Latvijas kontūras skrējiens maija sākumā Garkalnes novadā

Basketbola klubs “Garkalne”, no 1. – 4. maijam, gatavojoties Latvijas valsts svētkiem, piedāvā iespēju izskriet vai izstaigāt Latvijas kontūru Garkalnes novadā, kā arī satikt kādu no BK “Garkalne” basketbola personībām un izmēģināt roku "sodiņu" mešanā.

Latvijas kontūras trasē ir pieejami šādi apskates objekti: Langstiņu ezers, Upesciema dīķi un labākās copes vietas, skaistā/modernā Berģu pamatskola, ogošanas un sēņošanas vietas vasarai, iecienītā pastaigu vieta – Elenburgas iela, veloceliņš Berģi-Langstiņi un Upesciema stadions/rotaļu laukums. Garkalnes novads ir mājvieta Latvijas kolorītākajam putnam – Zaļajai vārnai. Iespējams jūs viņu redzēsiet, bet ja neizdosies, tad ir iespēja nofotogrāfēties pie Zaļās vārnas foto sienas.

No 2. – 4.maijam, no plkst. 11:00 – 12:00 Upesciema sporta centrā būs iespēja satikt kādu no BK “Garkalne” dibinātājiem – basketbola personībām, izmēģināt roku ‘’sodiņu’’ mešanā un pieteikties bērnu basketbola treniņiem, informēja BK “Garkalne” pārstāve Ilze Minusa.

Ikviens, kurš veiks pilnu maršrutu un dalīsies ar sava maršruta ierakstu no Strava, MapMyFitness, Garmin, u.c. aplikācijām, pievienojotmirkļa birku #IzskrienLatvijuGarkalnē sociālajos tīklos Facebook vai Instagram, piedalīsies loterijā, kur būs iespēja laimēt kādu no Garkalnes novada domes sagādātajām balvām sporta ūdens krūzēm, plediņiem vai pildspalvām.

Latvijas kontūra visā garumā ir marķēta ar zilām bultām ar BK “Garkalne” logo, bet marķējumi ir bez atstarotājiem, tāpēc iesakām veikt distanci dienas gaišajā laikā. Marķētās distances garums ir 10.32 km un to var sākt jebkurā vietā, sekojot marķējumam pulksteņrādītāja virzienā. Drošībai saglabājiet kontūras kartes bildi telefonā, lai būtu iespēja turpināt distanci, ja ir bojāts marķējums. Daļu kontūras var izbraukt arī ar riteni, bet ir vietas, kur ritenis būs jāstumj. Ieteicamā automašīnu novietošans vieta – Berģu pamatskola, Upesciems, Skolas iela.

Pastaigu maršruts izstrādāts, ņemot vērā valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības ierobežojumus. Trases apmeklētājus aicina būt atbildīgiem un ievērot šos noteikumus, kā arī apdzīvotās vietās nešķērsot apstādījumus un ielas, kur tas nav droši.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.31266618sec.