Gjensidige Latvija un «Stirnu buks» aicina – iepazīsim kopā skaistākās Latvijas dabas takas

Taku skrējiena “Gjensidige Stirnu buks” ietvaros, sākot ar trešdienu, 28. jūliju, četrās Latvijas novadu pilsētās – Ventspilī, Saulkrastos, Baldonē un Ludzā norisināsies kustību izaicinājums, kurā ikviens dabas mīlis vai aktīvists tiek aicināts piedalīties. Izaicinājums norisināsies līdz 30. septembrim, un tā dalībnieki var iegūt vērtīgas balvas.

Par godu četriem taku skrējiena “Gjensidige Stirnu buks” posmiem, kas norisinās jūlijā, augustā, septembrī un oktobrī, četras Latvijas dabas takas – Saulrieta taka (Saulkrasti), Stāstu takas Mazais loks (Baldone), Būšnieku ezera dabas taka (Venstpils) un Mazais Garbaru loks (Ludza) uz diviem mēnešiem kļūs par izaicinājumu trasēm. Iedzīvotāji, izvērtējot savus spēkus ir aicināti takas gan izskriet, gan iziet, to beigās saņemot balvas.

Gjensidige Latvija vienmēr ir iestājusies par aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Tādēļ sadarbībā ar “Stirnu buks” vēlamies mudināt visus Latvijas iedzīvotājus rūpēties par savu veselību un kustēties ikdienā. Kustība ir ne tikai par skriešanu vai sacensībām. Ar Latvijas reģionu pilsētu atsaucību, savā izaicinājumā esam iekļāvuši apmeklētāju iecienītās dabas takas. Aicinām ikvienu – jauniešus, pieaugušos un seniorus, izvērtējot savus spēkus, pieveikt takas sev ērtākā veidā, ejot, skrienot vai nūjojot. Galvenais – būt kustībā!” stāsta Gjensidige Latvija vadītāja Sanita Glovecka.

Visi izaicinājuma dalībnieki, kas būs pievarējuši takas, ar viedtālruņa palīdzību noskenējot takas posmā esošo QR kodu, saņems bezmaksas Nelaimes gadījumu apdrošināšanu diviem mēnešiem. Savukārt prasmīgie skrējēji aicināti taku izskriet, fiksējot rezultātus ar aplikācijas “Strava” palīdzību. Konkursa kārtībā septembra beigās tiks noteikti 3 laimīgie, kuri iegūs dāvanu kartes sev interesējošās apdrošināšanas iegādei.

Stirnu buks ir Latvijā populārākais taku skrējiens, kas norisinās jau no 2014. gada. Pēc S. Gloveckas teiktā, cilvēki bieži kļūdaini taku maratonu uztver kā skriešanas sacensības, lai gan ne distances pārvarēšanas laiks, ne skriešanas vai iešanas temps nav nozīmīgs. Organizatori, izveidojot 5 distances, ir parūpējušies, lai trase būtu piemērota cilvēkiem ar dažādu fizisko sagatavotību. Īsāka, vien kilometru garā distance, piemērota pašiem mazākajiem aktīvistiem. Savukārt pieredzes bagātākajiem skrējējiem, atkarībā no posma, ir dota iespēja pievarēt 27 – 35 kilometrus garas trases.

Vairāk informācijas par Gjensidige Latvija un “Stirnu buks” izaicinājumu Latvijas novados šeit: www.gjensidige.lv/par-mums/medijiem/jaunumi-un-preses-relizes/dabastaka

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53160906sec.