī nedēļas nogalēs reizēm veidojas diezgan lielas. Jāatgādina, ka joprojām ieeja bez maksas ir ne tikai pirmsskolas vecuma bērniem, politiski represētajiem, bet arī daudzbērnu ģimenēm," pauž Līgatnes dabas taku vadītāja Inta Lange.

Līgatnes dabas takas ir viens no populārākajiem objektiem Gaujas Nacionālajā parkā, un ik gadu to apmeklē vidēji 45 līdz 50 tūkstoši viesu. Patlaban Gaujas senlejas nogāžu gravu takās, dabiskā meža ainavā vērojamas dažādas savvaļas dzīvnieku sugas – aļņi, lapsas, lāči, stirnas, jenotsuņi, lūši, mežacūkas, vāveres un citi zīdītājdzīvnieki, kā arī putni – ūpji un pūces.

Baudot daudzveidīgu atpūtu dabā, ir iespēja uzkāpt 22 metrus augstajā skatu tornī, vērot neskartas dabas ainavas un klinšu un gravu ieskauto Gaujas senleju, ieturēties kādā no piknikam paredzētajām vietām, kas izvietotas teritorijā, izbaudīt sajūtu taku, kā arī fizisko aktivitāšu un rotaļu vietu bērniem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72852302sec.