Smiltenē izveidoti 3 jauni apļveida velomaršruti

Smiltenē ir izveidoti 3 jauni apļveida velomaršruti 12, 25 un 37 kilometru garumā, kas šogad vedīs pa Mēru, Bilskas un Jaunbilskas apkārtni.

Visu maršrutu sākums un noslēgums ir pie Mēru muižas.  Visi maršruti līdz 2020. gada 8. jūnijam būs marķēti dabā, bet pēc 8. jūnija tos varēs izbraukt vadoties pēc maršrutu kartes.

Maršrutu laikā ir sagatavoti vienkārši, pa ceļam veicami uzdevumi, lai braucienu padarītu vēl interesantāku. Uzdevuma atbildes ierakstiet izdrukātajā maršrutu kartē, norādiet savus kontaktus un līdz 8. jūnijam atstājiet maršruta veidlapu Mēru muižas gudrās pūces vēderā, kas mājo uz muižas terases, jo visi dalībnieki piedalīsies loterijā, kurā daži laimīgie tiks pie pārsteiguma balvām no Smiltenes novada TIC.

Mērojot velomaršrutus aicinām uzņemt fotogrāfijas, dalīties ar tām un lietot tēmturus #smiltenesnovads #ieriteņovasarā, kā arī iesūtīt uzņemtās fotogrāfijas uz e-pastu tic@smiltene.lv, lai pēc 8. jūnija varam izveidot kopīgu foto galeriju ar dalībniekiem un velomaršruta laikā iepazītajām vietām.

Velomaršrutu karte ar uzdevumiem un gpx navigācijas faili pieejami šeit.

Lūdzam būt atbildīgiem un ievērot visus noteiktos drošības pasākumus, jo tikai tā mēs varam pasargāt paši sevi un apkārtējos. Atgādinām, ka atrodoties uz ceļa un kustībā, obligāti jāievēro ceļu satiksmes noteikumi kā arī aicinām lietot aizsargķiveres (bērniem līdz 12 gadiem tās ir obligātas).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50132799sec.