Vairāk nekā 170 iemeslu apciemot Latgali jau šovasar

Jau otro gadu notiek aktīvs darbs pie Latgales Tūrisma asociācijas projekta „Mārketinga kampaņa Latgales reģiona lauku tūrisma attīstībai un popularizēšanai” īstenošanas, tā gaitā izveidots jauns, spilgts tūrisma ceļvedis visaptverošai Latgales iepazīšanai.

Šī brīža aktuālākos tūrisma piedāvājumus Latgales Tūrisma asociācija ir apkopojusi jaunā, aizraujošā ceļvedī, kur ceļotāji var iepazīties sešām ceļojumu tēmām: Ceļo neparasti, Ceļo radoši, Ceļo cauri gadsimtiem, Ceļo ar bērniem, Ceļo aktīvi un Ceļo vasals. Kopumā materiāls aptver vairāk nekā 170 brīvdienu idejas visā Latgalē, un tas ir pieejams visos Latgales tūrisma centros, kā arī  elektroniski aplūkojams šeit. Latgales tūrisma ceļveža izdošana ir viena no aktivitātēm projektā „Mārketinga kampaņa Latgales reģiona lauku tūrisma attīstībai un popularizēšanai”, ko jau otro gadu īsteno Latgales Tūrisma asociācija ar Latgales tūrisma uzņēmēju un vietējo pašvaldību atbalstu. Jaunais materiāls ir izveidots četrās valodās – latviski, angliski, kā arī lietuviešu un igauņu valodās.

“Veidojot ceļvedi, vēlējāmies Latgali atainot, kā viesmīlīgu un patīkamu dzīves telpu, kas ir bagāta ar aizrautīgiem cilvēkiem, skaistām ainavām, attīstītu tūrisma vidi, komfortablām naktsmītnēm, gardiem ēdieniem, iespaidīgu kultūrvēsturi un aizraujošiem tūrisma objektiem. Tā ir Latgale, kuru mēs pazīstam un kuru vēlamies, lai redz arī citi,” stāsta projekta vadītāja Mārīte Orniņa.

Jāatzīmē, ka projekta gaitā jau īstenotas vairākas nozīmīgas aktivitātes, kuru galvenais mērķis ir popularizēt lauku tūrismu un nostiprināt Latgales, kā vienota zīmola un galamērķa tēlu. Ir izstrādāta mārketinga stratēģija, jauna vizuālā identitāte, jauni tūrisma video, notiek aktīva Facebook un Instagram sociālo kontu uzturēšana, mājaslapas latgale.travel pilnveide.

Latgale vienmēr ir bijusi cytaidi latviska. Nesteidzīgais dzīves ritms un dzīvās dabas klātbūtne šeit bagātina ikvienu ceļojumu un padara to neaizmirstamu. Latgale rada pozitīvi uzlādējošas emocijas, apstādina prāta trako skrējienu un vedina uz drosmīgām pašatklāsmēm. Gaišs prieks un piedzīvojuma garša rodas sarunās ar sastaptiem cilvēkiem, kuri laipni sagaida, ielaiž savās dzīvēs un mājās. Latgale rada lieliskus stāstus un idejas, dod tiem spēku un siltumu, tas pats notiek ar cilvēkiem, kuri nokļūst Latgalē.

Līdz ar vasaras iestāšanos un jaunā ceļveža izveidošanu, aicinām to nosvinēt un visus trīs vasaras mēnešus piedalīties apceļošanas akcijā. Dodies ceļojumā pa Latgali, iemūžini savu Latgales stāstu foto vai video, ievieto sociālajos tīklos, pievieno tēmturi #VasalsLatgalē2021 un laimē lieliskas balvas.

Sirsneiga, sylta, vys drupeit cytaida – tei ir Latgola! Brauc gostūs!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56109285sec.