Hokeja spēles varēs apmeklēt arī nepilngadīgi bērni

Jaunās izmaiņas valsts noteikumos paredz, ka sporta spēles iekštelpās turpmāk varēs apmeklēt arī nepilngadīgi bērni, kuriem nav pārslimošanas vai vakcinācijas sertifikāts, taču tas būs iespējams tikai vecāku pavadībā, kuriem ir derīgs sertifikāts, kas apliecina vakcināciju vai pārslimošanu.

Bērni līdz 12 gadu vecumam spēles varēs apmeklēt neuzrādot sertifikātu (QR kodu), savukārt bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, bet kuriem nav Covid-19 sertifikāts, būs jāuzrāda testēšanas sertifikāts (negatīvs rezultāts 48 stundu laikā pirms pasākuma veiktam Covid-19 testam, nosakot SARS-CoV-2 vīrusa RNS, vai negatīvs rezultāts 6 stundu laikā pirms pasākuma veiktam SARS-CoV-2 antigēna testam).

Līdz ar to 21. augusta arī bērni varēs apmeklēt Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības spēli pret Norvēģiju. Tāpat šie noteikumu attieksies uz Olimpisko kvalifikācijas turnīru, kurš no 26. līdz 29. augustam norisināsies “Arēna Rīga”.

Minētās kategorijas apmeklētājiem būs nodrošināts atsevišķs sektors, kurā būs ierādāmas vietas vecākiem ar tiem bērniem, kuri pasākumu apmeklēs bez Covid-19 sertifikāta vai ar Covid-19 testēšanas sertifikātu. Minētajā sektorā būs jāievēro visi “dzeltenā režīma” pasākumu organizēšanā noteiktie drošības nosacījumi – fiksētas, personalizētas sēdvietas, kas izkārtotas ievērojot savstarpēju 2 metru distanci, skatītāju plūsmu nodalīšana, epidemioloģiskās prasības, sejas masku lietojums, skatītāju skaita ierobežojums u.c. Hokeja spēlēs visiem apmeklētājiem koptelpās būs jāievēro vispārējie epidemioloģiskās drošības nosacījumi – 2 metru distance un sejas masku lietošana.

Biļetes uz Latvijas izlases mačiem var iegādāties www.passportix.eu.

Piebildīsim, ka iegādātās biļetes uz hokeja mačiem netiks atgrieztas kā arī nebūs iespējas jau iegādātās biļetes apmainīt.

Kā jau zināms iepriekš, pārbaudes spēles Latvija – Norvēģija, kā arī Olimpisko kvalifikācijas turnīru, varēs apmeklēt personas, kuras ir vakcinētas pret Covid-19 vai pārslimojušas minēto infekciju. Pie ieejas visiem apmeklētājiem no 12 gadu vecuma būs jāuzrāda drošības līmenim atbilstošs Covid-19 sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments un ieejas biļete. Par 12 gadiem jaunākiem bērniem ieeja būs atļauta, ja Covid-19 sertifikāts apliecina minētās infekcijas pārslimošanas faktu. Šiem “zaļā režīma” kategorijas apmeklētājiem nav jāievēro epidemioloģiskie drošības pasākumi, apmeklējot hokeja mačus “Arēna Rīga”.

Sacensību rīkotājam ir tiesības personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm (drudzis, klepus, elpas trūkums) liegt ieeju sacensību arēnā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvija
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77392602sec.